Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterių karalystė

Labas vakarelis, turiu klausimą, jei išlaidas traukiam į būsimųjų laikotarpių sąnaudas, tai jas būtiną išskirstyt per 12 mėn ar galima ir per tarkim 10 mėn išskirstyt?man kažkaip užsiciklinę yra, kad jei traukiam į 2024 tai būtinai per 12 mėn , bet gal ką ne taip mąstau . . .
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2013 03 06, 20:15)
Sveikos,

mazai paskutiniu metu ilendu i troba cia  ax.gif  Tai jei neuzmatysiu, kad namai griuna, gal kuri nors sukursit nauja ? Pas mane beda didele, senelis mano komoje, gydytojai nieko gero nezada, sake arba mirs taip arba toks vegetuojantis gilioje komoje ir liks iki pabaigos... Tai as kasdien ligoninej, dar darbai, namai, galiu nespet pamatyt kada priplepet baigiat.

Stiprybes tau Renri3 4u.gif Sunku kai suserga artimas zmogus verysad.gif
Atsakyti
Renri3, stiprybės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos... vis paskaitau ale jegu neturiu kada brukstelti... bet dabar butinai noriu palinketi kantrybes ir stiprybes prie senelio.. laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif sunku ziureti i zmogu kai guli ir tik egzistuoja...
Dia - ziurint kuriam laikotarpiui islaidos - buna kad mes perkam draudima pusmeciui na tai logiskai ir isskirstai pusei metu...jei sanaudos metams tai nemanau kad gali nurasyti per desimt menesiu... g.gif
Atsakyti
Renri3, stiprybės ir kantrybės visai šeimai. Bus taip, kaip turi būti.
Atsakyti
Renri3- stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif Is tikro, kad ir kaip baisiai nuskambes, bet laukiu, kad greiciau viskas baigtusi...gyvenam kasdienej itampoj, laukime kazko ir skambuciu baimej, visi bijo mano skambuciu, nes jei kas, tai gydytojai man skambins.
Atsakyti
Renri3 console.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2013 03 06, 20:15)
Sveikos,

Laikykis.

QUOTE(Renri3 @ 2013 03 06, 21:28)
Aciu visoms  4u.gif  Is tikro, kad ir kaip baisiai nuskambes, bet laukiu, kad greiciau viskas baigtusi...gyvenam kasdienej itampoj, laukime kazko ir  skambuciu baimej, visi bijo mano skambuciu, nes jei kas, tai gydytojai man skambins.

Pernai pati ta isgyvenau, tai puikiai suprantu. Sunku ziuret i besikankinanti artima zmogu, todel pati lygiai taip pat jauciaus ir laukiau pabaigos. Taigi dideles tau istvermes ir kantrybes . group.gif
Atsakyti
Renri3 stiprybės tau ir tavo artimiesiems... sunku... bet laikykitės....
Tavoi senelis turbūt nugyveno gražius ilgus metus, turėjo džiugių akimirkų. Tik aišku labai sunku, kad dabar taip kankinasi...

QUOTE(_elena_ @ 2013 03 05, 23:08)
Labas vakaras visoms. Jungiuos i jusu gretas 4u.gif Po baigimo nukeliavau dirbti administracinio darbo, siais metais turiu galimybe atnaujinti zinias blush2.gif
Siuo metu tvarkau VSI apskaita. Susiduriau su problema...
VSI direktorius nori nuo kito menesio dirbti neatlygintinai. Iki siol darbo sutartyje buvo numatyta 200 Lt, 1 val per diena. Gal kam teko susidurti su panasia situacija. Kaip spresti si klausima, nes kolkas man tai rebusas visiskas doh.gif  Ar apskritai imanomas toks dalykas? Darbo sutartis buvo, sodroje figuravo..dabar formint atleidima ir  rasyt savonoriavimos sutarti...? Aciu is anksto smile.gif

manau, kad galima forminti savanoriavimo sutartį ir atleisti pagal darbo sutartį, tik turi būti dalininkų sprendimas ir direktoriaus sutikimas. Čia mano nuomonė. Manau teisingiausia būtų, jeigu pasiskambintum šiuo klausimu pasikonsultuoti į darbo inspekciją.

QUOTE(D-i-a . . . @ 2013 03 06, 21:37)
Labas vakarelis, turiu klausimą, jei išlaidas traukiam į būsimųjų laikotarpių sąnaudas, tai jas būtiną išskirstyt per 12 mėn ar galima ir per tarkim 10 mėn išskirstyt?man kažkaip užsiciklinę yra, kad jei traukiam į 2024 tai būtinai per 12 mėn , bet gal ką ne taip mąstau . . .

reikia žiūrėti, už kokį laikotarpį būsimųjų laikotarpių sąnaudos - tokiam laikotarpiui ir išskirstyti.
Atsakyti
Labas rytas,

einu sukursiu nauja troba, kad jau rytas laisvas.

O senelis tai gydytojai sako, kad nesikankina, jis nieko nejaucia..Koma 4 balu, o viskas yra jau prie 3 (kuo zemesnis balas nuo 15, tuo blogiau). Bet as vis tik tikiu, kad zmogus girdi ir jaucia..
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2013 03 07, 08:39)
einu sukursiu nauja troba, kad jau rytas laisvas.

Palaaa, taigi dar šitos cieli 5 lapai! Nedega, sukurs bet kas.
Atsakyti