Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterių karalystė

QUOTE(Rudaake2 @ 2013 02 28, 20:03)

Ačiū, netekę mokėt, tai pasitikslinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2013 02 28, 21:17)
Ačiū, netekę mokėt, tai pasitikslinu  4u.gif

anksčiau buvo kitas kodas, dabar suvienodino smile.gif
aš jeigu dvejoju visada įeinu į vmi.lt ir ten dešinėje pusėje būna surašytas kalendorius artimiausių mokesčių ir deklaracijų, pasirinkus reikiamą mokestį, nurodytas įmokos kodas smile.gif
Atsakyti
sveikutes mergickos.. pasiilgau jusu 4u.gif
as iskritau irgi.. epidemija atlaikiau dabar jau bac.. silpnumas nezmoniskas, pykinimas irgi ir temperatura. zodziu visos bjaurastys... dabar kukuoju neima miegas sakau jumis aplankysiu... ir dar viena namie palikta kaip tycia.. nors kauk is vienatves kaip vilkas biggrin.gif
panos a labai blogai jei pakuote pateiksiu pirmadieni? neturiu jegu dar i darba lekti o pateikti tai reikia g.gif ar kazi prisiduoti kad sergu ir pateiksiu pirmadieni? nes gavau priminima deklaruoti doh.gif jus gaunat priminimus tokius visokius?
Atsakyti
Labas rytas, su kalendoriniu pavasariu smile.gif

QUOTE(pupute @ 2013 03 01, 00:47)
sveikutes mergickos.. pasiilgau jusu  4u.gif
as iskritau irgi.. epidemija atlaikiau dabar jau bac.. silpnumas nezmoniskas, pykinimas irgi ir temperatura. zodziu visos bjaurastys... dabar kukuoju neima miegas sakau jumis aplankysiu... ir dar viena namie palikta kaip tycia.. nors kauk is vienatves kaip vilkas  biggrin.gif
panos a labai blogai jei pakuote pateiksiu pirmadieni? neturiu jegu dar i darba lekti o pateikti tai reikia  g.gif ar kazi prisiduoti kad sergu ir pateiksiu pirmadieni? nes gavau priminima deklaruoti doh.gif jus gaunat priminimus tokius visokius?

vajei, sveik...
Nežinau,kaip su pakuotės delaracija, bet kiek žinau, jeigu laiku nepateiki PVM deklaracijos, tai gali baudą gauti... Gal geriau šiandien pateikti, kad ir su netiksliais duomenimis (t.y. išsiųsti per EDS), o pirmadienį patisklintum. Tada tikrai neprikibtų...

O kaip kolegės darote užskaitas, kai dabar dauguma mokesčių vienu įmokos kodu?
Situacija: yra PVM permoka, šiandien terminas sumokėti aplinkos teršimo mokestį. VMI žinau, kad jau nereikia siųsti užskaitos, nes šie mokesčiai tuo pačiu įmokos kodu. O pagal kokį dokumentą apskaitoje galėčiau susidengti šiuos mokesčius? Gal susirašyti buh. pažymą? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif pusryčiai darbe doh.gif

pupute, sveik 4u.gif

Aš mokesčius sudengiu su permokom mokesčių mokėjimo paskutinę dieną, arba kaip užeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 03 01, 09:21)
Labas rytas smile.gif pusryčiai darbe doh.gif

pupute, sveik 4u.gif

Aš mokesčius sudengiu su permokom mokesčių mokėjimo paskutinę dieną, arba kaip užeina biggrin.gif

aš dabar kažkaip pagalvojau, kad gal teisingiausia būtų iš EDS išsiimti gretinimus ir pagal juos apskaitoje užfiksuoti sudengima....
Parašiau čia, o tada pagalvojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2013 03 01, 08:23)
aš dabar kažkaip pagalvojau, kad gal teisingiausia būtų iš EDS išsiimti gretinimus ir pagal juos apskaitoje užfiksuoti sudengima....
Parašiau čia, o tada pagalvojau  lotuliukas.gif

Irgi variantas. Gal net geresnis, bet man taip koktu į tuos gretinimus lįsti doh.gif

Kas nori vietoj manęs šiandien dirbt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 03 01, 09:37)
Irgi variantas. Gal net geresnis, bet man taip koktu į tuos gretinimus lįsti doh.gif

Kas nori vietoj manęs šiandien dirbt? biggrin.gif

jo, man tie gretinimai irgi ne prie širdies smile.gif

nepasirašau... aš irgi nenoriu dirbti.... gal nedirbam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2013 03 01, 08:40)
gal nedirbam  g.gif

Aha, kak raz po kavusios ropoju į dušą flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 03 01, 09:44)
Aha, kak raz po kavusios ropoju į dušą  flirt.gif

tau faina smile.gif
aš į dušą paskutiniu metu sugebu tik vakare nueiti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, su pavasariu 4u.gif ar matėt kad nauja forma sudengimo FR0781?
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2013 03 01, 10:51)
Labas rytas, su pavasariu 4u.gif  ar matėt kad nauja forma sudengimo FR0781?

mačiau, įdomi tokia smile.gif
Atsakyti