Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterių karalystė

QUOTE(smajolane23 @ 2013 02 01, 13:19)
algos didinimui irgi sutikimas būtinas, nes žmonės gauna įvairių socialinių išmokų bei pašalpų, todėl būna tokių, kurie algos didinimo nepageidauja

Oho, nei vieno tokio nepazistu bigsmile.gif Gal reik eit susimazint alga, tada nors ismoku gauciau visokiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(suknele123 @ 2013 02 01, 16:20)
Pirmą kartą pildau NP - SD dėl ligonio slaugymo. Kuriuos langelius pildyti ? Darbdavys nemoka pašalpos už slaugą?

Pildai kaip įprastai tik už 2 d nepildai ir parašai kodėl
Atsakyti
Turiu bėdą blush2.gif reik balansą pagaminti, ale jį dariau kažkada kažkada studijose smile.gif gal žinot kur galėčiau žvilgtelt, kur būtų parašyta eiga smile.gif pas mane jis paprastas, iš kokių 10 operacijų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 02 01, 17:10)
Turiu bėdą  blush2.gif  reik balansą pagaminti, ale jį dariau kažkada kažkada studijose smile.gif

O tai ne su programa dirbi? Aš net nemokėčiau paaiškint, kaip jį padaryt. Darai ir psio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 01, 18:26)
O tai ne su programa dirbi? Aš net nemokėčiau paaiškint, kaip jį padaryt. Darai ir psio  unsure.gif

Su drauge Rivile dirbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 02 01, 19:33)
Su drauge Rivile dirbu smile.gif

tai operacijos suvestos?
Jeigu taip - imi iš DK pajamų ir sąnaudų sąskaitų metines apyvartas ir sudėlioji pelno ataskaitą.
Užpildai PLN, paskaičiuoji pelno mokestį, jeigu gaunasi pelno mokestis - nepamiršk jo įrašyti į pelno ataskaitą ir priskaičiuoti apskaitoje.
Tada uždarai pajamų ir sąnaudų sąskaitas per 3 klasę.
Sustatai skaičiukus į balansą.
Dar jei UAB - paruoši nuosavo kapitalo pokyčių ataskaitą bei paaiškinamąjį raštą ir viskas smile.gif
Bent jau aš tokiu eiliškumu darau FA.
Atsakyti
Ačiū, bandysiu smile.gif mano suvesta viskas, tik balansą reikia pagaminti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 02 01, 18:55)
Ačiū, bandysiu smile.gif mano suvesta viskas, tik balansą reikia pagaminti smile.gif

Per DK užsidarai metus. Tada spaudi D3, nusistatai laikotarpį, išmes PN ataskaitą, D4 - balansą.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 01, 20:18)
Per DK užsidarai metus. Tada spaudi D3, nusistatai laikotarpį, išmes PN ataskaitą, D4 - balansą.

gal Rivilė geresnė programa nei STEKAS, nes aš dirbu su STEKU, bet visada sudėlioju rankiniu būdų FA, nes nepasitikiu... Plius pas mane pelno mokestį neteisingai paskaičiuoja, jeigu yra neleidžiamų atskaitymų...
Atsakyti
Sveikos. Sakykit galima darbo sutartyje rašyti, kad žmogus dirbs 0,5 val. per dieną, t.y. darbo diena trumpinama 7,5 valandos, gerai čia taip? g.gif Uždirbs 100Lt per mėnesį
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2013 02 01, 21:05)
visada sudėlioju rankiniu būdų FA, nes nepasitikiu...

Be abejo, kad susidėlioji kaip reikia, bet rėmus išmes. Juolab, kad žmogus pirmąkart daro. O jei programoj viskas gerai suvesta, tai nieko ir dėliot nebereiks.
QUOTE(Cashmere @ 2013 02 01, 22:22)
galima darbo sutartyje rašyti, kad žmogus dirbs 0,5 val. per dieną.

Nu jau bent valandą rašykit, nesicirkinkit. Įdomu, koks čia darbas, kad dėl 100 litų per mėnesį kasdien pusvalandžiui eit/ važiuot? Juodais mokėsit, viskas ir taip aišku. Neieškokit problemų.
Atsakyti
Peržiūrėjau vis vien kiekvieną operaciją, bet truputį ranka reikia pakoreaguoti ataskaitas smile.gif
Atsakyti