Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterių karalystė

QUOTE(Svajaaa @ 2013 02 23, 20:59)
nenoriu rašyti į forumą viešai

Tai UAB'o pavadinimo ir visų smulkmenų nereikia rašyt, tačiau jei nesuteikiat net minimalios info - kaip darbdaviai bent jau man neatrodot rimtai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 24, 09:31)
Tai UAB'o pavadinimo ir visų smulkmenų nereikia rašyt, tačiau jei nesuteikiat net minimalios info - kaip darbdaviai bent jau man neatrodot rimtai  smile.gif

Jum, ne kitiems, kas norėjo, tas parašė, ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2013 02 24, 10:47)
Jum, ne kitiems, kas norėjo, tas parašė 4u:

Tai aš ir parašiau, kad MAN, o ne kitoms. Darbo aš neieškau, jei ką. Net papildomo. Tik įdomiai žmonės darbuotojų ieško cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 24, 10:51)
Tai aš ir parašiau, kad MAN, o ne kitoms. Darbo aš neieškau, jei ką. Net papildomo. Tik įdomiai žmonės darbuotojų ieško cool.gif

Ponia, Tepaluota, visų pirmą ne skelbimų portalas, kuriame reikia nurodyti visų kriterijus,taip,kad nereikškit savo neapykantos čia viešai.
Atsakyti
Labas, damackos wink.gif

Pradedam issikapstyt pagaliau jau is ligu. Nors dar bent savaite namie nusimato.. Bet kaip nors. Baisiai tik gaila, kad teko praleist didiji Paciolio seminara sad.gif Gerai, kad bent lt grazins, is anksto parasiau, nusiunciau prasyma. Kita savaite ir VMI seminara teks praleist...ech, liksiu be ziniu visai, teks skaitytis prie kompo sedint visa medziaga.

Islindo situacija, pagal kuria matau, kad pirmam temos psl reiketu itraukt papildomu "rasytu-nerasytu taisykliu", tokiu kaip pvz "teikiant darbo pasiulyma temoje, butina nurodyti pasiulymo salygas, aplinkybes ir kitus galimus viesus duomenis - taupykime savo ir kitu brangu laika" . Ka manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2013 02 24, 11:04)
visų pirmą  ne skelbimų portalas, kuriame reikia nurodyti visų kriterijus,taip,kad nereikškit savo neapykantos čia viešai.

Visų pirma, tai pykčiu taškotės Jūs, nors buvote paprašyta tik trumpai aprašyti darbo vietą. Antra - teisingai, čia ne skelbimų portalas, tik tada kodėl čia ieškote darbuotojo?

Jei viskas Jūsų UAB'e švaru, gražu ir tvarkinga, nebūtų problemos parašyti tai, ko buvote prašyta. Dabar gi kyla daug neaiškumų, be to, puikiai parodėte savo elgesį - neabejoju, kad darbuotoją rasite sunkiai smile.gif O reikšti asmeninės nuomonės ir dalintis pagrįstomis abejonėmis Jūs man uždrausti neturite teisės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 24 vasario 2013 - 12:00
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 24, 12:54)
Visų pirma, tai pykčiu taškotės Jūs, nors buvote paprašyta tik trumpai aprašyti darbo vietą. Antra - teisingai, čia ne skelbimų portalas, tik tada kodėl čia ieškote darbuotojo?

Jei viskas Jūsų UAB'e švaru, gražu ir tvarkinga, nebūtų problemos parašyti tai, ko buvote prašyta. Dabar gi kyla daug neaiškumų, be to, puikiai parodėte savo elgesį - neabejoju, kad darbuotoją rasite sunkiai  smile.gif O reikšti asmeninės nuomonės ir dalintis pagrįstomis abejonėmis Jūs man uždrausti neturite teisės.

drinks_cheers.gif darbo laikas, salygos, imones veikla ir kiti panasus duomenys NERA imones kodas, pavadinimas ar kiti identifikuojantys duomenys. Todel jei vengiama viesai pateikti net ir siuos, prasomus, duomenis, tai manau tiketis geros darbo vietos, saziningtu darbdaviu butu naivu g.gif O toks darbdavys gali tiketis gaut tik "Genute" biggrin.gif
Atsakyti
Ponia, Tepaluota, visų pirmą  ne skelbimų portalas, kuriame reikia nurodyti visų kriterijus,taip,kad nereikškit savo neapykantos čia viešai.

Visų pirma su neapykanta reikėtų susitvarkyti pačiai, tamsta. Toks ir darbdavys jei į paprastas prašymas apie info suteikimą iki tokio priepuolio daveda mirksiukas.gif
Atsakyti
Eiiiii, bet gi tokia istaiga kaip Pentagonas irgi turi buhalterius, tai gal mes be reikalo pykstam, gal cia darbas slaptu agentu tarnyboj lotuliukas.gif
Atsakyti
Ponia, Tepaluota, visų pirmą  ne skelbimų portalas, kuriame reikia nurodyti visų kriterijus,taip,kad nereikškit savo neapykantos čia viešai.

As ne Tepaluota, bet irgi galvoju, kad minimalios info reiktu apie busima darba 4u.gif Tada jau nuspresiu ar verta rasyti i AZ del tikslesnes informacijos, ar vistik neverta smile.gif Darbuotojas irgi turi teise rinktis, ne tik darbdavys tongue.gif
Atsakyti

Kas cia dabar blink.gif

O jau kultura tai ka as zinau blink.gif Na, pas tokius darbdavius tikrai neiciau g.gif As savo laika branginu, o ir nezinan apie ka eina kalba, bereikalingas rasymas ir laiko svaistymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daidute: 24 vasario 2013 - 12:31
QUOTE(Sonatuole @ 2013 02 24, 12:05)
Visų pirma su neapykanta reikėtų susitvarkyti pačiai, tamsta. Toks ir darbdavys jei į paprastas prašymas apie info suteikimą iki tokio priepuolio daveda  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti