Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterių karalystė

atidaviau direktoriui, galvoju nebumbek ir penktadienio nuotaikos negadink.. ir taip ji sh... toks sleikstulys siandien man, vakar ryskiai per daug vakarienes prisiputocinau biggrin.gif
ar yra nurasinejanciu 1 proc nuo apyvartos? blush2.gif
Atsakyti
Labas, darbinykes wink.gif

Mes tai abi su mazaja ligoniai doh.gif Beveik visa savaite antibus gerem, o tie matai per silpni pasirode ir bronchita turim doh.gif Gavom siandien stipresnius, dar sirupu plecianciu bronchus, tai tikiuos jau sveiksim. Man sloga tokio baisumo, kad nosis kaip pas gerai pagerusi dieda moroza, gerkle kaip isdeginta, nuo kosejimo net kraujosruvos atsirado ant gomurio. Zodziu smagumelis, ne kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2013 02 22, 15:13)

Mes tai abi su mazaja ligoniai  doh.gif  Beveik visa savaite antibus gerem, o tie matai per silpni pasirode ir bronchita turim  doh.gif  Gavom siandien stipresnius, dar sirupu plecianciu bronchus, tai tikiuos jau sveiksim. Man sloga tokio baisumo, kad nosis kaip pas gerai pagerusi dieda moroza, gerkle kaip isdeginta, nuo kosejimo net kraujosruvos atsirado ant gomurio. Zodziu smagumelis, ne kitaip.

Laikykitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nieko nėra blogiau už sergantį vaiką, taip norisi jam padėt, o kai ir pati ne kaip jautiesi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 02 22, 10:51)
Tegu israso saskaita imonei (pardavima)  4u.gif

Aha, o kad tokiu atveju individualią veiklą reik turėt, nepagalvojai? Deklaruot B klasėj paskui, bla bla bla...
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2013 02 22, 15:13)

Mes tai abi su mazaja ligoniai  doh.gif  Beveik visa savaite antibus gerem, o tie matai per silpni pasirode ir bronchita turim  doh.gif  Gavom siandien stipresnius, dar sirupu plecianciu bronchus, tai tikiuos jau sveiksim. Man sloga tokio baisumo, kad nosis kaip pas gerai pagerusi dieda moroza, gerkle kaip isdeginta, nuo kosejimo net kraujosruvos atsirado ant gomurio. Zodziu smagumelis, ne kitaip.

laikykitės, sveikatytės 4u.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 22, 18:09)
Aha, o kad tokiu atveju individualią veiklą reik turėt, nepagalvojai? Deklaruot B klasėj paskui, bla bla bla...

iki 8000 lt berods per metus galima parduoti ir be individualios veiklos.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 22, 17:09)

Rudaake2 jau atsake , kad iki 8000 galima be IV parduot, o B klase nesunku deklaruot tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 22 vasario 2013 - 20:37
Labas vakaras,

gal yra dirbančių/dirbusių su programa "edrana"?
Labai reiktų konsultacijos vienu klausimu...
Atsakyti
QUOTE(vaida1991 @ 2013 02 22, 21:26)
Labas vakaras,

gal yra dirbančių/dirbusių su programa "edrana"?
Labai reiktų konsultacijos vienu klausimu...

labas,
turite omeny "Alga", jei taip, tai aš dirbu. Klauskite, jei galėsiu, atsakysiu
Atsakyti
Sveikos, atsiprašau,kad įsibroviau į Jūsų į namučius 4u.gif Ieškom buhalterės UAB įmonei. Būtų gerai tokia, kuri turi savo įmonę arba tiesiog galinti vykdyti veiklą įmonei,lauksiu AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2013 02 23, 20:15)
Ieškom buhalterės UAB įmonei.

Saule brungi, jei norit, kad atsilieptų kas, parašykit daugiau - kokia veikla, darbų apimtys, atsakomybės sritys, darbo laikas, kokia programa dirbama, kiek algos duosit ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 23, 20:51)
Saule brungi, jei norit, kad atsilieptų kas, parašykit daugiau - kokia veikla, darbų apimtys, atsakomybės sritys, darbo laikas, kokia programa dirbama, kiek algos duosit ir pan.

Ponia, nenoriu rašyti į forumą viešai, nes visgi čia vieša vieta ir nemanau,kad derėtų,o jei kažką sudominau,kaip sakiau,laukiu AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Koks miestas visų pirma smile.gif
Atsakyti