Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterių karalystė

labas rytas 4u.gif

kaip reikia koresponduot gautą užstatą? nuomojam patalpas, gaunam 1000lt kaip garantiją kad neišdaužys langų ir nepabėgs neatsiskaitę ax.gif kur jį dėt? g.gif
D27
K444- avansu gautos sumos?
Atsakyti
Labas rytelis smile.gif nekenciu senuku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif taip nusikaliau vakar kad ooooj smile.gif
MeSsS as dedu i avansus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 02 21, 10:42)
labas rytas  4u.gif

kaip reikia koresponduot gautą užstatą? nuomojam patalpas, gaunam 1000lt kaip garantiją kad neišdaužys langų ir nepabėgs neatsiskaitę  ax.gif kur jį dėt?  g.gif
D27
K444- avansu gautos sumos?

Aš irgi dedu į avansus. Tik jeigu tas užstatas bus užskaitytas arba grąžintas po metų (kaip yra numatyta sutartyje), tada dedu į kitą ilgalaikį turtį
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2013 02 21, 10:46)
Labas rytelis smile.gif nekenciu senuku  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif taip nusikaliau vakar kad ooooj smile.gif
MeSsS as dedu i avansus  mirksiukas.gif

Cha pataikei ant piko biggrin.gif
Aš netyčia apsipirkinėjau apie 16:30, tai kasininkė prasitarė, kad tuščia būna tik tokiu laiku, maždaug iki 17:30 kol visi po darbų sulekia. Kasoj prieš mane tik 1žmogus buvo thumbup.gif O ir tarp lentynų brautis nereikėjo, nors jau buvau nusiteikus biggrin.gif

Ir dar prie to pačio paklausiu. Turiu s.f. už automobilio remontą. Direktoriaus liepimu sumokėjau tik PVM, remontą mokės draudimas. Ar aš dar turėčiau laukti/tikėtis/prašyti kažkokio dokumento iš draudimo bendrovės, kad jie sumokėjo, arba autoserviso kad jie gavo pinigus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesiuke:): 21 vasario 2013 - 13:48
mes 21.10 buvom seniuose.. bet nieksai.. issirinkom tulika ir sako - nebeturime, tik is sales gun_rifle.gif skambino maniskis, sako savaitgali vel 30 proc lotuliukas.gif
zinokit dabar visai pasirodysiu blonynka, ale ka darysi.... sunku susikaupti, miegas valdo mane smile.gif jei rasau buh pazyma sodros permokai priskaityti, tai D kas atsistoja????? (cia balansai buvo ankstesnes buhes blogi ir noriu sutvarkyti 12 metuose)
Del draudimo, tai mums draudimas atsiuncia visada pranesima kad UAB Taisykla sumokejo tokia suma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupute: 21 vasario 2013 - 13:53
QUOTE(pupute @ 2013 02 21, 14:52)
Del draudimo, tai mums draudimas atsiuncia visada pranesima kad UAB Taisykla sumokejo tokia suma  mirksiukas.gif

Aišku smile.gif Ačiū, lauksiu gal ir mums astsiųs biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytelis smile.gif su penktadieniu visas biggrin.gif
panickos, ar ga;liu normaliai i apskaita traukti prekes, jei dir saskaita israse ne ant imones o ant saves????? blink.gif pirma kart tokia gavau, sakau negaliu as jo snormaliai ysitraukti, jis sako - as akcininkas, direktorius, gali vadinasi... sakau imones rekvizitu nera.... sako mano asmens kodas yra.. tai ir galvoju as jos ntrauksiu jauciu doh.gif ar esate kuri su tuo susidure?
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2013 02 22, 09:36)
Labas rytelis  smile.gif su penktadieniu visas  biggrin.gif
panickos, ar ga;liu normaliai i apskaita traukti prekes, jei dir saskaita israse ne ant imones o ant saves?????  blink.gif pirma kart tokia gavau, sakau negaliu as jo snormaliai ysitraukti, jis sako - as akcininkas, direktorius, gali vadinasi... sakau imones rekvizitu nera.... sako mano asmens kodas yra.. tai ir galvoju as jos ntrauksiu jauciu  doh.gif ar esate kuri su tuo susidure?

Aš tai netraukčiau..
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(pupute @ 2013 02 22, 10:36)
panickos, ar ga;liu normaliai i apskaita traukti prekes, jei dir saskaita israse ne ant imones o ant saves?????  blink.gif pirma kart tokia gavau, sakau negaliu as jo snormaliai ysitraukti, jis sako - as akcininkas, direktorius, gali vadinasi... sakau imones rekvizitu nera.... sako mano asmens kodas yra.. tai ir galvoju as jos ntrauksiu jauciu  doh.gif ar esate kuri su tuo susidure?

tikrai negali traukti.

Nebent direktorius išrašytų sąskaitą, kaip kad ji parduoda įmonei (su įmonės rekvizitais).
nu ir direktorių pasiatiko... jiems atrodo, kad viską galima, jeigu jau jis direktorius ir akcininkas viename smile.gif

Atsakyti
panickos, ar ga;liu normaliai i apskaita traukti prekes, jei dir saskaita israse ne ant imones o ant saves?

Tai ir Aldonos iš 3 buto sąskaitas tegu parneša cool.gif
Atsakyti
jo kazkada kalbejom, sakau grazioj formoj - dar uz mergas jei mokat gal atnesit saskaita biggrin.gif
asiuu zpalaikyma ir paprotinima biggrin.gif kokie planai savaitgaliui panikiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupute: 22 vasario 2013 - 10:30
Labas rytelis  smile.gif su penktadieniu visas  biggrin.gif

Tegu israso saskaita imonei (pardavima) 4u.gif
Atsakyti