Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterių karalystė

QUOTE(suknele123 @ 2013 02 20, 12:40)
Jeigu darbuotoja iseina nestumo ir gimdymo atostogu (sodroje matyti pazymejimas), uzpildau np-sd forma - A8, A9, A10 ir B21 langelius ir viskas? O ar imone turi moketi pasalpa darbuotojai iseinanciai tokiu atostogu?

Neturi įmonė nieko mokėt. Užpildot pranešimą ir viskas.
Atsakyti
Sveikos skaiciuku myletojos 4u.gif prasau jusu pagalbos, nes man jau galva turbut perkaitus doh.gif
Darydama priskaitymus už antstolio vygdomus rastus is darbuotojo DU darau toki irasa D446 (moketinas DU)/K473 (moketinos sumos antstoliui)
Atlikdama pavedima antsoliui: D473 / K27
Taciau gale metu atliktą 12.31 men priskaitymą antstoliui ismokesiu tik kitais metais, ir man isipareigojimu puseje 12.31 d. tupi ta moketina suma saskaitose 446/473
Ir balansas neina butent ant tos sumos, ka ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 02 20, 14:21)
Sveikos skaiciuku myletojos  4u.gif  prasau jusu pagalbos, nes man jau galva turbut perkaitus  doh.gif
Darydama priskaitymus už antstolio vygdomus rastus is darbuotojo DU darau toki irasa D446 (moketinas DU)/K473 (moketinos sumos antstoliui)
Atlikdama pavedima antsoliui: D473 / K27
Taciau gale metu atliktą 12.31 men priskaitymą antstoliui ismokesiu tik kitais metais, ir man isipareigojimu puseje 12.31 d. tupi ta moketina suma  saskaitose 446/473
Ir balansas neina butent ant tos sumos, ka ne taip darau?

Kaip ir gerai viską darote. Ta suma ir turi likti K473.
Pirmoj eilėj aš peržiūrėčiau balanso formules...
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2013 02 20, 14:31)

Balanso formules turit omeny, kad susumuvau ne taip kazka i balansa? taip negali butu, nes ir programoj ant tos pacios skiriasi balansas, ir dar plius su abiem imonem taip, neina ant moketinu sumu pagal vygd. rastus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2013 02 20, 14:31)

O galima išskaičiuojant antstoliams iš DU nedaryti jokios korespondencijos? O po to mokant antstoliams korespondencija tokia kaip ir mokant DU D446(mokėtinas DU) / K27 g.gif
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2013 02 20, 19:53)
O galima išskaičiuojant antstoliams iš DU nedaryti jokios korespondencijos? O po to mokant antstoliams korespondencija tokia kaip ir mokant DU D446(mokėtinas DU) / K27  g.gif

Tai kad gal nelabai, čia tas pats kaip ir kitos išskaitos iš DU
Atsakyti
O tai kam tas korespondecijas daryt? čia ta prasme reikia, kai be programos dirbi?
Atsakyti
Sveikos, gal kuri gerai dirbate su konto programele? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2013 02 20, 19:53)
O galima išskaičiuojant antstoliams iš DU nedaryti jokios korespondencijos? O po to mokant antstoliams korespondencija tokia kaip ir mokant DU D446(mokėtinas DU) / K27  g.gif

As darau ta pacia korespondencija kaip atlyginimam, tik ta anstoliu suma isskiriu atskira eilute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 02 20, 18:14)
Balanso formules turit omeny, kad susumuvau ne taip kazka i balansa? taip negali butu, nes ir programoj ant tos pacios skiriasi balansas, ir dar plius su abiem imonem taip, neina ant moketinu sumu pagal vygd. rastus  doh.gif

O jūs rišat išskaitymus prie konkretaus antstolio? Nes gali būti čia problema, kad programa nesupranta šios operacijos.
Atsakyti
‎- Seniau buvo nemokamas gydymas, nemokamas mokslas... o kas dabar?!
- Dabar – nemokamas darbas!
Atsakyti
4u.gif
Pabandysiu visus jusu isvardintus variantus, gal pavyks smile.gif
Atsakyti