Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterių karalystė

QUOTE(liepsnelee @ 2013 02 01, 12:31)
Aš dar prašymo dėl atostogų nukėlimo prašau.

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2013 02 01, 12:31)
Aš dar prašymo dėl atostogų nukėlimo prašau.

Sveikos smile.gif aš tai neprašau, nes atostogų prašymas yra su jo parašu ir Sodra manau nemeluos, tai aš automatiškai ir pratesiu atostogas tiek dienų kiek sirgo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 02 01, 12:46)
Sveikos smile.gif aš tai neprašau, nes atostogų prašymas yra su jo parašu ir Sodra manau nemeluos, tai aš automatiškai ir pratesiu atostogas tiek dienų kiek sirgo  rolleyes.gif

logiska..
o jei darbuotojas po ligos ateina ir darbuojasi... iki buhalterijos sitas faktas gali ateiti tik menesiui pasibaigus. ir dar galimybe zmogui nepanaudotas dienas nusikelti i jam patogesni laikotarpi...
bozie, kiek klaustuku smile.gif turbut darbo specifika sioje vietoje priklauso nuo imones dydzio ir darbuotoju issibarstymo.
kas dar turi kokios patirties sioje vietoje?

suprantate, as katik iskepta, garuojanti buhaltere... man begales kl lenda... dauguma net retoriniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzyy @ 2013 02 01, 12:59)
logiska..
o jei darbuotojas po ligos ateina ir darbuojasi... iki buhalterijos sitas faktas gali ateiti tik menesiui pasibaigus. ir dar galimybe zmogui nepanaudotas dienas nusikelti i jam patogesni laikotarpi...
bozie, kiek klaustuku smile.gif turbut darbo specifika sioje vietoje priklauso nuo imones dydzio ir darbuotoju issibarstymo.
kas dar turi kokios patirties sioje vietoje?

suprantate, as katik iskepta, garuojanti buhaltere... man begales kl lenda... dauguma net retoriniu biggrin.gif

tegul tada rašo atšaukimą iš atostogų ir perkaičiuosit dienas ir pinigėlius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 02 01, 13:02)
tegul tada rašo atšaukimą iš atostogų ir perkaičiuosit dienas ir pinigėlius  rolleyes.gif

irgi variantas smile.gif aciu, kad ji priminet.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 01, 11:54)
Direktorius rašo įsakymą, darot pakeitimus darbo sutartyse, žmonės pasirašo. Visiems pakeitimams, išskyrus darbo užmokesčio didinimą, turi būti darbuotojų sutikimai/ prašymai.

Truputi netaip buvau supratusi blush2.gif O kokiems dar pakeitimams reikalingi darbuotojų prašymai/sutikimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daidute: 01 vasario 2013 - 13:19
QUOTE(dzyy @ 2013 02 01, 13:08)
irgi variantas smile.gif aciu, kad ji priminet.

pas mane variantai baigėsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2013 02 01, 13:10)
O kam algos didinimui žmogaus sutikimas? g.gif  Ar čia kažkas naujo? g.gif Aš tik sutikimus ėmiau, kai mažinom algas ax.gif  Daugiau tik direktoriaus įsakymas ir pakeitimai darbo sutartyje.

algos didinimui irgi sutikimas būtinas, nes žmonės gauna įvairių socialinių išmokų bei pašalpų, todėl būna tokių, kurie algos didinimo nepageidauja
Atsakyti
QUOTE(smajolane23 @ 2013 02 01, 13:19)
algos didinimui irgi sutikimas būtinas, nes žmonės gauna įvairių socialinių išmokų bei pašalpų, todėl būna tokių, kurie algos didinimo nepageidauja

blink.gif Nesu paėmusi nei vieno sutikimo algos didinimui ir dar nesutikau nei vieno žmogeliuko, kuris nesutiktu su algos didinimu blink.gif O ir kiek tikrino, niekam neužkliuvo, dėl sutikimų nebuvo algos didinimui.

O ką tada darote, kai didinama MMA? Irgi imate sutikimus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daidute: 01 vasario 2013 - 13:24

O ką tada darote, kai didinama MMA? Irgi imate sutikimus?
[/quote]

dėl tikrinimų problemų ir nebūna, o jei kyla MMA, tai čia jau Vyriausybės nutarimas ir jokie įmonės dokumentai tam negali prieštarauti...
aš žinau tokių darbuotojų, kurie nesutinka kelt algos (dėl MMA, aišku nepasiginčysi)
seminaruose teisininkai aiškina, kad jei norim pvz darbuotojui nuo 3000 Lt pakelt iki 4000 Lt, tai reik sutikimo
Atsakyti
QUOTE(smajolane23 @ 2013 02 01, 13:32)

dėl tikrinimų problemų ir nebūna, o jei kyla MMA, tai čia jau Vyriausybės nutarimas ir jokie įmonės dokumentai tam negali prieštarauti...
aš žinau tokių darbuotojų, kurie nesutinka kelt algos (dėl MMA, aišku nepasiginčysi)
seminaruose teisininkai aiškina, kad jei norim pvz darbuotojui nuo 3000 Lt pakelt iki 4000 Lt, tai reik sutikimo

Tai jei keliamas atlyginimas gi vistiek rašomas įsakymas ir DS keičiama, tai žmogus gi tiesiai ant įsakymo gali parašyt, kad nesutinka. Šiaip tai žinau, kai nenori kad kokiam 1mėn būtų didinamas atlyginimas, nes ,kaip sako, 1 mėn alga pasikels, o pašalpą tai visiem 3 mėn nubrauks, bet čia tie kas mažus gauna.
Atsakyti
Pirmą kartą pildau NP - SD dėl ligonio slaugymo. Kuriuos langelius pildyti ? Darbdavys nemoka pašalpos už slaugą?
Atsakyti