Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterių karalystė

QUOTE(Ramunytėė @ 2013 02 15, 13:32)
Aš iš darbo negalėjau prie jūsų prisijungt, rašė kad puslapis kenkėjiškas  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Ir man Chromas užblokavo viską doh.gif
Atsakyti
Labas,

sedziu namie kvadratine galva nuo pusiau miego pusiau nemiego doh.gif nakti blaskesi, temperatura musiau, visa dege. Zodziu..
Negana to, gavau laiska is antstolio, kad vienas is musu darbuotoju prisidirbes. Tai dabar kruva klausimu isklilo ax.gif Raso, kad kas menesi is jo DU isskaiciuot 70proc nuo DU dalies virsijancios MMA ir 20 proc nuo DU dalies nevirsijancios MMA. To zmogaus alga 1100 + naktines, sventines dienos. Tai man tuos procentus isskaiciuot jam nuo priskaiciuotos sumos ar jau nuo to, kas turi but ismoketa ?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(salutvera @ 2013 02 14, 21:36)
Jeigu žmogus įsidarbino į įmonę ir po keletos dienų susirgo, tai reikia mokėti pašalpą ar nereikia?

Vat ir man tas klausimas įdomus. Kad reikia mokėt, tai nuo stažo priklauso. Bet kokią sumą? Jei už 2 vasario dienas, tai 100 Lt prisiskaito? Ar gerai aš suprantu?
Papildyta:
QUOTE(Renri3 @ 2013 02 15, 13:45)
Tai man tuos procentus isskaiciuot jam nuo priskaiciuotos sumos ar jau nuo to, kas turi but  ismoketa ?

Aš skaičiuoju nuo išmokamos sumos, bet maždaug pasižiūriu, kad dar ir liktų pragyvent
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2013 02 15, 14:45)
Labas,

sedziu namie kvadratine galva nuo pusiau miego pusiau nemiego  doh.gif  nakti blaskesi, temperatura musiau, visa dege. Zodziu..
Negana to, gavau laiska is antstolio, kad vienas is musu darbuotoju prisidirbes. Tai dabar kruva klausimu isklilo  ax.gif  Raso, kad kas menesi is jo DU isskaiciuot 70proc nuo DU dalies virsijancios MMA ir 20 proc nuo DU dalies nevirsijancios MMA. To zmogaus alga 1100 + naktines, sventines dienos. Tai man tuos procentus isskaiciuot jam nuo priskaiciuotos sumos ar jau nuo to, kas turi but  ismoketa ?

Labas,
nuo to kas lieka atėmus GPM ir Sodra
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2013 02 15, 13:47)
Sveikos 4u.gif

Vat ir man tas klausimas įdomus. Kad reikia mokėt, tai nuo stažo priklauso. Bet kokią sumą? Jei už 2 vasario dienas, tai 100 Lt prisiskaito? Ar gerai aš suprantu?
Papildyta:

Ligos pasalpa skaiciuojama nuo praejusiu 3 menesiu darbo uzmokescio vidurkio ir as skaiciuoju 85 proc. smile.gif Tai nezinau, kaip reiktu paskaiciuot kai zmogus ka tik isidarbines g.gif

Pas mus nebuna bilieteniu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 15 vasario 2013 - 14:39
QUOTE(Tučka @ 2013 02 15, 14:38)
Ligos pasalpa skaiciuojama nuo praejusiu 3 menesiu darbo uzmokescio vidurkio ir as skaiciuoju 85 proc.  smile.gif  Tai nezinau, kaip reiktu paskaiciuot kai zmogus ka tik isidarbines  g.gif

Pas mus nebuna bilieteniu  biggrin.gif

Tai skaičiavimo tvarką aš žinau. Bet, kai žmogus vasario 4 d. turėjo pradėt dirbt, o apsirgo, stažo yra, kiek sodra rodo, kaip tuomet skaičiuot????
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2013 02 15, 11:53)
Elfė, aš tokius iki metų pabaigos kur yra dedu iškart į sąnaudas, nežaidžiu kas mėnesį, tik jei per metus perlipa tada atskiriu kiek kokiems metams...

Ačiū už patarimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2013 02 15, 14:42)
Tai skaičiavimo tvarką aš žinau. Bet, kai žmogus vasario 4 d. turėjo pradėt dirbt, o  apsirgo, stažo yra, kiek sodra rodo, kaip tuomet skaičiuot????

Neskaiciuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2013 02 15, 15:42)
Tai skaičiavimo tvarką aš žinau. Bet, kai žmogus vasario 4 d. turėjo pradėt dirbt, o  apsirgo, stažo yra, kiek sodra rodo, kaip tuomet skaičiuot????

Aš imu einamojo mėnesio vidurkį 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tučka @ 2013 02 15, 17:20)
Neskaiciuot  smile.gif

negalima taip tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2013 02 15, 17:26)
Aš imu einamojo mėnesio vidurkį  4u.gif
Papildyta:
negalima taip  tongue.gif

Zinau. biggrin.gif Prisiminiau viena atveji, kai neskaiciavau visai uz 2 dienas, nes is sodros atejo rastas, kad darbuotojas neturi reikiamo stazo smile.gif O siaip tai reiktu paskaiciuot faktiskai dirbta laika ir darbo uzmokesti ir tada skaiciuot 80-100 proc. pasalpos uz 2 dienas smile.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus smile.gif vestuves buvo tobulos wub.gif jei taip ir toliau, tai tekeciau ir tekeciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 02 15, 20:10)
Aciu uz sveikinimus smile.gif vestuves buvo tobulos wub.gif jei taip ir toliau, tai tekeciau ir tekeciau smile.gif

Tai dabar labiausiai lauksim nuotrauku smile.gif
Atsakyti