Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterių karalystė

QUOTE(salutvera @ 2013 02 14, 22:36)
Jeigu žmogus įsidarbino į įmonę ir po keletos dienų susirgo, tai reikia mokėti pašalpą ar nereikia?

Jeigu turi būtinąjį darbo stažą ligos pašalpai gauti, tada reikia.

O aš grįžtu prie automobilių panaudos. Susirašiau aš sutartis, nusistačiau procentus, kiek įmonei, kiek asmeniniams poreikiams, viską aprašiau. Dabar kilo klausimas, ar reikia pranešti VMi. Ar tiesiog skaičiuoju ir viskas?
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

na kaip Valentinas bigsmile.gif

noriu paklausti kur galima rasti žemės sklypų sąrašą apleistų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2013 02 15, 08:26)
kilo klausimas, ar reikia pranešti VMi. Ar tiesiog skaičiuoju ir viskas?

Reikia. Atsispausdini 2egz., eini pas savo inspektorę, ji užvizuoja, vienas lieka jiems, vienas jums.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 15, 10:32)
Reikia. Atsispausdini 2egz., eini pas savo inspektorę, ji užvizuoja, vienas lieka jiems, vienas jums.

Pasiskambinau aš į VMI. Sako nereikia niekur nieko nešti. Tiesiog pasirašot ir skaičiuojat.
Atsakyti
Atnešė sąskaitą "už informacijos ir (arba) reklamos paskelbimą produkte www.visalietuva". Sutarty matau kad informacija tinklapy bus talpinama iki gruodžio 31d. Teisingiau bus jei sąnaudas išdalinsiu mėnesiais ar galima iš karto visą sumą dėt į sąnaudas? blush2.gif Kaip jūs darot?
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2013 02 15, 09:47)
Pasiskambinau aš į VMI. Sako nereikia niekur nieko nešti. Tiesiog pasirašot ir skaičiuojat.

Nežinau, man reikėjo. Per mokestinį paprašė užvizuotą popierių parodyt.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 15, 10:55)
Nežinau, man reikėjo.  Per mokestinį paprašė užvizuotą popierių parodyt.

Tai gal man nuvažiuot ir lai užvizuoja, blogiau juk nebus...
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 15, 09:55)
Nežinau, man reikėjo.  Per mokestinį paprašė užvizuotą popierių parodyt.

Hmmm, įdomiai... Man ir nieko nereikėjo, ir per tikrinimą nieko nesakė...

Elfė, aš tokius iki metų pabaigos kur yra dedu iškart į sąnaudas, nežaidžiu kas mėnesį, tik jei per metus perlipa tada atskiriu kiek kokiems metams...
Atsakyti
Laba diena,

reikia jūsų pagalbos 4u.gif

pildau PVM deklaracija ir pirmą kartą man toks toks atvejis jog pardavimo PVM gaunasi su minuso ženklu (nes buvo išrašyta kreditinė sąskaita) ar man deklaracijoje su minusu ir rašyti?
Atsakyti
Miargai, a ko jūs tokios ramios kelintų dien,a?

O aš užsikrečiau nuo Tepaluotos bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2013 02 15, 12:07)
Miargai, a ko jūs tokios ramios kelintų dien,a?

O aš užsikrečiau nuo Tepaluotos  bigsmile.gif  biggrin.gif

Aš iš darbo negalėjau prie jūsų prisijungt, rašė kad puslapis kenkėjiškas blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2013 02 15, 12:32)
Aš iš darbo negalėjau prie jūsų prisijungt, rašė kad puslapis kenkėjiškas  blink.gif  blink.gif  blink.gif

g.gif Jau ir SM mes kenkėjiškos bigsmile.gif
Atsakyti