Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterių karalystė

QUOTE(Renri3 @ 2013 02 14, 13:06)
Siaip nuo uzsitesusio slapio kosulio mus isvadavo Clenbuterol sirupas. Kai vaikas kosejo beveik 2men, gydytoja rekomendavo sita. Tik jo LT nepardavineja, reikia ieskotis kas is Rusijos gali parvezt. Jis pigus, kainuoja apie 7lt, bet po savaites kosulys baigesi. Ir dabar as jo turiu uzsizapasinus, nes tik ima koset slapiai, pageriam savaite ir viskas ok.

mūsų pediatrė emigravo ir dabar turim naują, tai įtariu kad jos gydymo metodai nelabai mums tinka, nes ten tokia homeopate kad man jau nuo tos homeopatijos bloga mad.gif mėnesį laiko gėrėm tuos sirupus lašus ir tt ir baigėm antibiotikais, kuriuos irgi arba nepataikė paskirt arba esam tiek nusilpę kad nei tie nepadėjo, kaip buvo gerklė raudona taip ir liko doh.gif
tai po šito gydymo sakiau vsio, nepasveiko vaikas per savaite ar dvi, tegul gydo rimtai, o ne sirupais, nebežaisiu po mėnesį ar du, nes čia žmogžudystė, tik iš lėto biggrin.gif ir ne tik ligonio bet visos šeimos
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 02 14, 13:21)
mūsų pediatrė emigravo ir dabar turim naują, tai įtariu kad jos gydymo metodai nelabai mums tinka, nes ten tokia homeopate kad man jau nuo tos homeopatijos bloga mad.gif mėnesį laiko gėrėm tuos sirupus lašus ir tt ir baigėm antibiotikais, kuriuos irgi arba nepataikė paskirt arba esam tiek nusilpę kad nei tie nepadėjo, kaip buvo gerklė raudona taip ir liko  doh.gif
tai po šito gydymo sakiau vsio, nepasveiko vaikas per savaite ar dvi, tegul gydo rimtai, o ne sirupais, nebežaisiu po mėnesį ar du, nes čia žmogžudystė, tik iš lėto biggrin.gif ir ne tik ligonio bet visos šeimos

Mes tada isbandem jauciu visus sirupus, nuo pigesniu iki brangiu..bet kaip kosejo taip ir toliau kosejo..Tada gyd taip nedrasiai uzsimine apie ta sirupa is Rusijos. Kadangi jis LT nepardavinejamas, tai matomai bijojo rekomenduot. Sako seniau, kol jis dar budavo LT leidziamas vaistas, tai zmogu is ligonines isleisdami po bronchitu, laringitu visokiu, israsydavom sita ir po savaites baigtos ligos visos. Bet kadango jis pigus ir veiksmingas, tai LT gi juo prekiaut ir negalima biggrin.gif
Atsakyti
Mumis nuo kosulių gelbėja inchaliacijos, nusipirkau inchaliatorių ir jei pradeda krenkšti tai tik su vandenuku pakvėpuojam, o jei kosuliai prasideda tada su brontex lašiukais. Nu nežinau, bet man tai super receptas. Dar nuo kosulio labai padeda mukaltino tabletė sutrinta su pertusinu, bet čia didesniem vaikiukam, nuo 4 metų berods. Sirgo maniškiai ir net labai, bet prisiklausius patarimų visada laikau kambaryje jų jodo buteliuką atsuktą, kaip minėjau inchaliatorius pirmoj eilėj, tai dabar galiu pasigirt, kad (pfiu, pfiu, pfiu) jau 3 metai pas gydytoją nebuvom thumbup.gif
O iki tol tai ir plaučių uždegimai ir bronchitai kas sezoną būdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonatuole: 14 vasario 2013 - 12:39
QUOTE(Sonatuole @ 2013 02 14, 13:38)
visada laikau kambaryje jų jodo buteliuką atsuktą, kaip minėjau inchaliatorius pirmoj eilėj, tai dabar galiu pasigirt, kad (pfiu, pfiu, pfiu) jau 3 metai pas gydytoją nebuvom  thumbup.gif
O iki tol tai ir plaučių uždegimai ir bronchitai kas sezoną būdavo.

Turim ir mes inhaliatoriu, po paskutinio didelio sirgimo ir pirkau. O ta jodo buteliuka laikai tuo laiku, kai ima sirguliuot ar nuolat? Svarbu kur ji padet, zemai ar aukstai?
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2013 02 14, 12:41)
Turim ir mes inhaliatoriu, po paskutinio didelio sirgimo ir pirkau. O ta jodo buteliuka laikai tuo laiku, kai ima sirguliuot ar nuolat? Svarbu kur ji padet, zemai ar aukstai?

Laikau pastoviai aukštai padėjus kol buteliukas išgaruoja, tada vėl pakeičiu. Dar kosėjant vakarais jodi groteles nupiešiu ant padukų ir vilnones kojines apaunu.
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2013 02 14, 13:46)
Laikau pastoviai aukštai padėjus kol buteliukas išgaruoja, tada vėl pakeičiu. Dar kosėjant vakarais jodi groteles nupiešiu ant padukų ir vilnones kojines apaunu.

Dekui, reikes pasinaudot siuo patarimu smile.gif Pasidesim jodo buteliuka miegamajam.
Atsakyti
Sveikos mielosios heart.gif heart.gif heart.gif
kol dar nepaskendot tarp širdučių ir gėlyčiu, aš pas jus su klausimu smile.gif
Ar pildot kas nors 0573 užsieniečiams išmokas? Kaip ten rašot asmens kodą U4? Tiksliau nėra nei asmens kodo, nei mokėtojo kodo, nei kokio kito, tai : "tai šiame laukelyje turi būti įrašomi jo asmens tapatybę patvirtinančio dokumento serija ir numeris, požymio ženklas „D“ (tarp dokumento serijos ir numerio simbolių bei požymio ženklo turi būti paliekama po vieną tuščią langelį) "
rašau AA 1234 "D" -neteisinga užpildyta U4, rašau be "" vėl neteisingai, rašau "D" pradžioj irgi netinka? Gal žinot kaip reikia įrašyt tą paso nr? Nes jau juodai užkniso jie mane, trečią kartą pagražina mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2013 02 14, 12:47)
Dekui, reikes pasinaudot siuo patarimu smile.gif Pasidesim jodo buteliuka miegamajam.

Kad tik mačytų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(debesiuke:) @ 2013 02 14, 13:00)
Sveikos mielosios  heart.gif  heart.gif  heart.gif
Ar pildot kas nors 0573 užsieniečiams išmokas? Kaip ten rašot asmens kodą U4? Tiksliau nėra nei asmens kodo, nei mokėtojo kodo, nei kokio kito, tai : "tai šiame laukelyje turi būti įrašomi jo asmens tapatybę patvirtinančio dokumento serija ir numeris, požymio ženklas „D“ (tarp dokumento serijos ir numerio simbolių bei požymio ženklo turi būti paliekama po vieną tuščią langelį) "
rašau AA 1234 "D" -neteisinga užpildyta U4, rašau be "" vėl neteisingai, rašau "D" pradžioj irgi netinka? Gal žinot kaip reikia įrašyt tą paso nr? Nes jau juodai užkniso jie mane, trečią kartą pagražina mad.gif

aš pildau kodas ir D gale, o be tarpų nebandei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonatuole: 14 vasario 2013 - 13:30
QUOTE(debesiuke:) @ 2013 02 14, 13:00)
Sveikos mielosios  heart.gif  heart.gif  heart.gif

D be kabučių rašyk, as kai pildžiau tai tikrai be kabučių rašiau.

Gal kuri įdarbinę žmogų iš Darbo biržos, kai pusę apmoka birža. Kas per formalumai ten?
Atsakyti
Agree su jūsų švente 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Messs, o pas loristą nenorit nueiti 4u.gif . Kai maniškiui ilgai kosulys nepraėjo, tai rado kad kaltas skrandis ir labai greit išgydė

Papildyta:
QUOTE(Cashmere @ 2013 02 14, 13:36)
D be kabučių rašyk, as kai pildžiau tai tikrai be kabučių rašiau.

Gal kuri įdarbinę žmogų iš Darbo biržos, kai pusę apmoka birža. Kas per formalumai ten?

Pasirašot sutartį su DB, vykdot sąlygas (būna kad negali nemokamų atostogų tą laikotarpį eiti pvz.) Kas mėnesį teikiat ataskaitas (jie atsiunčia formos pavyzdį).
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2013 02 14, 14:41)

Messs, o pas loristą nenorit nueiti  4u.gif . Kai maniškiui ilgai kosulys nepraėjo, tai rado kad kaltas skrandis ir labai greit išgydė

šiandien galvojau skambint pediatrei kad siuntimą įdėtų, bet nespėjau, tai ryt jeigu siuntimą gausim tada eisim, vesiu abu vaikus, nes mes jei sergam tai vis raudona gerklė, ir paraudonuoja nuo menkniekio atrodo, gal ten su anginom ar kas negerai g.gif
aš pati vaikystėj vis sirgdavau angina, nesu nei bronchito nei kitokių ligų turėjus, bet tik tiek kad aš išaugau be operacijų
Atsakyti
Ačiū už pasisakymus, paskutinį kartą bandau siųst, jei netiks, rašysiu jiems, tegu aiškina doh.gif
O kam rašo prašymą direktorius dėl atostogų jeigu jis pats ir yra akcininkas? Gal užtenka tik jo pačio įsakymo, kad išeina atostogų? Yra ir kitas akcininkas (lygiom dalim su dir.), bet jį sugaut labai sudėtinga, tai norėtųsi kaip nors be jo parašų apsieit. Ar įmanoma taip? g.gif

Tokiam chaose jau seniai negyvenau doh.gif Nieko nebespėju ir nervai jau nebelaiko.
Kada vėliausiai suderinimo aktus esat darę? biggrin.gif Galvoju, jei dar kitą sav išsiųsiu, neužbadys manęs pirštais blush2.gif jau net ir gėda prisipažint kokia apsileidus smile.gif
Atsakyti