Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterių karalystė

QUOTE(Daidute @ 2013 02 14, 09:57)
Turiu ir aš tą džiaugsmą, tai kasdien gyvenu su skausmu, jau įpratau ax.gif

aš irgi jau pradedu susigyventi su tuo, kad kitaip nebus....
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 14, 08:25)
Nu kų, spindinčios, varom šventę švęst

schmoll.gif nešvesiu, tegul visus metus gėles neša o ne vieną dieną biggrin.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 14, 09:46)
Atvarė klientas. Su tulpių puokšte ir į ją dviem širdutėm, pervertom strėle, įsmeigtom blink.gif Paskui dar vienas - su 20 raudonų rožių blink.gif  blink.gif  blink.gif Ar čia man izdivalkes kas krečia? Nebežinau, ką galvot... unsure.gif

thumbup.gif populiari tu klausyk biggrin.gif

Agree 4u.gif

kaip gerai kas į darbą einat unsure.gif mes vos nosį lauk iškišam ir vėl kokia bacila doh.gif gyvenime nesu taip namie sėdėjus wacko.gif jau 1,5mėn doh.gif greit kaip kalėjime kalendoriuj dienas braukysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 14, 09:46)
Atvarė klientas. Su tulpių puokšte ir į ją dviem širdutėm, pervertom strėle, įsmeigtom blink.gif Paskui dar vienas - su 20 raudonų rožių blink.gif  blink.gif  blink.gif Ar čia man izdivalkes kas krečia? Nebežinau, ką galvot... unsure.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kodėl izdivalkės? Mėgaukis 4u.gif
Aš gavau nuo bendradarbių rafaelo dežutę wub.gif Tikiuosi ir namuose nuo vyro ką nors gausiu tongue.gif
Atsakyti
sakykit jeigu DS parašyta kad DU mokamas pagal faktiškai dirbtą laiką t.y. kiek parašyta tabelyje teisingai?
o jeigu darbininkas sugalvojo paprašyt vieną dieną dirbt puse dienos, galima paprastai tabelyje pažymėt 4val ir psio? ar reikia kokių prašymų, įsakymų ir tt?
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 02 14, 10:01)
ar reikia kokių prašymų, įsakymų ir tt?

Reikia.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 14, 11:03)

nugi nugi tai ko tada reikia? blink.gif
nu kaip nervuoja negaliu, sugalvoja koks Petras šventę švęst o man čia popierius tvarkyt laugh.gif
Atsakyti
As uzsikasaiu darbais galutinai doh.gif verysad.gif

Visas su sirduciu diena 4u.gif

Agree sveikinimai atskiri wub.gif Bukit laimingi mirksiukas.gif

Lendu pogrindin doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, linkiu Jums

Meilės gardžios kaip šokoladas,
Sėkmės lipnios kaip marmeladas.
Karjeros iki debesų,
Sveikatos, laimės, pinigų.
Su likimu gero kontrakto,
Su angelais gerų kontaktų.
Gerų draugų daugiau nei pirštų,
Kad mylimieji nepamirštų.
Svajonių kaip drugiai spalvotų,
Kad išsipildyt nevėluotų.
Daug šypsenų, gėlių ir saulės,
Juk jums priklauso šis pasaulis!!
Už uodegos laikyk Fortūną,
Linkėjimų per daug nebūna!
Su meiles diena.

user posted image

Mano valentino ner isvykes doh.gif , tai jauciu savaitgali atsvesim ir nepriklausomybe ir valentina lotuliukas.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 14, 08:46)

Nu va, o tu dar skundiesi, kad stora. Sakiau, kad ne svoryje esme. Mes kudenkos bet va nieko negaunam, o tau va glebiais nesa. Net uzpavydejom visos biggrin.gif

QUOTE(MeSsS @ 2013 02 14, 09:40)
schmoll.gif nešvesiu, tegul visus metus gėles neša o ne vieną dieną  biggrin.gif
thumbup.gif populiari tu klausyk  biggrin.gif

Agree  4u.gif

kaip gerai kas į darbą einat  unsure.gif mes vos nosį lauk iškišam ir vėl kokia bacila  doh.gif gyvenime nesu taip namie sėdėjus wacko.gif jau 1,5mėn  doh.gif greit kaip kalėjime kalendoriuj dienas braukysiu  lotuliukas.gif

Nesijausk vienisa, mes nuo gruodzio vidurio sedim, 1savaite buvo isejus i darza ir vel namie ir dar nezinau kada iseis, nes niekaip kosuliai nepraeina doh.gif Jau irgi stogas baigia nuvaziuot, nei kur iseit, nei darbu pasidaryt
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 02 14, 10:06)
nugi nugi tai ko tada reikia?  blink.gif

Prašymo ir įsakymo.
Atsakyti
Labas wink.gif

Sveikinimai Agree wink.gif
user posted image

QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 13, 19:16)
Kai sulieknėsiu  ph34r.gif

Nu aisku, pavasaris jau greit, tai manau sulauksim smile.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 14, 08:25)
Nu kų, spindinčios, varom šventę švęst user posted image

QUOTE(MeSsS @ 2013 02 14, 10:40)
kaip gerai kas į darbą einat  unsure.gif mes vos nosį lauk iškišam ir vėl kokia bacila  doh.gif gyvenime nesu taip namie sėdėjus wacko.gif jau 1,5mėn  doh.gif greit kaip kalėjime kalendoriuj dienas braukysiu  lotuliukas.gif

QUOTE(tutska2 @ 2013 02 14, 12:39)

Nesijausk vienisa, mes nuo gruodzio vidurio sedim, 1savaite buvo isejus i darza ir vel namie ir dar nezinau kada iseis, nes niekaip kosuliai nepraeina  doh.gif Jau irgi stogas baigia nuvaziuot, nei kur iseit, nei darbu pasidaryt

Aha, mano Valentino diena irgi 'Super" doh.gif Dukra visa nakti praveme ir viduriavo, tai nemiegojau iki kokiu 7 visai. Ji pati uzmigo man ant keliu tik 6.30, o tada ir as kazkuriuo momentu luzau sededama. MB parveze vaistu, baranku vaikui, o apie kokias tai geles ar bent viena gelele tai net nepagalvojo itariu... Sedziu visa grazi juodais paaikiais, raudonom akim ir veidu be spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2013 02 14, 12:39)
Nesijausk vienisa, mes nuo gruodzio vidurio sedim, 1savaite buvo isejus i darza ir vel namie ir dar nezinau kada iseis, nes niekaip kosuliai nepraeina  doh.gif Jau irgi stogas baigia nuvaziuot, nei kur iseit, nei darbu pasidaryt

siaubas baubas tos ligos doh.gif baisiausiai kad jau nuo to lakstymo pati kaip vaikas visom ligom persirgsiu greit doh.gif
o mums kažkokia sloga prikibo kuri vis komplikuojas, tai bronchitas tai dar koks velnias, tai ant ausų tai ant gerklės doh.gif jau antibiotikų kursą išgėrė ir mažoji ir aš ir vis tiek tas velnias neatstoja doh.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 14, 12:44)
Prašymo ir įsakymo.

jasna 4u.gif
Atsakyti
Siaip nuo uzsitesusio slapio kosulio mus isvadavo Clenbuterol sirupas. Kai vaikas kosejo beveik 2men, gydytoja rekomendavo sita. Tik jo LT nepardavineja, reikia ieskotis kas is Rusijos gali parvezt. Jis pigus, kainuoja apie 7lt, bet po savaites kosulys baigesi. Ir dabar as jo turiu uzsizapasinus, nes tik ima koset slapiai, pageriam savaite ir viskas ok.
Atsakyti