Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterių karalystė

gal zinote, kaip Rivile'je pakeisti atsakinga asmeni uz ilgalaiki turta?
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2013 02 12, 13:30)

Bet tai ziuriu kad ta deklaracija reikejo iki vasario 1d priduot, tai kazin siust paveluotai ar geriau isvis nesiust, suma tik 100lt

Siusk pavėluotą, nes aš vienos įmonės siunčiau , tai mokesčių inspektorė sakė kad iki gegužės 1 dienos tai labai nesismulkins. Dėl PVM tai laaaabai griežtai dabar baudomis mosikuojasi.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 02 13, 13:38)
As dar kukuoju biggrin.gif nesidirba, pinigus tik skaiciuoju...

Pats geriausias darbas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, darbinykes smile.gif jauciasi, kad savaite i antra puse jau persiverte, jegos ir noras dirbt senka biggrin.gif Kolkas naujam darbe sekasi neblogai, padedu susitvarkyt uzsilikusius popierius, nes viena pati kolege nebespejo daug ko. Apsimetysim ir matysim kiek ten manes reikes, gal busiu po maziau nei puse dienos. Siaip super man tas, kad nera grieztas darbo laikas, ateinu tarp 8-9val , padirbu iki 13val mazdaug smile.gif Niu jei uzsidirbu kazka, tai nemetu vidury darbo, pabunu ir ilgiau. Jei reikia, galiu eit po pietu, ne is ryto smile.gif Bet ryte man patogiau, nuvedu maziuke i darzeli, pavedzioju suni ir pedinu i darba. Pestute nueinu, nes netoli, tai sakau manksta nuo ryto biggrin.gif

Niu, tai kada meetinames? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2013 02 13, 17:44)
tai kada meetinames?  g.gif

Kai sulieknėsiu ph34r.gif
Atsakyti
cool.gif Ei, Tepaluota, moki tu nervuot.... cool.gif
Atsakyti
A kol dabar mergaitei nervukai nelaiko? unsure.gif
Atsakyti
Ne gana to, kad tirpsta kaip sniegas už lango, tai dar meetą atideda neapibrėžtam laikui doh.gif tongue.gif
Atsakyti
Nesinervuok, mažute, eik, suvalgyk ką nors skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 13, 18:26)
Nesinervuok, mažute, eik, suvalgyk ką nors skanaus  mirksiukas.gif

Ne, pupa, aš jau po vakarienės biggrin.gif
Atsakyti
Bet Vilnietės, kada mes meetą padarysim smile.gif? Kiek čia galima nepabendravus dirbti blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu kų, spindinčios, varom šventę švęst user posted image
Atsakyti