QUOTE(tutska2 @ 2013 02 12, 13:30)
Bet tai ziuriu kad ta deklaracija reikejo iki vasario 1d priduot, tai kazin siust paveluotai ar geriau isvis nesiust, suma tik 100lt
Siusk pavėluotą, nes aš vienos įmonės siunčiau , tai mokesčių inspektorė sakė kad iki gegužės 1 dienos tai labai nesismulkins. Dėl PVM tai laaaabai griežtai dabar baudomis mosikuojasi.
QUOTE(aggree @ 2013 02 13, 13:38)
As dar kukuoju nesidirba, pinigus tik skaiciuoju...
Pats geriausias darbas
Sveikos, darbinykes jauciasi, kad savaite i antra puse jau persiverte, jegos ir noras dirbt senka Kolkas naujam darbe sekasi neblogai, padedu susitvarkyt uzsilikusius popierius, nes viena pati kolege nebespejo daug ko. Apsimetysim ir matysim kiek ten manes reikes, gal busiu po maziau nei puse dienos. Siaip super man tas, kad nera grieztas darbo laikas, ateinu tarp 8-9val , padirbu iki 13val mazdaug Niu jei uzsidirbu kazka, tai nemetu vidury darbo, pabunu ir ilgiau. Jei reikia, galiu eit po pietu, ne is ryto Bet ryte man patogiau, nuvedu maziuke i darzeli, pavedzioju suni ir pedinu i darba. Pestute nueinu, nes netoli, tai sakau manksta nuo ryto
Niu, tai kada meetinames?
Niu, tai kada meetinames?
Ei, Tepaluota, moki tu nervuot....
A kol dabar mergaitei nervukai nelaiko?
Ne gana to, kad tirpsta kaip sniegas už lango, tai dar meetą atideda neapibrėžtam laikui
Nesinervuok, mažute, eik, suvalgyk ką nors skanaus
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 13, 18:26)
Nesinervuok, mažute, eik, suvalgyk ką nors skanaus
Ne, pupa, aš jau po vakarienės
Bet Vilnietės, kada mes meetą padarysim ? Kiek čia galima nepabendravus dirbti
Nu kų, spindinčios, varom šventę švęst