Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterių karalystė

QUOTE(mairux @ 2013 01 31, 11:39)
Aš dar sykį pasitikslinu: parašau įsakymą, kad visas kuras, piltas įmonės vardu iš karto nurašomas į sąnaudas, tada pajamuojant kurą nededu į atsargas ir nenurašinėju kas mėnesį, o iš karto į sąnaudas, 6 klasę?

O aš kas metus pasirašau įsakymą dėl kuro normų, atsakingų už automobilius žmonių ir pan.
Tada kurą iš karto į sąnaudas. Tik kiekvieną mėnesį pasirašau kuro nurašymo aktą ir jame surašau spidometrų parodymus.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 31, 09:33)
kadaise pas mus VMI labai domejosi, ar pildom keliones lapus. Uztat ir klausiu  ax.gif  Bet seniai tai buvo, ir kuro tada daug buvo sunaudojama.
Tai jei galima tiesiog toki vienkartini isakyma pasirasyt, tai taip palengvintu gyvenima  bigsmile.gif

Aš neimu kelionės lapų, nes taip pat, pagal įsakymą nurašinėju, o bet tačiau, ant Kuro nurašymo akto parašau kiek kilometrų pravažiavo iš viso tam tikra transporto priemonė ir psio.. nes lyg taxe skaičiau, kad reik parodyt nuvažiuotus km. per laikotarpį.
Atsakyti
Labas,

pagaliau persikraustet i nauja troba smile.gif

QUOTE(Daidute @ 2013 01 31, 09:03)
user posted image

Labas rytas

Noriu paklausti, jau visai galva susisuko ir man doh.gif  Ar būtina pildyti kelionės lapus, ar užtenka įsakymo, kad visas piltas kuras nurašomas į sąnaudas ir nurašymo aktas? blush2.gif

Nebutini keliones lapai ir niekas nesikabineja smile.gif Tik pas mus kuro kai dideli kiekiai, masinu ne viena, tai as darau keliones lapus vis tik...
Tik galvoju, gal galima vienoms masinoms daryt, o kitoms ne? Pvz sunkiajam transportui daryciau, o lengvosioms ne g.gif
Atsakyti
Pas mus tik vienas vairuotojas ir vienas automobilis, dar yra pora benzininių pjūklų, visas piltas kuras yra sunaudojamas. Kelionės lapų nuo kažkurių metų nebereikia. Tai aš užpajamuodavau kurą į atsargas, paskui kas mėnesį nurašydavau.
Atsakyti
Ar FR0573 deklaracijoje reikia deklaruoti sumas sumokėtas fiziniam asmeniui už patalpų nuomą?
Atsakyti
QUOTE(suknele123 @ 2013 01 31, 14:48)
Ar FR0573 deklaracijoje reikia deklaruoti sumas sumokėtas fiziniam asmeniui už patalpų nuomą?

juk deklaruoji tas sumas FR0572, tai antrą kart deklaruoti nebereikia
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2013 01 31, 12:33)
Tai aš užpajamuodavau kurą į atsargas, paskui kas mėnesį nurašydavau.

bet tada vistiek reikia kiekviena menesi kazkokio nurasymo akto, kuriame nurodyta, kiek to kuro sunaudota..

Tučkos būdas man labai prie sirdies thumbup.gif Reiks prisitaikyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 31, 15:34)
bet tada vistiek reikia kiekviena menesi kazkokio nurasymo akto, kuriame nurodyta, kiek to kuro sunaudota..

Tučkos būdas man labai prie sirdies  thumbup.gif  Reiks prisitaikyt  smile.gif

Kiekvieną mėnesį ir rašiau nurašymo aktus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mairux: 31 sausio 2013 - 15:11
Sveikos. Norejau pasiteirauti kokie rastai turi buti forminami, kai imoneje keiciasi atlyginimai ir darbo laikas. Ir kieno vardu tie rastai forminami direktoriaus ar akcininko (mano atveju tai nera tas pats asmuo). Ar uztenka tik isakymo ar reikia dar kazko?
Atsakyti
Direktorius rašo įsakymą, darot pakeitimus darbo sutartyse, žmonės pasirašo. Visiems pakeitimams, išskyrus darbo užmokesčio didinimą, turi būti darbuotojų sutikimai/ prašymai.
Atsakyti
sveikos koleges,
kaip Jus darote, kai darbuotojas mokamu atostogu metu suserga?
1. atostoginiai jau ismoketi.
2. priskaiciuojam 2 dienas ligonpinigiu.
3. likusios nepanaudotos atostogu dienos nusikelia po ligos.
4. imoketi darbuotojui lieka tik ligonpinigiai.

as cia logiskai mastau?
ar reiktu dar paprasyti darbuotojo, kad suregztu prasyma, del nepanaudotu atostogu dienu perkelimo?
Atsakyti
Aš dar prašymo dėl atostogų nukėlimo prašau.
Atsakyti