Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterių karalystė

QUOTE(Cashmere @ 2013 02 12, 11:36)
Sveikos, aš į svorio temą, tai per 2 savaites minus 2 kg  cool.gif  Paprasta reik nevalgyt bulkučių, šokoladų, bulvių, padažų visokių ir tirpte tirpsta  biggrin.gif

As sia savaite tipo irgi pradejau baltymu dieta. Tai siandien nusidejau prisikepiau vietoj blynu keksiuku ir edu doh.gif doh.gif Visiskai bevale, ryt vel keiksiuos ir kam cia reikejo est doh.gif

QUOTE(Sonatuole @ 2013 02 12, 12:09)
Labas kūdosios  4u.gif  biggrin.gif
Ei, daba susibalamutinau, tai jei UAB iš ūkininko pirko kviečių sėklai, tai reik deklaruot 0471 formoj? O jei iš ūkininko kombainą nuomojosi ir reik?
Aš va ir pasigirsiu, puse kg pamečiau, vejuosi tave Tepaluota  lotuliukas.gif

Bet tai ziuriu kad ta deklaracija reikejo iki vasario 1d priduot, tai kazin siust paveluotai ar geriau isvis nesiust, suma tik 100lt

QUOTE(Cashmere @ 2013 02 12, 13:00)
O poilsio dienos ar ne 2 kart apsimoka kaip ir šventinės?

As asmeniskai uz dirbta poilsio diena atiduodu laisva kita diena, o jei jau reik apmoket tai 1,5karto. Uz sventines tik 2kart apsimoka.
Atsakyti
Sustabdyta "Ūkio banko" veikla unsure.gif Kam dar nepervedė algų ar pačios darot pavedimus žmonėms, prašykit kitų sąskaitų.
Atsakyti
Žmogus 2 dirba 2 laisvas, dirba po 11 valandų, alga 1000

Dabar viena išejo į dekretą, iki jo atidirbo 6 dienas, 66 valandas, laisvos atiduotos.

Tai man skaičiuot jai už tas 6 dienas kaip?

Ar imti valandini minimalų ar geriau imt, kad dirba vidutiniškai 15 dienų per mėnesį, kaip tiksliau man jai apmokėt už tas 6 dienas
Atsakyti
klausimas doh.gif
imone dvieju darbuotoju gimtadienio proga nupirko po geliu puokste ir torta su sampanu smile.gif kolektyvas pasveikino ir bendrai suvalge torta. ar tai neleidziami atskaitymai? ar tai apmokestinama kaip pajamos natura? kaip sutvarkyti apskaitoje sias islaidas??.....
aciu!
Atsakyti
QUOTE(dzyy @ 2013 02 12, 14:46)
klausimas  doh.gif
imone dvieju darbuotoju gimtadienio proga nupirko po geliu puokste ir torta su sampanu smile.gif kolektyvas pasveikino ir bendrai suvalge torta. ar tai neleidziami atskaitymai? ar tai apmokestinama kaip pajamos natura? kaip sutvarkyti apskaitoje sias islaidas??.....
aciu!

Forminti reprezentacija smile.gif
Atsakyti
***** dar ir ūkio bankas griūna...
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 02 12, 16:57)

aš irgi ką tik perskaičiau... baisu, kas čia darosi...
žmonės tuoj nepasitikės bankais visai...

Atsakyti
sveikos buchalteres mamytes, 4u.gif
nezinau kur kreiptis,todel kreipiuosi i jusu skilti, ar yra ieskanciu darbuko? smile.gif jei taip prasau rasykit i AZ bigsmile.gif
Atsakyti
Ar galima skaičiuojant atostogų vidurkį imti tik vieno mėnesio atlyginimą? Tiksliau jei per paskutiniuosius tris mėnesius žmogus dirbo tik vieną mėnesį... Ir jei tas vieno mėnesio vidurkis yra mažesnis už einamojo mėnesio, kaip ir visada reikia imti einamojo mėnesio vidurkį?
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 02 12, 16:57)

taupysim kojinėj biggrin.gif

aš užsikasus su tuo IT mad.gif ir šiaip nebežinau kas laiką suryja blink.gif

labas visom mirksiukas.gif
Atsakyti
O, bent viena gyva biggrin.gif Jau maniau kad viena likau, visur tylu biggrin.gif
Atsakyti
As dar kukuoju biggrin.gif nesidirba, pinigus tik skaiciuoju...
Atsakyti