Labas visoms.
Norėčiau patarimo-renkuosi apskaitos programą tarp Rivilės Solo ir Finvaldos Mikro. Įmonė maža, 6 darbuotojai, užsiima pervežimais. Gal kuri dirbo su abiejom ir gali patarti?
QUOTE(aggree @ 2013 02 12, 09:34)
Pagaliau radau klaidą tikiuosi nieks nebeišlys, kai į sistemą suvesiu
O daugiau tai blynų kepimas ir ėdimas
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 12, 10:25)
O aš sveriu... Daug
Nu blyn, parasyk man savo svori i AZ, kad patikeciau, jog ne tokia esi kaip FB
QUOTE(Tučka @ 2013 02 12, 11:29)
parasyk man savo svori i AZ, kad patikeciau, jog ne tokia esi kaip FB
Nesulauksi
Sveikos, aš į svorio temą, tai per 2 savaites minus 2 kg Paprasta reik nevalgyt bulkučių, šokoladų, bulvių, padažų visokių ir tirpte tirpsta
O čia matau ne į temą bus klausimas, gal priminkit kiek daugiau mokam už naktinį ir darbą savaitgaliais. Naktinis nuo 22 val taip?
O čia matau ne į temą bus klausimas, gal priminkit kiek daugiau mokam už naktinį ir darbą savaitgaliais. Naktinis nuo 22 val taip?
QUOTE(Cashmere @ 2013 02 12, 11:36)
Sveikos, aš į svorio temą, tai per 2 savaites minus 2 kg Paprasta reik nevalgyt bulkučių, šokoladų, bulvių, padažų visokių ir tirpte tirpsta
1,5 karto. Taip iki 6 val ryto
Labas kūdosios
Ei, daba susibalamutinau, tai jei UAB iš ūkininko pirko kviečių sėklai, tai reik deklaruot 0471 formoj? O jei iš ūkininko kombainą nuomojosi ir reik?
Aš va ir pasigirsiu, puse kg pamečiau, vejuosi tave Tepaluota
Ei, daba susibalamutinau, tai jei UAB iš ūkininko pirko kviečių sėklai, tai reik deklaruot 0471 formoj? O jei iš ūkininko kombainą nuomojosi ir reik?
Aš va ir pasigirsiu, puse kg pamečiau, vejuosi tave Tepaluota
QUOTE(Sonatuole @ 2013 02 12, 12:09)
jei UAB iš ūkininko pirko kviečių sėklai, tai reik deklaruot 0471 formoj? O jei iš ūkininko kombainą nuomojosi ir reik?
Reikia.
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 12, 12:10)
Reikia.
***** leku tikslint
Papildyta:
O kombaino nuoma kokiu kodu deklaruot?
Papildyta:
Dar tokių nedeklaravus, pasitikslinu deklaruoju sumą be PVM?
QUOTE(Ramunytėė @ 2013 02 12, 11:38)
1,5 karto. Taip iki 6 val ryto
O poilsio dienos ar ne 2 kart apsimoka kaip ir šventinės?
QUOTE(Sonatuole @ 2013 02 12, 12:36)
***** leku tikslint
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
sakyčiau kito turto nuoma A klasė mėnesinėj