Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterių karalystė

QUOTE(Renri3 @ 2013 02 11, 20:54)
Neee, nu tai dabar jau va ir statusais issideliojam ziuriu biggrin.gif Bus kaip smelio dezej - tu mano geriausia drauge, bet tik tai anai neduok kibirelio  lotuliukas.gif

Dar pas mus kieme buvo toks priezodis butinai su kojos treptelejimu: "Nu ir buk tu tokia" beee.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 02 11, 21:59)
Dar pas mus kieme buvo toks priezodis  butinai su kojos treptelejimu: "Nu ir buk tu tokia"  beee.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tai vat ir bunam tada toookios - grazios, zavingos ir spinduliuojancios moteriska zavesi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2013 02 11, 21:00)
drinks_cheers.gif  tai vat ir bunam tada toookios - grazios, zavingos ir spinduliuojancios moteriska zavesi wink.gif

Tiaip drinks_cheers.gif wub.gif O dabar apie buhalterija prasom, o tai nukrypom i lankas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulė @ 2013 02 11, 20:50)
Sveikos 4u.gif
Atėjau pagalbos, gal kuri žinote,kaip biudžetinėje įstaigoje sudaryti darbo grafiką sargams (jie yra trys), dirbantiems slenkančiu grafiku 4u.gif

o krūviai vienodi? tai tada ir darai iš eilės visiems. Jokio skirtumo biudžetinė ar ne tokiem dalykams nėra
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 02 11, 20:53)
Maciau FB  tongue.gif 

Ai, ten aš plona irnesakyk.gif
QUOTE(Tučka @ 2013 02 11, 20:53)
Sutikciau ir dar storesne but, kad tureciau toki veideli kaip tavo  bigsmile.gif

huh.gif huh.gif huh.gif
tai kada meeta darom? wink.gif

Oi rolleyes.gif
Atsakyti
Neee, nu tai dabar jau va ir statusais issideliojam ziuriu biggrin.gif Bus kaip smelio dezej - tu mano geriausia drauge, bet tik tai anai neduok kibirelio  lotuliukas.gif
Tarp kitko, miargos siaulianskos ir ne tik, tai kada meeta darom Siauliuose? wink.gif

O tu nepavydek biggrin.gif
QUOTE(Tučka @ 2013 02 11, 21:02)
Tiaip  drinks_cheers.gif  wub.gif  O dabar apie buhalterija prasom, o tai nukrypom i lankas  lotuliukas.gif

Kiek gi galima apie ta buhalterija, reik kartais ir i lankas nukrypt. Tuo labiau dabar ne darbo laikas, reik nuo tu skaiciuku atsipalaiduot. Vaisinu visas
user posted image
Atsakyti
Tepaluota, ale tu greitai ir kūdėji. Kiba išvis nieko nevalgai biggrin.gif
Joa, nekalbam apie buhalteriją, kiek galima biggrin.gif
Kokie šios dienos planai? Manikiūras, soliariumas, suderinimo aktai biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės smile.gif

QUOTE(aggree @ 2013 02 12, 10:34)
Tepaluota, ale tu greitai ir kūdėji. Kiba išvis nieko nevalgai biggrin.gif
Joa, nekalbam apie buhalteriją, kiek galima biggrin.gif
Kokie šios dienos planai? Manikiūras, soliariumas, suderinimo aktai biggrin.gif

nei vieno darbelio iš tavo išvardintų nėra mano šiandienos dienotvarkėje smile.gif
Pas mane Yamaha mokyklėlė, blynai, čeburėkai, na ir jeigu liks kiek laiko - buhalterija smile.gif

gražių užgavėnių visoms, skanių blynų!
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 02 12, 09:34)
Kiba išvis nieko nevalgai biggrin.gif

Pirma savaitė, nieko nuostabaus irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 12, 09:54)
Pirma savaitė, nieko nuostabaus  irnesakyk.gif

nu nižinau nižinau biggrin.gif kad man 4 kg per pirmą savaitę smile.gif tikriausiai reiktų badaut, o paskui būtų +8 biggrin.gif
Atsakyti
Per pirmą mėnesį gali nukristi apie 10-12% viso pradinio svorio. O aš sveriu... Daug huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 12, 10:25)
Per pirmą mėnesį gali nukristi apie 10-12% viso pradinio svorio. O aš sveriu... Daug  huh.gif

blink.gif niekur tokio dalyko negirdėjau. Man išvis tiek užtektų numest ir būčiau laiminga biggrin.gif ale iki pilnos laimės trūktų biški daugiau, o iki visiškai pilnos pilnos laimės trūktu to, kad valgau ir nestorėju biggrin.gif
Atsakyti