Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterių karalystė

QUOTE(Tučka @ 2013 02 11, 16:14)
Daznai, kurios taip sako, tik pacios save veidrodyje mato baisiai stora  tongue.gif

Papildyta:
O man antra kart pargrizta 0471 su klaidom, uzkniso jau nerealiai su tokiom formom  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nea, aš tikrai stors vaiks unsure.gif
O tą formą man ir tik iš antro karto prėimė, ir ieškojau žmogiaus kodo asmens
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 11, 16:22)
Tik ne aš  schmoll.gif Aš iš tikrųjų stora. O kai numetu kelis kg., pasidarau labai plona. Pati sau  dry.gif

Aga, man tas pats lotuliukas.gif

QUOTE(Renri3 @ 2013 02 11, 18:02)
Nu dar viena isprotejus  lotuliukas.gif  As apie antra kazkaip kolkas pagalvot negaliu, o ji man apie ketvirta  biggrin.gif  Tu gal palauk birzelio, nes dabar nuo visu metiniu buhalteriniu reikalu buhalterkoms stogas pavaziuoja, tai tau matomai sitoj vietoj tas pasireiske  bigsmile.gif

Nu gali būt, kad tas marazmas nuo darbo ir mokslų atsirado, dar biški palauksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas wink.gif

Nu dar viena isprotejus  lotuliukas.gif  As apie antra kazkaip kolkas pagalvot negaliu, o ji man apie ketvirta  biggrin.gif  Tu gal palauk birzelio, nes dabar nuo visu metiniu buhalteriniu reikalu buhalterkoms stogas pavaziuoja, tai tau matomai sitoj vietoj tas pasireiske  bigsmile.gif

va va, kai mane darbas užknisa pagalvojau "išeičiau į dekretą tai nors pailsėčiau " lotuliukas.gif bet kur tu dabar taip gerai begausi lotuliukas.gif
Atsakyti
Tik ne aš  schmoll.gif Aš iš tikrųjų stora. O kai numetu kelis kg., pasidarau labai plona. Pati sau  dry.gif

Nu tik nevaryk Dievo i medi, stora nestora, bet labai simpatiska esi. Kitos plonos, tokio simpatiskumo gali tik pavydet. Ne svoryje esme, nors aisku moteros visada nori but manikenem, tik deja su metais vis sunkiau ta manekikiskuma islaikyt biggrin.gif

Mano vyras sake apie 2 net nesvajok, tai nebent koki kaimyna prikalbinsiu antram lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu bet gal po kokiu 2-3metu jau ir saviskis uzsimanys.
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2013 02 11, 19:04)
labai simpatiska esi

Uj, dabar tu mano geriausia draugė wub.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 11, 19:07)
Uj, dabar tu mano geriausia draugė  wub.gif  hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Va man irgi taip pat. Dar topas, kad veidrodyje kartais save matau kudesne nei is tiesu esu lotuliukas.gif

QUOTE(aggree @ 2013 02 11, 16:36)
Man ir vis grįžta... žmogus neteisingai nurodė savo asmens kodą, o dabar gaudyk vėją laukuose... Niekas nieko neatsimenu, suma nemenka, mokėta pavedimu doh.gif Net per google ėmiau jo ieškoti... sutarty jokių kontaktų, krc doh.gif

Man tai ne asmens kodai kliuna, o blogai irasytas indiv. veikl. pazymejimo numeris, jis ten taip mandrai rasomas, kad jobstvajiraz doh.gif cool.gif

QUOTE(tutska2 @ 2013 02 11, 19:04)
Nu tik nevaryk Dievo i medi, stora nestora, bet labai simpatiska esi. Kitos plonos, tokio simpatiskumo gali tik pavydet. Ne svoryje esme, nors aisku moteros visada nori but manikenem, tik deja su metais vis sunkiau ta manekikiskuma islaikyt  biggrin.gif

Pasirasau po kiekvienu zodziu ir pritariu beveik bendranickei drinks_cheers.gif
Tepaluota ar dabar ir as tavo drauge?
friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 11, 19:07)
Uj, dabar tu mano geriausia draugė  wub.gif  hihihi.gif

biggrin.gif

Klausykit snekejot cia apie deklaracija FR0471 ilindau pasiziuret ka Jus cia visos pildot o as ne. Paskaitinejau ten tai galvoju gal ir man ja reik teikt, jei mes esam pirke tokius sudeliukus uz 120lt is zmogaus, turincio verslo liudijima. Paprotinkit mane trumpai, kas ja turi teikt, nes dar nelabai suvirskinau sausa istatyma skaitydama blush2.gif 4u.gif
Ir jus cia ukininkes, viska zinot. Tai jei ukininkai perka is musu prekes, tai gal ir papildomai kokias deklaracijas reik teikt.
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 02 11, 20:28)
ar dabar ir as tavo drauge?

Tu padlyza laugh.gif Bo tu manęs nematei, o Tutska2 matė mirksiukas.gif
QUOTE(Pati geriausia mano draugė Tutska2 @ 2013 02 11, 20:32)
gal ir man ja reik teikt, jei mes esam pirke tokius sudeliukus uz 120lt is zmogaus, turincio verslo liudijima

Taip, reikia.
QUOTE(Pati geriausia mano draugė Tutska2 @ 2013 02 11, 20:32)
Tai jei ukininkai perka is musu prekes, tai gal ir papildomai kokias deklaracijas reik teikt.

Jei ūkininkai perka iš jūsų - nereikia, jei jūs iš ūkininkų - reikia.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 11, 20:42)
Tu padlyza laugh.gif Bo tu manęs nematei, o Tutska2 matė  mirksiukas.gif

Taip, reikia.

Jei ūkininkai perka iš jūsų - nereikia, jei jūs iš ūkininkų - reikia.

Dekui, nu va kaip gerai tas forumas. Kiek daug visko suzinai. Tai reik eit bandyt pildyt. Tai ko apie sita VMI neinformavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif , jei ne jus tai buciau sau ir pramiegojus doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Atėjau pagalbos, gal kuri žinote,kaip biudžetinėje įstaigoje sudaryti darbo grafiką sargams (jie yra trys), dirbantiems slenkančiu grafiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 11, 20:42)
Tu padlyza laugh.gif Bo tu manęs nematei, o Tutska2 matė  mirksiukas.gif

Maciau FB tongue.gif Bet as cia nesipadlyzinu. Sutikciau ir dar storesne but, kad tureciau toki veideli kaip tavo bigsmile.gif
Atsakyti
Neee, nu tai dabar jau va ir statusais issideliojam ziuriu biggrin.gif Bus kaip smelio dezej - tu mano geriausia drauge, bet tik tai anai neduok kibirelio lotuliukas.gif
Tarp kitko, miargos siaulianskos ir ne tik, tai kada meeta darom Siauliuose? wink.gif
Atsakyti