Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterių karalystė

QUOTE(aggree @ 2013 02 11, 14:34)
tikrai taip, tikrai taip smile.gif

Gal tau kukū? Nieks darbo dieną nematys, kokia tu graži cool.gif
QUOTE(Sonatuole @ 2013 02 11, 14:36)
nu lėtai kramtau, bet nesigaun man taip

Kiekių nemažini, įtariu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 11, 14:38)
Gal tau kukū? Nieks darbo dieną nematys, kokia tu graži  cool.gif

Tai užtenka, kad vienam būsiu graži. Kitiems fotkes parodysiu biggrin.gif ten būsiu dar gražesnė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 02 11, 14:38)
Gal tau kukū? Nieks darbo dieną nematys, kokia tu graži  cool.gif

Kiekių nemažini, įtariu  cool.gif

Jos brangiausias matys bigsmile.gif

Va tame ir esmė, nu per dieną neėdu, viskas normaliai, nu bet kai užeina ėdimo priepuolis vakare tai siaubiakas kažkoks, visai savęs nevaldau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2013 02 11, 14:42)
Jos brangiausias matys  bigsmile.gif

Va tame ir esmė, nu per dieną neėdu, viskas normaliai, nu bet kai užeina ėdimo priepuolis vakare tai siaubiakas kažkoks, visai savęs nevaldau  blink.gif

tai dieną paėsk ir vakare nebenorėsi mirksiukas.gif . Man nuo tokių priepuolių padeda dantų valymas, išsivalau ir valgyt nebenoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2013 02 11, 14:51)
tai dieną paėsk ir vakare nebenorėsi  mirksiukas.gif . Man nuo tokių priepuolių padeda dantų valymas, išsivalau ir valgyt nebenoriu  smile.gif

Nu kad dieną nemoriu.... O vakare kai dedu per visas emocijas, o dar neduok die kas sunervina tai šluoju viską, net nejausdama, kad kramtau... verysad.gif Nu daba antra savaitė labai stengiuos tvarkingai gyvent smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 02 11, 14:34)
tikrai taip, tikrai taip smile.gif

Sveikinimai dvigubos sventes proga .

Einu pradet dirbt, nes VMI neduoda ramybes. 2 karta primena, kad dar neatsiunciau FR0573 deklaracijos. Viska susipildziau, pasidarius ruosini, bet va jiems niekaip neissiunciu. Reik siust, nes tuoj uzsiutinsiu tai atleks tikrint lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2013 02 11, 14:36)
Hmmmmm. nu lėtai kramtau, bet nesigaun man taip  biggrin.gif Siaubiakas kažkoks, pavasaris ant nosies, o išsinešus į šonus atsakančiai  doh.gif

Daznai, kurios taip sako, tik pacios save veidrodyje mato baisiai stora tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(tutska2 @ 2013 02 11, 15:53)

Einu pradet dirbt, nes VMI neduoda ramybes. 2 karta  primena, kad dar neatsiunciau FR0573 deklaracijos. Viska susipildziau, pasidarius ruosini, bet va jiems niekaip neissiunciu. Reik siust, nes tuoj uzsiutinsiu tai atleks tikrint  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O man antra kart pargrizta 0471 su klaidom, uzkniso jau nerealiai su tokiom formom doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2013 02 11, 15:53)

Einu pradet dirbt, nes VMI neduoda ramybes. 2 karta  primena, kad dar neatsiunciau FR0573 deklaracijos. Viska susipildziau, pasidarius ruosini, bet va jiems niekaip neissiunciu. Reik siust, nes tuoj uzsiutinsiu tai atleks tikrint  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš tai už 2013 buvau nusiuntus lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 02 11, 16:14)
Daznai, kurios taip sako, tik pacios save veidrodyje mato baisiai stora  tongue.gif

Tik ne aš schmoll.gif Aš iš tikrųjų stora. O kai numetu kelis kg., pasidarau labai plona. Pati sau dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 02 11, 16:14)
Daznai, kurios taip sako, tik pacios save veidrodyje mato baisiai stora  tongue.gif

Papildyta:
O man antra kart pargrizta 0471 su klaidom, uzkniso jau nerealiai su tokiom formom  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Man ir vis grįžta... žmogus neteisingai nurodė savo asmens kodą, o dabar gaudyk vėją laukuose... Niekas nieko neatsimenu, suma nemenka, mokėta pavedimu doh.gif Net per google ėmiau jo ieškoti... sutarty jokių kontaktų, krc doh.gif
Atsakyti
Labas wink.gif

QUOTE(aggree @ 2013 02 11, 13:30)
Dirbam biggrin.gif paskutinius GPM dakalu, patikrinu. O ir taip galva užkimšta milijonais rūpesčių. Malonių rūpesčių smile.gif

eeee, moterie, dar turi laiko apsigalvot wink.gif biggrin.gif Juokauju smile.gif Bet tai nesveikinsiu kolkas, kol fotkiu nepamaciau nail.gif Mazu ka, galdar saus kas i galva, pabegsit kuris nors bigsmile.gif

QUOTE(Sonatuole @ 2013 02 11, 13:33)
Oi, dabar liniuotę pamačiau  smile.gif  Dideliausi sveikinimai  4u.gif  wub.gif  wub.gif

Mano draugė ir ruošiasi tokiai šventei, o dar laukiasi, tai mani apkrėtė: užsimaniau kinderio  biggrin.gif  Nu išlazdavokit mani ką, kad nesublūdyčiau  lotuliukas.gif

Nu dar viena isprotejus lotuliukas.gif As apie antra kazkaip kolkas pagalvot negaliu, o ji man apie ketvirta biggrin.gif Tu gal palauk birzelio, nes dabar nuo visu metiniu buhalteriniu reikalu buhalterkoms stogas pavaziuoja, tai tau matomai sitoj vietoj tas pasireiske bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 02 11, 14:26)
tikrai taip biggrin.gif

Sveikinimai wub.gif pati vestuves apturėjau prieš 5 mėn, tai viskas dar neseniai thumbup.gif
Atsakyti