Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterių karalystė

user posted image
(nuotraukos šaltinis www.15min.lt)

SENOJI TEMA

Šauniausios ir išmaniausios buhalterės renkasi ČIA thumbup.gif Visa naudinga profesine ir gal kartais neprofesine informacija dalinamės bendrame el.pašte, kurio prisijungimo duomenis naujos narės gauna TIK ilgesnį laiką pabendravusios temoje ir įgavusios senbuvių pasitikėjimą po draugiškų susitikimų

user posted image
Atsakyti
Aš pirma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 30, 08:34)
O dar, žiūrėkit, kitam darbuotojui - iki gruodžio 31 dirbo 6 val.d.d, nuo sausio 1 - 4 val.d.d. Tai man vidurkį lyginti su 6val.d.d. ar su 4val.d.d? Trijų paskutinių mėn VDU 30,61Lt, sausio 24,24Lt arba 36,36Lt (jei 6val). Tai kaip man skaičiuot?  Nesąmonė kažkokia doh.gif

Aš skaičiuočiau pagal paskutinių trijų mėn VDU, juk tik nuo sausio pirmos jis dirba 4 val.d.d Tik palyginimui pasižiūrėčiau, kad nebūtu mažiau nei MMA

Ir nesikoliok, lotuliukas.gif nespėju paskaityti visko, o jau parašyti.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daidute: 31 sausio 2013 - 08:59
QUOTE(Daidute @ 2013 01 31, 08:58)
Tik palyginimui pasižiūrėčiau, kad nebūtu mažiau nei MMA

Kaip pažiūrėtum, su kuo lygintum? Tų paskutinių tirjų mėnesių VDU nėra mažesnis nei 2012 MMA.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 31, 09:04)
Kaip pažiūrėtum, su kuo lygintum? Tų paskutinių tirjų mėnesių VDU nėra mažesnis nei 2012 MMA.

Tai suprantu, kad 2012 MMA nėra mažesnis. Aš lyginčiau su 2013 MMA. Juk čia atostoginius skaičiavai? Ar ne taip supratau?
Atsakyti
Aha, atostoginius. Tai jei anam VDU išeina 6valx4,85Lt=29,10Lt, aš turiu datempti iki 6val.x6,06Lt=36,36Lt?
Atsakyti
QUOTE(Tucka @ 2013 01 31, 08:40)
O kodel turetu kabinetis 

kadaise pas mus VMI labai domejosi, ar pildom keliones lapus. Uztat ir klausiu ax.gif Bet seniai tai buvo, ir kuro tada daug buvo sunaudojama.
Tai jei galima tiesiog toki vienkartini isakyma pasirasyt, tai taip palengvintu gyvenima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 31, 09:32)
Aha, atostoginius. Tai jei anam VDU išeina 6valx4,85Lt=29,10Lt, aš turiu datempti iki 6val.x6,06Lt=36,36Lt?

Suprantu, kad be logikos.... blink.gif Bet turi datempti iki tų 36,36 Lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2013 01 31, 09:40)
Suprantu, kad be logikos.... blink.gif  Bet turi datempti iki tų 36,36 Lt doh.gif

Nu vamzdiec, nusišauk doh.gif Tai tada geriau leist atostogų balandį, tada VDU bus 24,24Lt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 31, 09:53)
Nu vamzdiec, nusišauk  doh.gif Tai tada geriau leist atostogų balandį, tada VDU bus 24,24Lt  cool.gif

Tai taip mirksiukas.gif Žinoma, tada nereiktų nieko niekur datempinėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dar sykį pasitikslinu: parašau įsakymą, kad visas kuras, piltas įmonės vardu iš karto nurašomas į sąnaudas, tada pajamuojant kurą nededu į atsargas ir nenurašinėju kas mėnesį, o iš karto į sąnaudas, 6 klasę?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 31, 09:33)
kadaise pas mus VMI labai domejosi, ar pildom keliones lapus. Uztat ir klausiu  ax.gif  Bet seniai tai buvo, ir kuro tada daug buvo sunaudojama.
Tai jei galima tiesiog toki vienkartini isakyma pasirasyt, tai taip palengvintu gyvenima  bigsmile.gif

Tai kad seniau tie keliones lapai kiek pamenu buvo butini, o dabar ne 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mairux @ 2013 01 31, 10:39)
Aš dar sykį pasitikslinu: parašau įsakymą, kad visas kuras, piltas įmonės vardu iš karto nurašomas į sąnaudas, tada pajamuojant kurą nededu į atsargas ir nenurašinėju kas mėnesį, o iš karto į sąnaudas, 6 klasę?

Nu as tai taip darau 4u.gif
Atsakyti