Nuostabiai atrodo, tik labai stora, idomu ar patogu tokia nesioti, bet tikrai super
Su storomis yra nemažas iššūkis padaryti tikslią apimtį. kaip ir matyti iš nuotraukos, darant užsegimą ne prie pat plačiosios dalies dingsta forma. Buvo kartą tikra katastrofa, kai pirmą kartą dariau tikrai storą - trūko reikiamų karoliukų ir tik padariusi supratau, kad storoms galioja kitokios taisyklės nei plonoms. Joms prailginimai netinka! dalis prie užsegimo (plonoji) turi būti minimalaus ilgio.
Vakar po trečio perdarymo pabaigiau man patinkančią storulę, vakare gal spėsiu foto įkelti
Vakar po trečio perdarymo pabaigiau man patinkančią storulę, vakare gal spėsiu foto įkelti
QUOTE(Naomyte @ 2014 03 31, 13:10)
Nuostabiai atrodo, tik labai stora, idomu ar patogu tokia nesioti, bet tikrai super
na ji buvo numatyta tokia, kad kai uzsisegi, ji tampa neapvali, o biski susispaudzia
dazniausiai storuliukus darau ant metalinio pagrindo, pvz.
Gera ši idėja su pagrindu, SwetBeads!
Va ir mano storulė
kartu su visu komplektu
Va ir mano storulė
kartu su visu komplektu
Edora, labai grazus komplektukas!!!
Gal isduosi paslapti, jei yra video dar geriau, kaip auskarus padaryti burbuoliukus?
Kiek apyrankeje rate biserio vnt.?
aciu
Gal isduosi paslapti, jei yra video dar geriau, kaip auskarus padaryti burbuoliukus?
aciu
QUOTE(Sweetbeads @ 2014 04 01, 14:37)
Edora, labai grazus komplektukas!!!
aciu
aciu
Dėkui Burbuliuko schema auksarankių forume kažkur yra, reiktų ieškoti (prie žgutų). Neriama storulio principu (žr žgutų temoj čia, išsamiai išdiskutuota neseniai). Pradeda nuo 5 akių ir vis pridedama proporcingai po 5. Ty:
5 akys
10 akių
15
20 ir tt tada, kai jau užtenka paneriam lygiai, o po to atitinkamas mažinimas, siaurinimas.
Apyrankės eilėje 20 karoliukų
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 04 01, 14:39)
Kokia stora O patogi ant rankos?
Toks užmanymas Padariau būtent tokią kokią ir įsivaizdavau
Man patogi, tuolab kad ir skirta laisvalaikiui: prasinešti senamiesčiu ar į klubą, pliaže prie mini bikinio prisiderinti
QUOTE(Edora @ 2014 04 01, 16:26)
Dėkui Burbuliuko schema auksarankių forume kažkur yra, reiktų ieškoti (prie žgutų). Neriama storulio principu (žr žgutų temoj čia, išsamiai išdiskutuota neseniai). Pradeda nuo 5 akių ir vis pridedama proporcingai po 5. Ty:
5 akys
10 akių
15
20 ir tt tada, kai jau užtenka paneriam lygiai, o po to atitinkamas mažinimas, siaurinimas.
5 akys
10 akių
15
aciu uz info
stai mano storulis- Cellini technika
Smagi storulė...
QUOTE(meskutejolanta @ 2014 04 03, 18:09)
Smagi storulė...
aciu
sita jau netokia stora technika ta pati, tik 3 spalvu ir 2 dydziu karoliuku
Sidabrinės apyrankės su Swarovskiais