deize, aciu. As visada paskutine eilute neriu be karoliuku, o paskui jau mazinu. Ir gaunasi beveik be to laiptelio. Kartais , kaip ir rase yerena, tenka slepti galiuka po tinkama kepurele.
Papildyta:
Žalias pitonas.
QUOTE(Gegytė @ 2015 07 06, 19:34)
Ale kiek fantazijos pas jus viskas daug paprasčiau, tik, aišku, darbo daug įdedama į jas. Staklytėmis viskas, staklytėmis...
QUOTE(Alacka @ 2015 07 03, 21:28)
Kiek grožių įdėta.
rircik, labai gražus tas pirmas bandymas.
Komplektas "Hematite"
rircik, labai gražus tas pirmas bandymas.
Komplektas "Hematite"
Puikus rinkinukas!
Sveikutės.
Gal galit rekomenduot internetines parduotuves, kur perkate įrankius, detales ir visas smulkmenėles apyrankėms ir gal kažkas turit naudingą info sukaupę pradžiamokslio.Žavi mane apyrankės, noriu pati išbandyt, būsiu dėkinga
Gal galit rekomenduot internetines parduotuves, kur perkate įrankius, detales ir visas smulkmenėles apyrankėms ir gal kažkas turit naudingą info sukaupę pradžiamokslio.Žavi mane apyrankės, noriu pati išbandyt, būsiu dėkinga
QUOTE(Odesima @ 2015 07 23, 15:26)
Sveikutės.
Aš perku iš :
www.veriame.lt
www.veriniams.lt
www.saromania.lt/
Alacka, klijuoju bet kokia kepurele su dvikomponenciais klijais. Spalvos nekeicia, laiko mirtinai.
QUOTE(Alacka @ 2015 07 19, 20:43)
Reikia pagalbos, jei priklijuoti tokias kepureles su super momentu ar gerai prisiklijuos. Kazkur skaiciau, kad super moment nelabai laiko karoliukus, tai bijau sugadinti.
ir as tokias nusipirkau- bandysiu klijuoti, jei yerena garantuoja :
QUOTE(Alacka @ 2015 07 23, 16:35)
Ačiū
QUOTE(mama berta @ 2015 07 07, 18:33)
nu va ir atskleista paslaptis. tik ne iki galo.o kur apie tas staklytes butu galima pasiskaityti
Neduodat ramybės, sakot:)
anglų kalba į google susivedat:
loom beading
ir daug schemų randat....
ir viską susirandat, schemas, pamokas, knygų begalė yra torrentuose parsisiųst, tiek anglų, tiek rusų kalbomis. staklytes vyrai gali suveikti ir labai greitai, pirkti nereikia ir neapsimoka, geriau biseriui tuos pinigus išleist. gaila neturiu kaip staklių parodyti savo, bet tikrai nieko mandro.
ir jei vyrai darys stakles, tegu daro tokias pakeltas, nes nugara oj kaip skaudėt pradeda jei susilenkus prie gulsčių reiktų būt...