Dar vienas komplektukas.
Apyrankė Laumžirgis
"Mėtų vanilė"
QUOTE(Gegytė @ 2015 05 01, 20:34)
merginos-isduokit paslapti,kaip sitokio tipo apyrankes daryti.
QUOTE(mama berta @ 2015 06 18, 16:25)
merginos-isduokit paslapti,kaip sitokio tipo apyrankes daryti.
Cia tikriausiai su adata darytos. Internete yra pamokeliu.
kazkur buvau maciusi kad lyg su vaseliu neria ir paskui kaip tai perlenkia,tik va niekaip nesugebu interneto platybese atrasti tokio budo.
QUOTE(mama berta @ 2015 06 18, 19:35)
kazkur buvau maciusi kad lyg su vaseliu neria ir paskui kaip tai perlenkia,tik va niekaip nesugebu interneto platybese atrasti tokio budo.
Taip, galima ir su vaseliu. Tik tada reikia nerti kaip stori zgutai neriasi. Pvz. is 40 karoliuku ratuke, o paskui suploti.
Mano paskutine
QUOTE(Alacka @ 2015 06 18, 22:17)
Taip, galima ir su vaseliu. Tik tada reikia nerti kaip stori zgutai neriasi. Pvz. is 40 karoliuku ratuke, o paskui suploti.
aciu uz paaiskinima.tik va dabar galvoju,ar jis suplotas kazkaip sutvirtinamas,ar taip paskui graziai ir laikosi suplotas.kazkaip galvoju,kad krastai nelabai tada tiesia linija likytusi.
QUOTE(mama berta @ 2015 06 19, 12:25)
aciu uz paaiskinima.tik va dabar galvoju,ar jis suplotas kazkaip sutvirtinamas,ar taip paskui graziai ir laikosi suplotas.kazkaip galvoju,kad krastai nelabai tada tiesia linija likytusi.
Tokios apyrankės nedariau, bet kiek žinau, tai nieko daryti nereikia. Kiti dar po kokia knyga deda, kad geriau susiplotų. Vis noriu pabandyti ir aš, bet bijau, kad neužteks man kantrybės.