Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai visoje Lietuvoje

Na va, blogų atsiliepimų prisikaupė..

O aš atsversiu, nes noriu pagirti mūsų vedėją ir DJ iš GERAS RENGINYS.

Vaikinai šaunuoliai- vakaro metu mes viską atidavėm į Jų rankas- muzika buvo parinkta kiekvieno skoniui- mes juokėmės, kad mūsų vestuvėse nieks nešoks- o šoko praktiškai visi!
Vedėjas iškart reaguodavo- kada reikalingas žaidimas, kada duoti svečiam atsipūsti, kada tinkamiausias laikas šokiams. Jokių nuvalkiotų bajerių, jokių pošlų juokelių.
Ir svarbiausia- prieš vestuves dar girdėjom minčių- kaip čia jūs be muzikantų vestuves darysit- o po vestuvių muzikantų niekas nepasigedo- turbūt visi patikėjo, kad geriau kokybiškas dainos įrašas, nei gyvas gergždžiantis dainavimas (atsiprašau visų kokybiškai tai atliekančių muzikantų, tik tokių gana sunku rasti)..
Atsakyti
QUOTE(zuika-puika @ 2013 07 23, 14:36)
Patarkite: Kafka, Ziogas ar Mindaugas Krasauskas...?

Pas mus ziogas buvo...likom labai patenkinti ir mes ir svečiai!!! thumbup.gif
Atsakyti
Gal pas ka nors vede Marija Silickaja su DJ? kaip jie? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanilija @ 2013 03 13, 12:23)
Labai nuoširdžiai rekomenduoju vedėjus Jurgą ir Dainių iš TeatrasArti http://www.teatrsarti.lt/  4u.gif Visa šventė buvo tiesiog puiki, bendravimas šiltas ir betarpiškas, programa nereali, be visų tų nusibodusių žaidimukų, bet tuo pačių labai įtraukianti, liuks liuks  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

galiu drąsiai rekomeduoti thumbup.gif https://www.facebook...rti?ref=profile
Atsakyti
Aš esu buvusi dvejose vestuvėse kur veda moteris, man tai netinka kažkaip....žinoma čia mano asmenine nuomone. schmoll.gif
Atsakyti
Aš ir noriu pagirti savo vestuvių vedėją smile.gif Darius Čepulis vakar puikiai atliko savo darbą ! Programa visiems tiko ir patiko. O ir svečiams skyrė dėmesio per pertraukėles:) visi esam laaabai patenkinti. Rekomenduoju!

P.S. o ir tos garbanėlės daro savo blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit parekomenduot vedeja ir muzikanta viename? Butu geriau Kaune, ir kad kaina butu padori o ne kosmine... 4u.gif
Atsakyti
Labas būsimai nuotakai,

bandžiau aprašyti savo paslaugų kainas ir ką siūlau, bet mums, renginių vedėjams, neleidžia rašyti apie save šioje temoje.
Internete lengvai galite surasti mano www puslapį ir susisiekti su manimi. O aš su malonumu jums viska papasakosiu telefonu, ar el.paštu.

Gražių jums vestuvių smile.gif
QUOTE(damn_so_cute @ 2013 07 23, 23:50)
Butu labai idomu suzinoti kainas Pauliaus Markulio ir vedejo Andriaus smile.gif  labai sudominot, taciau tenka rinktis pagal kaina, tai norisi zinoti kam skambinti verta, o kam ne.. 4u.gif  smile.gif

Atsakyti
Mums pries kelias dienas vestuves vede Mantautas, tai galiu draaaasiai rekomenduoti, viskas buvo NEREALU! zmogus atsidaves savo darbui, vos tik atvaziavus i baznycia, nuo pirmu minuciu supratau, kad viskas su juo ok bus bigsmile.gif labai organizuotas, linksmas zmogutis wub.gif o vakaro eigoje tai tikrai zandus paskaudo thumbup.gif kiek girdejau atsiliepimu is sveciu, tai visiems super!
Atsakyti
Padėkit apsispręsti, nesutariam su būsim vyru vedėjo klausimus - renkamės tarp Mantauto Sakalausko (mano pozicija) ir tarp Andriaus Sabaliausko (MB pasirinkimas). Kainos skirtumas beveik 1000 lt, bet man kažkaip Mantautas arčiau širdies nors tu ką. Gal kuri bendravusi, mačiusi renginių vedimą ir gali palyginti? ax.gif Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2013 08 18, 15:58)
Padėkit apsispręsti, nesutariam su būsim vyru vedėjo klausimus - renkamės tarp Mantauto Sakalausko (mano pozicija) ir tarp Andriaus Sabaliausko (MB pasirinkimas). Kainos skirtumas beveik 1000 lt, bet man kažkaip Mantautas arčiau širdies nors tu ką. Gal kuri bendravusi, mačiusi renginių vedimą ir gali palyginti? ax.gif  Būčiau dėkinga 4u.gif

Nu smagus sitas vedejas Mantautas Sakalauskas :

http://www.youtube.c...h?v=jCUJ1O6TGKE
Bet kas nors paaskinkite prie ko cia AC/DC highway to hell doh.gif lotuliukas.gif
im on the highway to hell
on the highway to hell
Ypac ziurint i jaunuosius iseinancius is baznycios ir pradedancius savo laiminga seimynini gyvenima.. doh.gif O vakaro vedejo video ju laimingas momentas yra igarsintas daina, verciant is anglu-"GREITKELIS I PRAGARA":)))
Reiksias praspm: iseinant is baznycios ir tiesiai i PRAGARA lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kazin ar vakaro vedejas ir video "meistriukas" AC/DC teksta bent isverte is anglu i lietuviu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu tusas tai ok ir AC/DC veza..bet logika gi turi buti visur.. g.gif

Tai vat ziurint video sito zmogaus galvoju, kaip ten bus su jo programa g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 18 rugpjūčio 2013 - 21:08
QUOTE(spikule @ 2013 07 31, 11:47)
turejom viena dideli minusa....vedeja Vaida Kvedara!!!

doh.gif doh.gif doh.gif
Jau per pirmą pokalbį turėjo kilti įtarimų, kad viskas - tik tuščios kalbos. Fantazijos, humoro, komunikabilumo - visiškas nulis.
QUOTE(Inutis @ 2013 08 14, 15:57)
Gal pas ka nors vede Marija Silickaja su DJ? kaip jie? 4u.gif

Silpna mergaitė. Labai nori prasimušti į pramogų pasaulį kaip podrūžkė Katažyna ir į TV, bet neturi reikalingo cinkelio schmoll.gif
Atsakyti