QUOTE(nefifi @ 2015 08 11, 09:53)
Na, su daug vedėjų susiduriu šventėse (kaip ir jūs), o su p. Raibiu esu ir šiaip gyvai bendravus, neįsivaizduoju jo vestuvėse... tie bajeriai kažkokie keisti. Nežinau, stand'up'inti yra viena, o pravesti šventę - visai kas kita. Kaip ir Justinas Jankevičius - puikus humoristas, bet kartais net įmonių renginy jis netinka. Na, bent aš asmeniškai susidariau tokį įspūdį.
uj, nurodoje man labai nepatinka
Nu taip, taip, sutinku.
Vat vienas reikalas gerai valdyti "zodi" kai reikia juokauti, o kitas reikalas-jausti zmones, buti siltam, juos gerbti ir myleti. Karta kalbejau su vienu labai sauniu, gerai zinomu vedeju, jis sako: prasesi pas ji vienas "zvaigzdunas" is TV sou i praktika: pasimokyti "buti vedejus vestuvese"..bet sako: pabendravome, pakalbejome ir pasakiau jam: nea, tau nepatarciau dirbti vestuvese, nes nepavyks. Tu zmoniu nemyl! Vienas reikalas savimi puikuotis TV ar kituoje scenuose, o kitas- kurti zmonems svente-cia ypatingos charizmos reikia. Sviesios.
Cia tik mano nuomone:) Gal kas galvoja kitaip. Gal kam ir zaidimuku kuo linksmesniu uztenka, kad apranga butu stiliova, veidas malonus-o visa kita koks skirtumas:)