Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai visoje Lietuvoje

Neblogas straipsnis apie vestuviu vedejo pasirinkima (gal kazkiek reklaminis, bet visi vienaip ar kitaip tokie) smile.gif
http://www.15min.lt/...deja-566-452628
Atsakyti
QUOTE(Vytaute123 @ 2014 10 29, 13:33)
Neblogas straipsnis apie vestuviu vedejo pasirinkima (gal kazkiek reklaminis, bet visi vienaip ar kitaip tokie) smile.gif
http://www.15min.lt/...deja-566-452628

Istiesu daug kas priklauso nuo vedejo asmenybes.. Nuejau as i vestuviu paroda Vilniuje, bendravau su vienu vedejumi, tai nezinau kas jam pasidare, bet taip negraziai jis pradejo man kazkokiais lenkiskais zodeliais juokauti, gal jam pasirode kad man to keisto linksmumo reikia...Tai tokio savo sventeje gink Dieve!!!
O straipsnis adekvatus, daug tiesos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wakara @ 2014 09 23, 19:45)
O mes ir svečiai buvo visiškai pakerėti mūsų vestuvių vedėjos Jolitos Vaitkevičienės (www.supervakareliai.lt). Ir bobulytės sakė, kad faina vedėja ir tėvai (ir kiti +40 svečiai) buvo įtraukti ir patenkinti ir mūsų amžiaus grupė (+20) buvom sužavėti, pakerėti. Atrodo pertraukėlių pavalgyt/pabendraut ir veiklos santykis buvo idealus, nei per daug, nei per mažai. Susiradau ją per šito forumo atsiliepimus ir esu labai patenkinta, kad ją išsirinkau. smile.gif

Pritariu mirksiukas.gif
Šiuolaikiškas, lengvas stiliukas, be anekdotų ar spektaklių thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, reikia pagalbos...gal kas turit kokių atsiliepimų apie vedėjus Joną ir Tadą iš šoumenų? Kadangi mūsų datai mantautas jau užimtas, žiogas taip pat..dainius palibonas irgi..nebežinau ką daryti...gal kas turi atsiliepimų kokių?
Atsakyti
Laba diena, mano vestuvės praūžė 2014 05 men. Kaune, Raudondvario dvaro oranžerijoje, pasakiška vieta smile.gif)) Labai norėjau visoms parekomenduoti savo vestuvių vedėją Jurijų Majauska iš linksmadieniai.lt man jį rekomendavo mano vestuvių planuotoja ir tikrai nepasigailėjau:)))) labai visi gyrė, super žmogus ir vedėjas.smile.gif) Jis dirba su savo DJ.
Mano pagrindinis prioritetas buvo ne kaina, o tikrai profesionalus vedimas ir neužmirštamas vakaras. Tą ir gavome:))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DEIMUTEMMM: 03 lapkričio 2014 - 20:46
Gal kas žino kiek gali kainuoti vakaro vedėjas per naujus metus (Gruodžio 31 d.) ? Ar visi dirba šiuo period ir ar tie kure veda vestuves ves ir naujametinį vakarą?
Atsakyti
QUOTE(Vytaute123 @ 2014 11 06, 14:23)
Gal kas žino kiek gali kainuoti vakaro vedėjas per naujus metus (Gruodžio 31 d.) ? Ar visi dirba šiuo period ir ar tie kure veda vestuves ves ir naujametinį vakarą?

Vedėjai veda visas šventes, ne tik vestuves. Nemanau, kad kainos kardinaliai skirsis nuo vestuvių vedimo. Vistiek geresniųjų kainos prasideda nuo 3000,-
Atsakyti
QUOTE(Vytaute123 @ 2014 11 06, 15:23)

Veda ir per naujus . Bet dažniausiai vedėjus jau užsako restoranai ar įmonės savo Naujametiniams vakarėliams. O dėl kainos tai skiriasi šiek tiek. Mes su savo vedėju jau esame užimti Naujųjų vakarą. Čia dar kažkas minėjo dėl Tado ir Jono iš šoumenų, tai šaunūs abu vaikinai. Galite pasidomėti dar Artūru Trofimovu jūsų šventei. Facebooke galite rasti bei www.renginiu-vedejai.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orlas112: 07 lapkričio 2014 - 09:18
g.gif
Papildyta:
QUOTE(Giulla @ 2014 08 16, 16:00)
Kątik praėjo mūsų vestuvės, tad turiu du atsiliepimus:

Tomas Tracevskis - Pasirodė draugiškas, kupinas idėjų vedėjas. Pasirašėme sutartį, labai greitai gavome ir vestuvių scenarijų, kuo labai džiaugėmės, tad dėl vedėjo nesijaudinome. likus pusantro mėnesio iki vestuvių, gavome skambutį, kad jis išvažiuoja į komandiruotę ir negali būti mūsų vedėju. Buvome šoke, tikrai viskas būtų atleistina jei tai būtų kokia liga, šeimos reikalai ir pan. tačiau mūsų vestuvių atsisakymas, nes pasiūlė jam daugiau pinigėlių kažkas, yra labai negražu. tad norėjau pasakyti, kad nerekomenduoju šio vedėjo, nes jis nesilaiko nei sutarties, nei žodžio. O pačios žinote, kaip sunku susirasti vedėją per pusantro mėnesio. Bet kuriuo atveju, jis pasiūlė mums kitą vedėją Paulių Bukauską.

Atsliepmų apie jį niekur neradom, tad buvo visiškai katė maiše, kadangi planuojame vestuves iš užsienio, laiko susitikt nelabai turėjom, o su juo susikomunikuoti skype, e-mail ar sms neįmanoma, tik skambinti. Bet čia viskas suprantama, kadangi jis neplanavo, kad ves mūsų vestuves.

Įspūdis apie Paulių:

Tikras profesionalas, viskas laiku ir vietoje, nors atsiliepimų neradome, jis tvirtino, kad turi 10 metų patirtį. Per pirmus susitikimus, jau matėsi, kad žmogus žino ir išmano savo darbą. Per vestuves pasirodė nepriekaištingai. Vienintelis dalykas - kaip žmogus, jis šaltokas, nesileidžia į asmeniškumus, nejuokauja, iškart prie reikalo. Ir fotografas, ir DJ ir sodybos šeimininkai buvo be galo draugiški ir malonūs žmonės, o jis atvažiavo, atidirbo ir išvažiavo. Na tai iš tikro nėra bėda, tačiau norėjau tiesiog pasakyti, kad nepaisant tokio būdo, jis tikrai profesionaliai praveda vestuves.

Sveiki.
Naršydamas internete aptikau šią jūsų žinutę - esu Tomas Tracevskis ir iki šiol atmenu šį nemalonų incidentą. Tokia situacija man susiklostė pirmą kartą gyvenime.
Gintis nėra ko, taip jau nutiko. Tiesiog noriu pabrėžti du dalykus:
1. Mane darbovietė iš tikro išsiuntė į trijų savaičių komandiruotę. Sutartų renginių nemetu dėl didesnės pinigų sumos. Geriau be galvos, nei be garbės, sakydavo senelis;
2. Antra, tik sužinojęs apie pasikeitimus iškart jus informavau ir radau jums kitą vedėją, nes palikti jus tokioje situacijoje būtų buvę itin kiauliška.
Tikiuosi, kad gerai atšokote ir pykčio širdyje nelaikote (bent jau labai giliai) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trockis: 07 lapkričio 2014 - 16:07
Vedejai vestuvių ir renginių beveik tie patys smile.gif.

Negalimai vienareikšmiškai sakyti, kad geresni nuo 3000... na taip yra ir tokių kainų, bet mes ir už vedėją ir už Dj sumokėjome iki 3000 Lt likome tikrai labai patenkinti savo pasirinkimu, nes yra tekę matyti "žvaigždes" vedėjus, kurie per savo puikumą nieko aplink nemato - tik save.
Nepatingėkite paieškoti ir skirti laiko susitikimui ar bent jau pokalbiui Skype smile.gif. Yra tikrai gerų perliukų, kuriuos "pasimsite" pigau.

Jei jums patikęs vedėjas pasirodo brangokas - pasiderėkite smile.gif

Patirtis thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai taip. Šiuo metu mūsų renginių vedėjų yra tikrai nemažai. Pasirinkimas didelis, nuo nebrangių, tik neseniai pradėjusių vedėjų, iki žinomų asmenybių, kurios kainuos daug kartų daugiau.
Tiksliai nežinau kolegų kainų, bet, įsivaizduoju, jos svyruoja nuo 700 iki 5000 Litų. Čia už vedimą.

Galbūt pasirodys kaip reklama, bet aš pavyzdžiui kainuoju santykinai mažiau, nei mano kolegai. Mano kaina mažesnė, nes esu supirkęs savo aparatūros, reikalingos renginiams, kompleksą. Visada dirbu su kolegu DJ'ėjimu, bet atėjus šokiams, prie DJ pulto dirbame pasikeisdami. Tokiu būdu, galiu pasiūlyti mažesnę bendrą pramogų komplekto kainą.

Prieš pradėdamas vesti renginius, eilę metų dirbau DJ'ėjumi tuose pačiuose renginiuose. Teko pamatyti nemažai renginių vedėjų, nuo iki. Galiu iš patirties pasakyti, kad brangiausias nebūtinai geriausias. Ypač, jei kalba eina apie aktorius ar televizijos žvaigždes, kuriems labiau įprasta bendrauti su publika netiesiogiai.

Tiesa, patirtis vedant renginius duoda nemažai. O dauguma mūsų, renginių vedėjų, nespecializuojasi vieno pobūdžio renginiuose. Dalyvaujame visur, kur mus kviečia - vestuvės, jubiliejai, įmonių vakarėliai, vieši renginiai.

Renkantis vakaro vedėją savo šventei, svarbiausia, manau, ryšys tarp jūsų ir vedėjo.
Todėl labai svarbu susitikti 'gyvai' su keliais kandidatais. Jei esate toli vienas nuo kito, bent jau susitikite per Skype. Jei jus "veža" šis vedėjas. Jei jaučiate, kad ramiai galite įduoti jai ar jam savo svarbios šventės "vairą", jūs jį radote. wink.gif

QUOTE(220022 @ 2014 11 09, 10:44)
Vedejai vestuvių ir renginių beveik tie patys smile.gif.

Negalimai vienareikšmiškai sakyti, kad geresni nuo 3000...  na taip yra ir tokių kainų, bet mes ir už vedėją ir už Dj sumokėjome iki 3000 Lt  likome tikrai labai patenkinti savo pasirinkimu, nes yra tekę matyti  "žvaigždes" vedėjus, kurie per savo puikumą nieko aplink nemato -  tik save.
Nepatingėkite paieškoti ir skirti laiko susitikimui ar bent jau pokalbiui Skype  smile.gif. Yra tikrai gerų perliukų, kuriuos "pasimsite" pigau.

Jei jums patikęs vedėjas pasirodo brangokas  -  pasiderėkite smile.gif

Patirtis  thumbup.gif

Atsakyti
P.S. Dėl pasiderėjimo. Kuo anksčiau užsakinėsite vakaro vedėją, tuo labiau jis bus pasiruošęs pasiūlyti nuolaidą savo paslaugoms.

Tik turėkite omeny, kad vestuvėms šeštadieniais sezono metu mes nesame linkę siūlyti didelių nuolaidų, nes paklausa didelė. O vestuvių sezonas Lietuvoje yra nuo gegužės iki spalio mėnesių pradžios.
Jei rinksitės švęsti savąsias vestuves ne šeštadienį arba ne sezono metu, galite tikėtis geresnių nuolaidų.

Žinoma, visa tai taikoma ne tik mums, renginių vedėjams, bet ir sodyboms, restoranams, fotografams, etc.

Fantastiškai beprotiškų jums vestuvių! smile.gif
Atsakyti