Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai visoje Lietuvoje

QUOTE(upsy_daisy @ 2014 09 30, 15:33)
Aš kiek domėjausi praėjusiais metais kai patys ieškojom, tai visur 2500 lt buvo. Nebent jau čia kokį visai mažai žinomą imtumėt, kuris dar neturi daug praktikos ir tuomet jų įkainiai mažesni.. arba nepopuliarią datą rinktumėtės. Nors vasaros sezonui visos datos populiarios yra  smile.gif

Sutinku su patarimu. Mielos busimos nuotakos ir jaunikiai, jei norite pigiau pasikviesti vestuviu vedeja su Dj'ejumi, ar gyva grupe, taip pat ir uzsisakyti sodyba ar restorana, planuokite savo svente ne sestadieni.
Sestadieniu kiekis yra ribotas vasaros sezono metu (nuo geguzes iki spalio), todel visi mes, siulantys savo paslaugas vestuves svenciantiems, taikome maksimalia savo kaina.
Sventems penktadieniais ar kitomis dienomis, dauguma musu pasiruoshe taikyti nuolaidas.
Pradedantys renginiu vedejai taip pat yra pigesni.

Grazios jums sventes!
Atsakyti
Mes tai samdėmės iš trijų karalių Liną Lapėną. Buvo tokia situacija, kad Žiogo negavom o Marius iš tos pačios kompanijos buvo užimtas. Tai į susitikimą ėjom su baime. Bet pačios vestuvės tai praėjo geriau nei tikėjomės. Nors mūsų buvo vos virš 20, bet publika valdyta tikrai puikiai, žaidimai originalūs ir bent jau mums nelabai matyti. Kažkaip net nepajutom, kai šventė baigėsi, visi svečiai sakė, kad geriausias vedėjas iš iki šiol matytų.
Atsakyti
Na ką, praėjo ir mano šventė. Skaitinėjau, skaitinėjau čia tą forumą, rinkausi rinkausi vedėjus, bet visų tų populiariųjų vedėjų kainos mums pasirodė neįkandamos arba jų grafikas labai užimtas. Ir visai netikėtai mums pasiūlė vedėją iš Klaipėdos (vestuvės vyko Trakuose). Esam labai patenkinti to žmogaus darbu, geriau net nežinau ar galėjo būti. Jau vien tai, kad atliko ne tik vedėjo vaidmenį, bet ir pagelbėjo kitur: prie bažnyčios pilstė šampaną, salėje sudėjo stalo korteles, kiekvienam svečiui parodė kur jo kambarys, o jaunųjų sutikimas apskritai buvo nerealus ir pan. Viskas vyko tikrai puikiai nors su juo gyvai nebuvome net susitikę, pasitarimas vyko telefonu. Kas dar patiko, kad neskaičiavo darbo valandų kaip, kad populiarūs vedėjai būna iki 12 val. Toli gražu mūsų šventės linksmybės tesėsi ilgiau, žaidimai, šokiai, šypsenos visi patenkinti ir laimingi. Buvau nusiteikusi, kad vyrai mažai šoks, bet buvau nustebinta, nes vedėjas puikiai sugebėjo užvest net ir vyrus biggrin.gif šoko, kad net gražu buvo žiūrėt. Didelis ačių Rolandui Stoniui iš Klaipėdos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal turite kokiu atsiliepimu apie Toma Jasinska, bei Viktora Usova? ax.gif arba tiesiog parekomenduokite vedejus is Klaipedos smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
aš taip pat planuoju vestuves kitą vasarą! norėjau padėkot Jums už atsiliepimus, labai padėjot renkantis šventės vietą ir fotografą smile.gif Tai gal pagelbėtumėt ir dėl vedėjo, gal kas turi kokios informacijos apie Liną Vaitkevičių? (čia neseniai mergina domėjosi bet jai taip nieks ir neatrašė) blush2.gif
Atsakyti
Dalyvavau keliose vestuvėse kurias vedė šaunus vedėjas Haroldas Urbonavičius iš "The Callisto Brothers" renginių įmonės. Jis ne tik šaunus vedėjas, tačiau iškilus porblemoms su planavimu visuomet padės ir pagelbės išsisukti iš kėblios situacijos. Labai maloniai užiima svečius prieš atvykstant jauniesiems ir labai maloniai bendrauja su visais. smile.gif tongue.gif thumbup.gif 4u.gif

http://versliukai.lt.../haroldas-hr111
Atsakyti
QUOTE(AkvileB @ 2014 10 09, 23:27)
Sveikos merginos,
aš taip pat planuoju vestuves kitą vasarą! norėjau padėkot Jums už atsiliepimus, labai padėjot renkantis šventės vietą ir fotografą smile.gif Tai gal pagelbėtumėt ir dėl vedėjo, gal kas turi kokios informacijos apie Liną Vaitkevičių? (čia neseniai mergina domėjosi bet jai taip nieks ir neatrašė) blush2.gif

Man neteko apie jį girdėti... Mūsų šventę vedė Irmantas iš trijų karalių, tai irgi labai patenkinti buvom, šauniai valdė situaciją ir užėmė svečius tarp bažnyčios ir sodybos, kol mes fotografavomės smile.gif o šiaip viskas super, labai kultūringas žmogus ir tikrai atsižvelgia į visus pageidavimus, tad drąsiai rekomenduočiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudai @ 2014 10 05, 08:35)
Na ką, praėjo ir mano šventė. Skaitinėjau, skaitinėjau čia tą forumą, rinkausi rinkausi vedėjus, bet visų tų populiariųjų vedėjų kainos mums pasirodė neįkandamos arba jų grafikas labai užimtas. Ir visai netikėtai mums pasiūlė vedėją iš Klaipėdos (vestuvės vyko Trakuose). Esam labai patenkinti to žmogaus darbu, geriau net nežinau ar galėjo būti. Jau vien tai, kad atliko ne tik vedėjo vaidmenį, bet ir pagelbėjo kitur: prie bažnyčios pilstė šampaną, salėje sudėjo stalo korteles, kiekvienam svečiui parodė kur jo kambarys, o jaunųjų sutikimas apskritai buvo nerealus ir pan. Viskas vyko tikrai puikiai nors su juo gyvai nebuvome net susitikę, pasitarimas vyko telefonu. Kas dar patiko, kad neskaičiavo darbo valandų kaip, kad populiarūs vedėjai būna iki 12 val. Toli gražu mūsų šventės linksmybės tesėsi ilgiau, žaidimai, šokiai, šypsenos visi patenkinti ir laimingi. Buvau nusiteikusi, kad vyrai mažai šoks, bet buvau nustebinta, nes vedėjas puikiai sugebėjo užvest net ir vyrus  biggrin.gif šoko, kad net gražu buvo žiūrėt. Didelis ačių Rolandui Stoniui iš Klaipėdos  drinks_cheers.gif

Galbūt galėtumėte pasidalinti Rolando Stonio iš Klaipėdos kontaktais, nes internete niekur nerandu.. Ačiū!
Atsakyti
Gal kas nors turite atsiliepimų apie vestuvių vedėją Šarūną Navionį ? Norėtusi išgirsti daugiau nuomonių, kad netektų nusivilti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(gabeuskas @ 2014 10 10, 12:28)
Dalyvavau keliose vestuvėse kurias vedė šaunus vedėjas Haroldas Urbonavičius iš "The Callisto Brothers" renginių įmonės. Jis ne tik šaunus vedėjas, tačiau iškilus porblemoms su planavimu visuomet padės ir pagelbės išsisukti iš kėblios situacijos. Labai maloniai užiima svečius prieš atvykstant jauniesiems ir labai maloniai bendrauja su visais.  smile.gif  tongue.gif  thumbup.gif  4u.gif
http://versliukai.lt.../haroldas-hr111

Kokia jo kaina? ar būna su DJ ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandraa12: 17 spalio 2014 - 08:18
Sveikos vestuves planuojancios wink.gif Musu vestuves vede Tadas Kanapeckas is Soumenu. Labai mazai teturejom informacijos apie ji ir jokiu rekomendaciju, truputeli nervavomes...bet be reikalo. Labai maloniai nustebino su savo dar dvieju vaikinu komanda padarydami nerealu sou. Viska suorganizavo nuo pat baznycios, visus uzeme .. su restoranu viska suderino, jokiu nepatogiu juokeliu, del muzikos buvome uzsiprase tam tikro stiliaus - pilnai pateisino visus lukescius ir dar daugiau. Labai patiko visiems sveciams tiek jauniems tiek vyresniems, daug kas kontaktu busimoms vestuvems uzsiprase smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandraa12 @ 2014 10 17, 09:20)
Gal kas nors turite atsiliepimų apie vestuvių vedėją Šarūną Navionį ? Norėtusi išgirsti daugiau nuomonių, kad netektų nusivilti  smile.gif

Papildyta:
Kokia jo kaina? ar būna su DJ ?

Mane ir domina tie patys klausimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileB @ 2014 10 09, 23:27)
Sveikos merginos,

Sveika, aš klausiau.. nieks neatsakė deja mums.. Mes buvome su juo susitikę, šiaip jis man visai patiko.. matosi, kad daug metų sukasi tame versle, iškalbos turi ir t.t. Jį man rekomendavo pažįstama. Jis vedė jų vestuves, mačiau truputį video - visai smagiai 4u.gif nepasirinkom jo todėl, kad pabandžius paderinti sutarties sąlygas (įtraukti abiem pusėm naudingus punktus) bei tik pabandžius pasiderinti dėl kainos labai "pasišiaušė" ir pradėjo sakyt kad n metų dirba su šita sutartim ir visiems viskas ok, ir kad ten ir ten dar brangiau suderėjo ir t.t. Nepatiko toks jo, sakykim, susisreikšminimas.. 4u.gif čia tik mano nuomonė, gal ji buvo klaidinga, bet tokią mes ją susidarėm 4u.gif
Atsakyti