QUOTE(saulyteee @ 2014 09 05, 23:15)
Sveikos,
gal kas turit "šviežių" atsiliepimų apie šiuos vedėjus - Linas Vaitkevičius ir Paulius Markulis Įdomu, kaip Pauliui sekasi valdyti publiką, reaguoti į įvairias situacijas, kurias gali pateikti drąsesni svečiai ir pan.
gal kas turit "šviežių" atsiliepimų apie šiuos vedėjus - Linas Vaitkevičius ir Paulius Markulis Įdomu, kaip Pauliui sekasi valdyti publiką, reaguoti į įvairias situacijas, kurias gali pateikti drąsesni svečiai ir pan.
Sveika,
kaip tik neseniai Paulius vedė mūsų vestuves. Mane asmeniškai pats vedimas nuvylė, galbūt dėl to, jog dėjau labai daug vilčių į jį. Be to nepasakyčiau, kad įtiko ir vyresniam ir jaunesniam, pagal atsiliepimus iš svečių Čia Paulius labai išgirtas ir tikrai nenorėčiau nei jam pakenkti, nei ką, tačiau gal mums nepasisekė ir jis atrodė labai pavargęs. Šventės metu jautėsi toks išsiblaškymas, pavyzdžiui, susitarėme, kad bus pirma jaunųjų žodis ir padėka svečiams, o po to jaunųjų šokis, tai visgi kvietė svečius pažiūrėt jaunųjų šokį, o padėka jau dingo ir ją sakėme kai jau vieni svečiai buvo lauke, kas kur sau nuėję ir dar kelios tokios situacijos.. Man labai trūko tokio organizuotumo, svečiai tikrai ne visi buvo įtraukti į žaidimus, gal kitiems ir nuobodoka paliko. Pertraukos per didelės, nepasakyčiau, kad publika labai suvaldoma buvo.
Tačiau galiu paminėti tikrai ir geru žodžiu, labai maloniai bendrauja, ir mano nuomone su muzika buvo pataikyta tiesiai į 10tuką arba bent į 9+.
Asmeniškai prieš metus buvau vestuvėse, kur Aivaras iš saulės radijo vedė vestuves, tai gal dėl to tikėjausi dar geriau ir iš Pauliaus, kadangi atsiliepimai buvo puikūs.
Tačiau dabar lyginant greičiausiai rinkčiausi Aivarą. Tai tiek merginos, tik nepamirškit, kad keikvieno nuomonė labai subjektyvi! sėkmės renkantis:)