Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai visoje Lietuvoje

QUOTE(saulyteee @ 2014 09 05, 23:15)
Sveikos,
gal kas turit "šviežių" atsiliepimų apie šiuos vedėjus -  Linas Vaitkevičius ir Paulius Markulis  4u.gif Įdomu, kaip Pauliui sekasi valdyti publiką, reaguoti į įvairias situacijas, kurias gali pateikti drąsesni svečiai ir pan. 4u.gif

Sveika,

kaip tik neseniai Paulius vedė mūsų vestuves. Mane asmeniškai pats vedimas nuvylė, galbūt dėl to, jog dėjau labai daug vilčių į jį. Be to nepasakyčiau, kad įtiko ir vyresniam ir jaunesniam, pagal atsiliepimus iš svečių smile.gif Čia Paulius labai išgirtas ir tikrai nenorėčiau nei jam pakenkti, nei ką, tačiau gal mums nepasisekė ir jis atrodė labai pavargęs. Šventės metu jautėsi toks išsiblaškymas, pavyzdžiui, susitarėme, kad bus pirma jaunųjų žodis ir padėka svečiams, o po to jaunųjų šokis, tai visgi kvietė svečius pažiūrėt jaunųjų šokį, o padėka jau dingo ir ją sakėme kai jau vieni svečiai buvo lauke, kas kur sau nuėję ir dar kelios tokios situacijos.. Man labai trūko tokio organizuotumo, svečiai tikrai ne visi buvo įtraukti į žaidimus, gal kitiems ir nuobodoka paliko. Pertraukos per didelės, nepasakyčiau, kad publika labai suvaldoma buvo.

Tačiau galiu paminėti tikrai ir geru žodžiu, labai maloniai bendrauja, ir mano nuomone su muzika buvo pataikyta tiesiai į 10tuką arba bent į 9+.

Asmeniškai prieš metus buvau vestuvėse, kur Aivaras iš saulės radijo vedė vestuves, tai gal dėl to tikėjausi dar geriau ir iš Pauliaus, kadangi atsiliepimai buvo puikūs.
Tačiau dabar lyginant greičiausiai rinkčiausi Aivarą. Tai tiek merginos, tik nepamirškit, kad keikvieno nuomonė labai subjektyvi! sėkmės renkantis:)
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2014 09 05, 22:15)
Sveikos,
gal kas turit "šviežių" atsiliepimų apie šiuos vedėjus -  Linas Vaitkevičius ir Paulius Markulis  4u.gif Įdomu, kaip Pauliui sekasi valdyti publiką, reaguoti į įvairias situacijas, kurias gali pateikti drąsesni svečiai ir pan. 4u.gif

Pauliui valdyti publiką mano vestuvėse sekėsi puikiai. Tuokiausi su anglu, ir dauguma jo pusės svečių buvo truputį "užriestom nosim" ir skeptiškai žiūrėjo jau į pačią idėją, kad vestuvėse bus vedėjas, tačiau Pauliaus dėka tokią savo nuomonę labai greitai pakeitė, iki dabar vis prisimena (vestuvės vyko pernai metų rugpjūtį) ir dar savo draugam pasakoja smile.gif
Aš pati, iš dalyvavimo kelių draugių vestuvėse, labai nemėgau įkyrių žaidimų ir vedėjų, kurie iš savęs daro vakaro žvaigždę. Vėlgi Pauliaus dėka pas mus žvaigždžių nebuvo, buvo tikra šeimos šventė (nepaisant to, kad dauguma jos narių prieš tai net nebuvo susitikę). Jis užvedė vakarą ant kelio ir toliau pats prisitaikė prie eigos, labai gerai jautė, kada ir kur ką reikia pasakyt, paskatint, o kada palikt svečiam vairą.
Lankstumas: 10 balų
Komanikabilumas: 10 balų
Atsižvelgimas į mano šventės eigos, žaidimų pobūdžio ir gausos bei muzikinius pageidavimus: 10 balų
Patiko visiem nuo mano 4 metukų sūnėno iki senelio smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
ateinu prisipažinti, kad nepelnytai kažkada forume išsakiau savo negražią nuomonę apie galimą Manto Karpovičiaus savireklamą, koks jis nuostabus vedėjas. Ne per seniausiai teko dalyvauti. Na, tikrai neturiu priekaištų. Smagus, šiltas vakaras su gražiom dainom ir puikiu atlikimu. Gaaaal norint kabinėtis norėtųs vienos kitos atrakcijos labiau svečius užimti, bet iš esmės tikrai VISKAS GERAI.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 09 22, 09:37)
Sveiki,
ateinu prisipažinti, kad nepelnytai kažkada forume išsakiau savo negražią nuomonę apie galimą Manto Karpovičiaus savireklamą, koks jis nuostabus vedėjas. Ne per seniausiai teko dalyvauti. Na,  tikrai neturiu priekaištų. Smagus, šiltas vakaras su gražiom dainom ir puikiu atlikimu. Gaaaal norint kabinėtis norėtųs vienos kitos atrakcijos labiau svečius užimti, bet iš esmės tikrai VISKAS GERAI.

Mums irgi buvo rekomendavę Mantą Karpovičių, pažiūrėjom su juo youtube interviu. Jis ten kalbėjosi kartu su Gintu Vaičikausku. Nusvėrė būten pastarasis vedėjas - jaunatviškas, profesionalus, išlaikytas ir su nepakartojamu humoro jausmu, be jokių pošlų nesąmonių. Svečiai dar dabar apie jį tekalba. Gintas veda M1 laidas, bet visai "nesužvaigždėjęs". Tik eilės pas jį netrumpos, bet bandyti tartis tikrai verta.
Atsakyti
O mes ir svečiai buvo visiškai pakerėti mūsų vestuvių vedėjos Jolitos Vaitkevičienės (www.supervakareliai.lt). Ir bobulytės sakė, kad faina vedėja ir tėvai (ir kiti +40 svečiai) buvo įtraukti ir patenkinti ir mūsų amžiaus grupė (+20) buvom sužavėti, pakerėti. Atrodo pertraukėlių pavalgyt/pabendraut ir veiklos santykis buvo idealus, nei per daug, nei per mažai. Susiradau ją per šito forumo atsiliepimus ir esu labai patenkinta, kad ją išsirinkau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura+Kristis @ 2014 09 22, 14:36)
Mums irgi buvo rekomendavę Mantą Karpovičių,  pažiūrėjom su juo youtube interviu. Jis ten kalbėjosi kartu su Gintu Vaičikausku. Nusvėrė būten pastarasis vedėjas - jaunatviškas, profesionalus, išlaikytas ir su nepakartojamu humoro jausmu, be jokių pošlų nesąmonių. Svečiai dar dabar apie jį tekalba. Gintas  veda M1 laidas, bet visai "nesužvaigždėjęs". Tik eilės pas jį netrumpos, bet bandyti tartis tikrai verta.

Va būtent po to interviu aš niekaip negalėjau suprasti kodėl Mantas čia taip giriamas. Gintas tame interviu kalbėjo 80 proc laiko, Mantas niekaip nesugebėdavo įsiterpti. Man jis pasirodė nedrąsus, nepatiko kalbėjimo maniera ir nelabai įsivaizduoju tokio žmogaus suvaldančio svečius. Iš tikro tokiuose filmukuose gerai būtų pamatyti daugiau vedėjų, labai labai geras būdas palyginti smile.gif
Atsiprašau, mano nuomonė tik susidaryta iš filmuko, todėl ji gali būti neteisinga blush2.gif
Atsakyti
Viačeslavas Mickevičius - pats geriausias vedėjas! Puikus humoro jausmas ir auditorijos pajautimas. Svečiai liko sužavėti ir visi nori jo kontaktų savo šventėms ir renginiams.
Atsakyti
QUOTE(Laura+Kristis @ 2014 09 22, 13:36)
Mums irgi buvo rekomendavę Mantą Karpovičių,  pažiūrėjom su juo youtube interviu. Jis ten kalbėjosi kartu su Gintu Vaičikausku. Nusvėrė būten pastarasis vedėjas - jaunatviškas, profesionalus, išlaikytas ir su nepakartojamu humoro jausmu, be jokių pošlų nesąmonių. Svečiai dar dabar apie jį tekalba. Gintas  veda M1 laidas, bet visai "nesužvaigždėjęs". Tik eilės pas jį netrumpos, bet bandyti tartis tikrai verta.

Laba diena, sakykite, ir kiek kainuoja Ginto pasirodymas? ar jis važiuoja į kitus miestus? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, skaitau, skaitau kiek vedėjai kainuoja ir baisu darosi g.gif ar įmanomą būtų atrasti vedėją+dj 1000-1500 lt ribose 2015 metų vasarai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryziuke @ 2014 09 29, 21:51)
Sveikos, skaitau, skaitau kiek vedėjai kainuoja ir baisu darosi  g.gif  ar įmanomą būtų atrasti vedėją+dj 1000-1500 lt ribose 2015 metų vasarai?  ax.gif

Sveika, bent kiek aš klausinėjau ir susidūriau - tai už tokią kainą tik nebent arba vedėją arbą Dj, abiejų už tokią kainą bent jau aš nežinau g.gif kainos prasideda abiejų nuo 2200.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryziuke @ 2014 09 29, 21:51)
Sveikos, skaitau, skaitau kiek vedėjai kainuoja ir baisu darosi  g.gif  ar įmanomą būtų atrasti vedėją+dj 1000-1500 lt ribose 2015 metų vasarai?  ax.gif

Aš kiek domėjausi praėjusiais metais kai patys ieškojom, tai visur 2500 lt buvo. Nebent jau čia kokį visai mažai žinomą imtumėt, kuris dar neturi daug praktikos ir tuomet jų įkainiai mažesni.. arba nepopuliarią datą rinktumėtės. Nors vasaros sezonui visos datos populiarios yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Vėjūnė~ @ 2013 01 28, 21:52)
Sveiki smile.gif
Gal kas nors šventė su vedėju Tomu Jašinsku? http://renginiu-vede...tomas-jasinskas?
Taip pat domina Tomas Grigaitis smile.gif

Papildyta:
QUOTE(~Vėjūnė~ @ 2013 01 28, 21:52)
Sveiki smile.gif
Gal kas nors šventė su vedėju Tomu Jašinsku? http://renginiu-vede...tomas-jasinskas?
Taip pat domina Tomas Grigaitis smile.gif

Labas sventeme su Jasinsku...
Atsakyti