Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai visoje Lietuvoje

Sveikos, ieškau nebrangaus vedėjo 50mečiui. Visgi ne vestuvės, tai ir 2000 mokėt nesinori, tiesiog, kad žmogus būtų iškalbus ir su humoru. Jei turite kokių pasiūlymų, labai laukčiau 4u.gif
Atsakyti
Tai su pigesniais nekas?
Galėtume skirti ~1500,-
Atsakyti
O gal kas nors dar turite atsiliepimu apie Pavel Belous?... Kazkaip man visai patiko jo puslapis ir interenete vaizdeliai g.gif Idomu, kiek jis kainuoja? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(silk @ 2013 10 17, 10:51)
O gal kas nors dar turite atsiliepimu apie Pavel Belous?... Kazkaip man visai patiko jo puslapis ir interenete vaizdeliai  g.gif Idomu, kiek jis kainuoja?  unsure.gif

Pries kelis metus jam mokejom 1500Lt
Atsakyti
Prašau papasakokit apie Aivarą iš Šiaulių (Saulės radijo), radau porą neblogų atsiliepimų, bet labai seni.
Atsakyti
QUOTE(voveraite9 @ 2013 09 13, 20:05)
Sveikos, mes jau po savo didžiosios šventės. Vedėją radau per forumą ačiū jam, ačiū vedėjui (Vidmantui Petrauskui). Viskas praėjo taip linksmai ir šauniai, kad geriau net nesitikėjau...
Svečiai girią šventę ir sako, kad jau seniai nebuvo tokiose smagiose vestuvėse. Publika buvo labai linksma  drinks_cheers.gif , o vedėjas sugebėjo užvesti kiekvieną ir jauną ir seną  thumbup.gif
Mandagus, komunikabilus, šmaikštus ir labai linksmas tas mūsų vedėjas buvo...

Jei kas ieško profesionalaus vedėjo už prieinamą kainą jo kontaktus rasite ir Facebooke  mirksiukas.gif

gal galetum parasyti aiskiau kaip ji rast ar nuoroda numest, nes per fb bent 8 tuos vidmantus petrauskus ismeta:D tiesa smalsu kiek jus uz jy sumokejot?

Atsakyti
sveikos bye1.gif bye1.gif girdejot galka apie vedeja Egidiju Jankauska is siauliu, mums jy siulo srrenginiai.lt bet internete jokiu atsiliepimu nerandu, gal teko kuriai su juo susidurt?
Atsakyti
Gal turite atsiliepimų apie Andrių http://www.vedejasvestuvems.lt/?
Atsakyti
Sveikutes, mano diena visi noreti uzimti.. Tad galiu rinktis tik iš šių: Žiogo, Tado Rimgailos, Andriaus Sabaliausko, Gintas Vaicikauskas, ir dėl Kafkos kol kas neaišku ar dirbs kitais metais.
Kaip manot kuris geriausias? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chansse: 25 spalio 2013 - 10:18
Ar teko kam ką girdėt apie Juozą Adomaitį?
Atsakyti
QUOTE(Chansse @ 2013 10 25, 11:17)
Sveikutes, mano diena visi noreti uzimti.. Tad galiu rinktis tik iš šių: Žiogo, Tado Rimgailos, Andriaus Sabaliausko, Gintas Vaicikauskas, ir dėl Kafkos kol kas neaišku ar dirbs kitais metais.
Kaip manot kuris geriausias? 4u.gif

Tai kad ju visu visa programa beveik panasi. Vienai publikai vienas vedejas labiau tinka, kitai-kitas. Jus pasistenkite su kiekvienu is ju susitikti..ir tikrai bus aisk kas JUMS LABIAU TINKA mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2013 10 25, 11:46)
Ar teko kam ką girdėt apie Juozą Adomaitį?

mane irgi jis domina smile.gif
Atsakyti