QUOTE(silk @ 2013 10 17, 10:51)
O gal kas nors dar turite atsiliepimu apie Pavel Belous?... Kazkaip man visai patiko jo puslapis ir interenete vaizdeliai Idomu, kiek jis kainuoja?
Pries kelis metus jam mokejom 1500Lt
QUOTE(voveraite9 @ 2013 09 13, 20:05)
Sveikos, mes jau po savo didžiosios šventės. Vedėją radau per forumą ačiū jam, ačiū vedėjui (Vidmantui Petrauskui). Viskas praėjo taip linksmai ir šauniai, kad geriau net nesitikėjau...
Svečiai girią šventę ir sako, kad jau seniai nebuvo tokiose smagiose vestuvėse. Publika buvo labai linksma , o vedėjas sugebėjo užvesti kiekvieną ir jauną ir seną
Mandagus, komunikabilus, šmaikštus ir labai linksmas tas mūsų vedėjas buvo...
Jei kas ieško profesionalaus vedėjo už prieinamą kainą jo kontaktus rasite ir Facebooke
Svečiai girią šventę ir sako, kad jau seniai nebuvo tokiose smagiose vestuvėse. Publika buvo labai linksma , o vedėjas sugebėjo užvesti kiekvieną ir jauną ir seną
Mandagus, komunikabilus, šmaikštus ir labai linksmas tas mūsų vedėjas buvo...
Jei kas ieško profesionalaus vedėjo už prieinamą kainą jo kontaktus rasite ir Facebooke
gal galetum parasyti aiskiau kaip ji rast ar nuoroda numest, nes per fb bent 8 tuos vidmantus petrauskus ismeta:D tiesa smalsu kiek jus uz jy sumokejot?
Gal turite atsiliepimų apie Andrių http://www.vedejasvestuvems.lt/?
Sveikutes, mano diena visi noreti uzimti.. Tad galiu rinktis tik iš šių: Žiogo, Tado Rimgailos, Andriaus Sabaliausko, Gintas Vaicikauskas, ir dėl Kafkos kol kas neaišku ar dirbs kitais metais.
Kaip manot kuris geriausias?
QUOTE(Chansse @ 2013 10 25, 11:17)
Sveikutes, mano diena visi noreti uzimti.. Tad galiu rinktis tik iš šių: Žiogo, Tado Rimgailos, Andriaus Sabaliausko, Gintas Vaicikauskas, ir dėl Kafkos kol kas neaišku ar dirbs kitais metais.
Tai kad ju visu visa programa beveik panasi. Vienai publikai vienas vedejas labiau tinka, kitai-kitas. Jus pasistenkite su kiekvienu is ju susitikti..ir tikrai bus aisk kas JUMS LABIAU TINKA
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2013 10 25, 11:46)
Ar teko kam ką girdėt apie Juozą Adomaitį?
mane irgi jis domina