Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai visoje Lietuvoje

savo(subjektyviam) top-5 parasiau temoje apie dj(tuo paciu ir ju komandoje esancius vedejus) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif gal kuri nors žinote apie muzikantus-vedėjus, kurie šį savaitgalį dalyvavo X- faktoriuje, Linas ir Ovidijus? Jie iš Plungės berods, mes juos esam užsisakę, atrodo linksmi vaikinukai, bet atsiliepimų apie jų dainas, vedimą neradau.Tad gal kam teko susidurti su jais? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal galite pasiūlyti kokį vedėją ar vedėjus, atliekančius piršlių vaidmenį, kad vestuves pravestų dvi dienas?

Labai lauksiu Jūsų pasiūlymų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(svede @ 2013 10 07, 16:13)
Sveikos,

gal galite pasiūlyti kokį vedėją ar vedėjus, atliekančius piršlių vaidmenį, kad vestuves pravestų dvi dienas?

Labai lauksiu Jūsų pasiūlymų  smile.gif

Neparašei, kuriame Lietuvos kampe ieškai, bet dažnai vedėjai-piršliai dirba visoje Lietuvoje. Kalbant apie tradicines vestuves, pas draugus vedė šie, tai pasirodė mandagūs, linksmi ir savo darbą išmanatys žmonės. ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal kas turite kokių atsiliepimų apie vedėją Kafką (Edgarą Kapočių)? 4u.gif Būtų įdomu išgirsti kitų nuomonę apie jį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2013 10 07, 17:45)
Neparašei, kuriame Lietuvos kampe ieškai, bet dažnai vedėjai-piršliai dirba visoje Lietuvoje. Kalbant apie tradicines vestuves, pas draugus vedė šie, tai pasirodė mandagūs, linksmi ir savo darbą išmanatys žmonės. ax.gif

Svarbu savo darbą išmanantys vedantieji, miestas ne kliūtis smile.gif ačiū už nuorodą smile.gif
Atsakyti
labas vakaras!

sorry jei kazkur buvo rasyta, tiesiog nebeturiu jegu sedeti ir skaityti visa tema blush2.gif gal galite pasakyti kokios mazdaug Triju karaliu kainos vienai dienai? dekui 4u.gif
Atsakyti
Merginos skaitau skaitau temą ir lieku visai pasimetus... Kadangi dalyvavau per savo gyvenimą tik dvejose vestuvėse (vienos patiko, kitos nelabai), net neįsivaizduoju to vedėjų darbo. Realiai mums reiktų nuo 19 val iki vidurnakčio (DJ šiek tiek ilgiau), tai kažkaip virš 3 tūks. mokėti nesinori. Nepaminėjau, kad renkamės klaipėdiečius. Žiūriu aš į tą pirmame puslapyje parašytą sąrašą ir galvoju negi taip imti ir visiems iš eilės skambinti? Iš atsiliepimų tai klaipėdiečiai tik Žiogas ir Mantautas čia dažniau paminėti. Neviltis apima...
Atsakyti
QUOTE(mmkafe @ 2013 10 10, 00:52)
Merginos skaitau skaitau temą ir lieku visai pasimetus... Kadangi dalyvavau per savo gyvenimą tik dvejose vestuvėse (vienos patiko, kitos nelabai), net neįsivaizduoju to vedėjų darbo. Realiai mums reiktų nuo 19 val iki vidurnakčio (DJ šiek tiek ilgiau), tai kažkaip virš 3 tūks. mokėti nesinori. Nepaminėjau, kad renkamės klaipėdiečius. Žiūriu aš į tą pirmame puslapyje parašytą sąrašą ir galvoju negi taip imti ir visiems iš eilės skambinti? Iš atsiliepimų tai klaipėdiečiai tik Žiogas ir Mantautas čia dažniau paminėti. Neviltis apima...

Mano ta pati situacija, nes ieskau vedejo tik vakarinei daliai, kad palinksmintu svecius ir pan. Bus dar ir grupe. Linkstu prie kurio nors is 3 karaliu, taciau gal kas galite pasakyti orientacines kainas? Busiu labai dekinga!
Atsakyti

Sveika, as uzsisakiau Mantauta S. cia kazkas minejo, kad jis is triju karaliu, bet su dj ir asistentu kaina 3000 lt. Manau turi klaust asmeniskai ju ,tikrai atsakys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elija123: 10 spalio 2013 - 09:43
Man taip pat vedėjo reikia maždaug nuo 19h iki 00:30. Rašiau Mantui Karpovičiui, bet jisai daugiau siūlo devynias valandas ir ten jau su viskuom viskuom, tačiau mes nepasiruošę mokėt tiek pinigėlių už tas kelias valandas, nes mums ir nereikia ten visų pribumbasų, nes švęsim restorane, aparatūra nauja sudėta koncertinė(penktadieniais ten smarkios diskotekos vyksta).smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chill! @ 2013 10 10, 18:53)
Man taip pat vedėjo reikia maždaug nuo 19h iki 00:30. Rašiau Mantui Karpovičiui, bet jisai daugiau siūlo devynias valandas ir ten jau su viskuom viskuom, tačiau mes nepasiruošę mokėt tiek pinigėlių už tas kelias valandas, nes mums ir nereikia ten visų pribumbasų, nes švęsim restorane, aparatūra nauja sudėta koncertinė(penktadieniais ten smarkios diskotekos vyksta).smile.gif

Gal PAVEL BELOUS sutiktu pigiau? Bent jau man jis dvi kainas siunte (pilno komplekto t.y. Vedejas, DJ, apsvietimas arba tik vedejas) rolleyes.gif Mes patys ji imsim nes liaudis musu linksmai kulturinga ir restorane svesime smile.gif Kiek esu buvus vestuviu jis man didziausia ispudi paliko... o ir pamergem patiks Flirt flirt thumbup.gif
Atsakyti