Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai visoje Lietuvoje

QUOTE(Hedra:) @ 2013 09 18, 11:27)
Mes tiek mokejom, zinoma yra pigesniu, viska galima rasti pagal savo kisene, bet patikekite, tie zmones verti net daugiau nei 4000 thumbup.gif

mes taip pat tiek mokėjom:)
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 09 18, 12:27)
Mes tiek mokejom, zinoma yra pigesniu, viska galima rasti pagal savo kisene, bet patikekite, tie zmones verti net daugiau nei 4000 thumbup.gif

Hedra, koks pas jus buvo vedėjas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(silk @ 2013 09 18, 10:23)
Sveikos mielosios! smile.gif

Planuojame vestuves kitu metu vasara. Dar iki galo nezinau kaip viskas bus, bet zinau viena tikrai - muzikantu pas mane nebus. Labai noriu vedejo ir DJ  ax.gif Gal galite pasidalinti savo ispudziais?  blush2.gif nes mane labiausiai gasdina kaina... Vienas is vedeju, labai isgirtas sitame forume uzsiprase 4000... Cia normali kaina? Nes mums nelabai pagal kisene.. Nejau nera gero vedejo uz mazesne kaina?  blink.gif

O Dainius Palivonas jau užimtas jūsų datai?
https://www.facebook...vedejas?fref=ts
Man rodod jo įkainia mažesni nei Manto K. (jei apie jį eina kalba). Ir dirba jis su smagia Dj komanda iš "IGARSA"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 18 rugsėjo 2013 - 20:32
O gal kas nors esate girdėję apie Juozą Adomaitį (Galvočius)? Kokie būtų atsiliepimai?
Dėl 4000 už vedėją, aš tikrai suprantu, kad jie verti tų pinigų, bet... mes negalime skirti tokios sumos blush2.gif
Atsakyti
Gal gal gali pasiulyti vedeja, kuris nebutu labai brangus, iki 2000lt. Nes mes turesim grupe ir reikia,kad kas intarpais uzimtu svecius ir pan vakaro metu, dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaicyy @ 2013 09 19, 22:25)
Gal gal gali pasiulyti vedeja, kuris nebutu labai brangus, iki 2000lt. Nes mes turesim grupe ir reikia,kad kas intarpais uzimtu svecius ir pan vakaro metu, dekui  smile.gif

Pasnekėkit su Andrium, jei bus grupė manau, kad už 2000 sutarsit, nes jam garso nereikia vežtis. Šiaip pasikartosiu, bet mums jis buvo super, tikrai nebijau rekomenduot!
Apie ji vedejasvestuvems . lt
Papildyta:
QUOTE(silk @ 2013 09 19, 09:47)
O gal kas nors esate girdėję apie Juozą Adomaitį (Galvočius)? Kokie būtų atsiliepimai?
Dėl 4000 už vedėją, aš tikrai suprantu, kad jie verti tų pinigų, bet... mes negalime skirti tokios sumos  blush2.gif

Mes svarstėm apie jį, visai nieko pasirodė, bet galiausiai supratom, kad neto norim. Čia manau nuo planuojamų vestuvių priklauso.
Atsakyti
pabandykite Gintauta Vaitkeviciu is Plunges,teko dalyvauti jo vedamose vestuvese.atsiliepimai patys geriausi.
Atsakyti
O ar kas susidure su vedeju Robertu Petrausku? Cia ne tas, kur krepsini komentuoja biggrin.gif
Atsakyti
As ieskau vedejo su dj, tik ne vestuvems, o jubiliejui gruodzio menesi.. Kazin kainos tokios pat, kaip vestuvems? Nes 4t tikrai ne pagal kisene... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(silk @ 2013 09 18, 09:23)
Sveikos mielosios! smile.gif

Planuojame vestuves kitu metu vasara. Dar iki galo nezinau kaip viskas bus, bet zinau viena tikrai - muzikantu pas mane nebus. Labai noriu vedejo ir DJ  ax.gif Gal galite pasidalinti savo ispudziais?  blush2.gif nes mane labiausiai gasdina kaina... Vienas is vedeju, labai isgirtas sitame forume uzsiprase 4000... Cia normali kaina? Nes mums nelabai pagal kisene.. Nejau nera gero vedejo uz mazesne kaina?  blink.gif

3.5-4 tuks. yra normali vedejo ir dj kaina, yra ir pigesniu. Čia kaip ir su visomis paslaugomis: yra fotografų ir už 300 ir už 3000 ir už dvigubai ar trigubai daugiau; kaip ir su sodybomis, kavinėmis ir restoranais ir visomis kitomis paslaugomis. Šitoje srityje kaina neretai ir garantuoja kobybę, bet sutinku- vestuvinių paslaugų kainos tikrai nemažos.. Mūsų vedėjo paslaugos tikrai buvo nepigios, bet negaila nei vieno išleisto "pinigo", vakaras buvo fantastiškas!
Atsakyti
Sveikos Mamytės,

Planuojame savo šventę ateinančią vasarą, žinau, kad forumas pilnas atsiliepimų, bet gal kas pakomentuos ar parašys atsilipimų "šviežių" apie kelis vedėjus, kuriuos apsižiūrėjome...norime, kad vestuvės būtų linksmos, su polėkiu:)

1. Vidmantas Petrauskas (kulturingas ir linksmas vedėjas, ar galės vestuves padaryti tikrai linksma švente???)
2. Mantautas (kiek suprantam, su juo liūdna tikrai nebūtų)
3. Gintas iš M-1 (Jokio video ar foto)
4. Žiogas (...mažai ką žinome, tradicinis vedėjas su gusarais)

Ką manote, girdėjote ar matėte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaipsmagu: 24 rugsėjo 2013 - 10:46
QUOTE(kaipsmagu @ 2013 09 24, 10:46)
Sveikos Mamytės,

Planuojame savo šventę ateinančią vasarą, žinau, kad forumas pilnas atsiliepimų, bet gal kas pakomentuos ar parašys atsilipimų "šviežių" apie kelis vedėjus, kuriuos apsižiūrėjome...norime, kad vestuvės būtų linksmos, su polėkiu:)

1. Vidmantas Petrauskas (kulturingas ir linksmas vedėjas, ar galės vestuves padaryti tikrai linksma švente???)
2. Mantautas (kiek suprantam, su juo liūdna tikrai nebūtų)
3. Gintas iš M-1 (Jokio video ar foto)
4. Žiogas (...mažai ką žinome, tradicinis vedėjas su gusarais)

Ką manote, girdėjote ar matėte?

Mantautas thumbup.gif
atsventeme pries daugiau nei menesi wub.gif likom labai labai patenkinti...bandykit susitikti su savo favoritais realiai, pamatysit patys pagal save issirinksit bigsmile.gif
Atsakyti