Sveikos
kur naujos
?
QUOTE(Nosyte_ @ 2013 03 04, 09:27)
Labas,
Tindi, nu faini
Gražu pažiūrėti
kad ir keistai būtų, bet aš jau nepamenu laiko, kai abu taip gulėdavo, nes atrodo, kad visad jau broliukas ropoja, pats atsisėda
nu jis sparčiai ir pradėjo viską daryt.
O dėl šurmulio, tai kartais ui kaip pavargstu ir nuo jo, ir nuo žaislų kalno ištampyto
tai dar tas šurmulys palygint nedidelis, bet kai prasidės peštynės ir pan..
Kai vyrukas dieną darželyje, tai paprasčiau viskas, nu bet jei serga ir namie kartu, tai jau sunkoka būna
Sparčiai, nes gi reikia brolį vytis ;-)
Aš tai pavargstu nuo betkokio triukšmo, kentės bambėjimą vaikučiai
QUOTE(Ga-aP @ 2013 03 04, 09:59)
Mociute su seneliu uz 50 m gyvens, tai siuo klausimu, manau, nebus problemu
Tai viskas čiki, pamatysi, kaip gera
QUOTE(šneider @ 2013 03 04, 16:12)
Man kaip patinka dabar žiūrėti į brolioir sesės meilę, ji tokia nuoširdi, be jokio ką nors už tai gauti.
Kartą girdžiu kambary dydysis šaukia: paleisk mane!!!! ateinu pažiūrėti kas ten vyksta, ogi mažoji parvertusi brolį ant grindų, stipriai apsikabinusi kad jam atsistoti neit neina ir atsako: juk aš tave myliu
Arba poliklinikoj viena mergaitė garsiai verkė, mano mažoji išisigandi ir iš paskos verkti. Brolis suprato kame reikalas, priėjo prie sesės, uždengė jai ausis ir sako: nu va, Gaudrute katute, dabar negirdi, nebebijai?
Jėga
QUOTE(glinglingas @ 2013 03 16, 14:24)
labutis
pas mus dabar dora valdo
kas ta dora?
Papildyta:
QUOTE(Ga-aP @ 2013 03 23, 14:44)
Aciu
Elzyte pavadinom
Ioks gražus vardas
QUOTE(whitetea @ 2013 04 13, 01:06)
Sveikutes,
Glinglingai, kokia smagi ideja del paspirtuko. O as vis galvojau gal dar per mazi jam. Reikes paieskoti maziukui savo paspirtuko. Cia labai populiaru, turetu patikti. Juolab kad judrus labai. Pabuves ilgiau namie pradeda nesamones daryt, vercia viska, griauna...nesenai iskniso visas orchidejas
kenkejavimu uzsiima
dabar labai idomu kai vabaleliai visokie lenda ir sraiges. Stiklainis jau su sraigem namie stovi
Kažkur matyta. Laukiniai (nuo žodžio laukas
)