Įkraunama...
Įkraunama...

☼~2010 metų rugpjūtinukai! 54 tema~☼

Sveikutes,

Del vaiku teikiamo dziaugsmo sutinku su Ginglingu. Man taip pat labai smagu ziureti i maziukus savo. Aisku visko buna. Bet kaip smagu matyti kaip maziukas dziaugiasi sese. Nesenai traukiniu vaziavom ir dave vaikam po vaikiska bilieta. Mano maziuke kaip kudikis buvo praleist? O brolis kad prades saukti sese sese. Na ir jai juk bilietas,priklauso! Matau kad kuo toliau tuo labiau bando bendrauti. O sese tikra brolio fane. Ypac kai nesamones daro tada krykscia, kad visi namai skamba.

Bonce, mano taip pat rankinukas, nori viska matyti, stebeti. Pradzioj brolis taip pat budavo nepatenkintas, bet praejo. Kartais buna kai maitinu jis nori pasimyluoti, tada as paprasau palaukti. Taip susitariam.
Atsakyti
labutis

as pati jau nesuseku /pasivaidenu cia su musu reportazais ir pasiekimais, ka nors patarimu jeigu yra ka duodu ir tiek/ .tik daug nesilanko cia jau ir daug merginu nauju klecku turi tai neturi laiko turbut.
meeto nenusimato matau nes nelabai isivaizduoju kaip ilgai ji kaune organizuoti reiktu biggrin.gif

pas mus dabar dora valdo biggrin.gif
Atsakyti
Labutis
QUOTE(glinglingas @ 2013 03 16, 15:24)
pas mus dabar dora valdo  biggrin.gif

pas mus irgi biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

Paejom i daržą tris dienas ir vėl sergame. :-/ greičiau atšiltų!
QUOTE(šneider @ 2013 03 16, 17:26)
Labutis

pas mus irgi  biggrin.gif

Maniškis dabar. Mikes pukuotuko fanas. Tiek vakaru, tiek ru.
Atsakyti
Ga-ap, graziausi sveikinimai jusu visai seimai susilaukus dukrytes!!!!
Bukit visi keturi laimingi kartu wub.gif

Atsakyti
Sveikinu, Ga-ap bigsmile.gif Ramių naktų, daug šypsenų ir juoko mirksiukas.gif
Atsakyti
Ga-ap, sveikinam wub.gif Aukit didutes ir grazutes 4u.gif
Atsakyti
Ga-ap- sveikinimai ir nuo musu didziausi! user posted image
Atsakyti
aciu labai uz sveikinimus wub.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif Sveikinimai Ga-ap
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buja: 20 kovo 2013 - 14:40
QUOTE(Buja @ 2013 03 20, 15:39)
drinks_cheers.gif Sveikinimai  Ga-ap

aciuuuu 4u.gif
Atsakyti
Ga-ap BUČKIS 4u.gif , Sveikinu Jūsų šeimyną sulaukus sesytės wub.gif . Kuo vardu?
Atsakyti