Ačiū, mergaitės, už sveikinimus Kaip malonu su Jumis pabendrauti, tokios visos savos atrodot
Tema sukurta turbūt pernai prieš Užgavėnes o ir šią žiemą jau išvarėm su kukliu puslapių skaičiumi
QUOTE(linxmute @ 2014 04 17, 06:58)
Tema sukurta turbūt pernai prieš Užgavėnes o ir šią žiemą jau išvarėm su kukliu puslapių skaičiumi
tema tai mirus visai
Papasakok kaip sekasi būti daugiavaike mama gal kada ir mes susigundysim
QUOTE(l-u-x @ 2014 04 17, 09:07)
tema tai mirus visai
Na veiklos yra ypač, kai ir didieji namie būna. Tada tik spėk apie kiekvieną šokinėti
Nuo rugsėjo sūnus keliaus į mokyklą, dukriukas į kitą darželio grupę, tai vėlgi bus pasikeitimų, kažkaip su jais teks tvarkytis. Būna dienų, kad papusryčiauju vakare
Kaip jūs gyvenate?
QUOTE(linxmute @ 2014 04 17, 12:56)
Na veiklos yra ypač, kai ir didieji namie būna. Tada tik spėk apie kiekvieną šokinėti
Nuo rugsėjo sūnus keliaus į mokyklą, dukriukas į kitą darželio grupę, tai vėlgi bus pasikeitimų, kažkaip su jais teks tvarkytis. Būna dienų, kad papusryčiauju vakare
Kaip jūs gyvenate?
Kaip jūs gyvenate?
na pas mus yra didelių pasikeitimų, nuo šeštadineio išvykom į Vokietiją pas tėtį, kaip čia seksis laikas parodys o daugiau kaip ir nieko pas mus, dabar neina į jokius darželius tai laimės pilnos kelnės Gerda labai nenori eiti į darželį neįsivaizduoju kaip bus kai čia pradės lankyt jaučiu bus isterijų nemažai, mėgsta ji pas mus parodyt ožiukus viskas turi būti pagal ją, labai mušasi sesei jei kas nepatinka apie dar vieną brolį/sesę sakė nenori, nori būt mažiausia o didžioji dar nori sesės ir brolio
Sveikutes.
As irgi svajoju jau apie 3. bet po kokiu penkiu metu... Man tie vaikiukai toks stebuklas. Nors buna be galo sunku kartais bet... neapsakoma laime man mano berniukai.
Lux, greitos ir lengvos adaptacijos naujoje salyje!!!
Linksmute, saunuole! Oj reikalu reikaliukai tie vaikiukai.
Kaip as sakau: mazi vaikiukai - dideli reikaliukai.
As irgi svajoju jau apie 3. bet po kokiu penkiu metu... Man tie vaikiukai toks stebuklas. Nors buna be galo sunku kartais bet... neapsakoma laime man mano berniukai.
Lux, greitos ir lengvos adaptacijos naujoje salyje!!!
Linksmute, saunuole! Oj reikalu reikaliukai tie vaikiukai.
Kaip as sakau: mazi vaikiukai - dideli reikaliukai.
Keliam Lietuvos gimstamumą Jūs ne tik svajokit, bet ir eikite link to
L-u-x, ilgam iškeliavot? Sunku turbūt svetimoje šalyje, svetima kalba, papročiai. Mano pusbrolis su šeima Vokietijoje gyvena jau 10 metų, grįžti žada nebent kai į pensiją išeis
L-u-x, ilgam iškeliavot? Sunku turbūt svetimoje šalyje, svetima kalba, papročiai. Mano pusbrolis su šeima Vokietijoje gyvena jau 10 metų, grįžti žada nebent kai į pensiją išeis
Labas mamytės noriu prisijungti į jūsų būreli mano mažylis yra rugpjūtinukas
QUOTE(liija29 @ 2014 04 22, 14:12)
Labas mamytės noriu prisijungti į jūsų būreli mano mažylis yra rugpjūtinukas
Prisijungti prašom tik, kad tema visai nunykusi
Sveikutes Turiu naujiena, laukiu dar vieno zirniuko
QUOTE(Paulina 7 @ 2014 05 24, 08:59)
Sveikutes Turiu naujiena, laukiu dar vieno zirniuko
Sveikinimai nuoširdžiausi jau ir aš norėčiau mažo žirniuko
QUOTE(l-u-x @ 2014 05 24, 10:38)
Sveikinimai nuoširdžiausi jau ir aš norėčiau mažo žirniuko
Ir aš prisidedu prie sveikinimų
ir tai ppat jau norėčiau bet kad aplinkybės neleidžia kol kas