Įkraunama...
Įkraunama...

☼~2010 metų rugpjūtinukai! 54 tema~☼

QUOTE(linxmute @ 2014 01 29, 08:43)
bigsmile.gif Kūčių stebukliukas pas jus  wub.gif sveikinimai  wub.gif

Taip, linxmute, praeitais metais stebuklinga Sv. Kuciu vakara pas mus atkeliavo musu stebukliukas Kristupas. wub.gif

Kaip tu laikaisi? Matau daug nebeliko tau. Ko laukiates? Kaip nestumas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creizė: 29 sausio 2014 - 23:03
Laba visoms,
jau taip senai buvau atsiverusi SM doh.gif Galvojau, kad gal net is sarasiuko isbrauket biggrin.gif .
Ir as noriu FB bendrauti, bet nerandu jusu blush2.gif

Oi bernai jau pliekiasi! Varau i kara doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vkr @ 2014 01 30, 21:04)

Ir as noriu FB bendrauti, bet nerandu jusu  blush2.gif

Oi bernai jau pliekiasi! Varau i kara  doh.gif

as cia irgi buvau pries simta metu biggrin.gif
fb yra slapta grupe,gal kazka turi drauguose is bendraujanciu,jos tave pakviestu,jei ne ieskok manes danguole jonkute,priimsiu i draugus ir pakviesiu i grupe wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2014 02 01, 14:57)
as cia irgi buvau pries simta metu biggrin.gif
fb yra slapta grupe,gal kazka turi drauguose is bendraujanciu,jos tave pakviestu,jei ne ieskok manes danguole jonkute,priimsiu i draugus ir pakviesiu i grupe wink.gif.

oi kaip aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, seniai bebuvau čia, oi kiek daug čia naujienų wub.gif sveikinu visus su gimtadieniais, nėštumais ir leliukų gimimais wub.gif

ir aš noriu į facebook grupę cool.gif
Atsakyti
Dange22 as tau parasiau zinute i FB. Taip keista man neleidzia pas tave prasytis i draugus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2014 02 02, 21:36)
Sveikos gyvos, seniai bebuvau čia, oi kiek daug čia naujienų wub.gif sveikinu visus su gimtadieniais, nėštumais ir leliukų gimimais wub.gif
ir aš noriu į facebook grupę cool.gif

Ir aš norėčiau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Creizė @ 2014 01 29, 23:57)
Taip, linxmute, praeitais metais stebuklinga Sv. Kuciu vakara pas mus atkeliavo musu stebukliukas Kristupas.  wub.gif

Kaip tu laikaisi? Matau daug nebeliko tau. Ko laukiates? Kaip nestumas?

jau nebedaug liko bigsmile.gif nieko, ačiū, taip sakyčiau visai neblogai šis nėštumas. Laukiu jau stebukliuko ir aš wub.gif Laukiamės mergytės wub.gif
Atsakyti
mes ir norimi fb blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vkr @ 2014 02 03, 09:20)
Dange22 as tau parasiau zinute i FB. Taip keista man neleidzia pas tave prasytis i draugus  g.gif

o as laukiu laukiu ,kaip ner jokiu ziniu taip ner smile.gif.tada parasykit,kaip vadinates fb ir as jus pakviesiu wink.gif

linxmute,sveikinu su nestuke.gif ,o is liniuotes kaip matau tuoj ir ant ranku supuosi smile.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2014 02 05, 09:56)
o as laukiu laukiu ,kaip ner jokiu ziniu taip ner smile.gif.tada parasykit,kaip vadinates fb ir as jus pakviesiu wink.gif

linxmute,sveikinu su  nestuke.gif ,o is liniuotes kaip matau tuoj ir ant ranku supuosi smile.gif  4u.gif

parasiau i AZ 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau ir aš su jumis labiau pabendrauti, bet nesu FB unsure.gif blush2.gif
Atsakyti