Įkraunama...
Įkraunama...

☼~2010 metų rugpjūtinukai! 54 tema~☼

mums irgi sirupeli "sedalia" israse gerti. Daugiau jokiu patarimu ka daryt. Aj dar sumastem su gydytoja del Augusto egzemos, kad cia gali but streso vaikui, nes jis ir siaip jautrus labai pas mus, o dar seimoj visokie niuansai, darzelis. del to ir tikas isimete nusiraminimui. Zodziu reik suteikti vaikui kuo didesne ramybe. Labai tikimes kad viskas stos i savo vezes ir viskas zuikiui praeis.
Atsakyti
sveikinimai shvenciantiems shiom dienom 3 metu gimtadienius!
user posted image
---------------

idejau toki torta nes musu vaikai jau turetu kaip ir moketi ar pradeti mokintis skaiciuoti iki 10. t.y 2+4 =6, 1+7=8 . ar kieno jau taip moka?
nes manishke dar tik skaiciuoja iki 10 akip eilerashti, o mokintis tik dabar pradedam nors nelabai dar domisi
Atsakyti
Mano tik iki 3 skaiciuoja ir tai dazniausiai 1 praleidzia biggrin.gif O siaip sako, kur vienas daiktas, du daiktai ir tada jau daug daiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2013 08 18, 09:42)
idejau toki torta nes musu vaikai jau turetu kaip ir moketi ar pradeti mokintis skaiciuoti iki 10. t.y 2+4 =6, 1+7=8  . ar kieno jau taip moka?
nes manishke dar tik skaiciuoja iki 10 akip eilerashti, o mokintis tik dabar pradedam nors nelabai dar domisi

Man atrodo, kad dar mažiausiai metais per anksti biggrin.gif
Nors žaidėm tokį žaidimą su konkorėžiais, kad ji turi vieną, duodu dar 1 ar 2 ar 3 ir klausiu kiek vėl ji turi, tai suskaičiuoja tada. Bet max iki 5ių daiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonce @ 2013 08 18, 14:15)
Mano tik iki 3 skaiciuoja ir tai dazniausiai 1 praleidzia  biggrin.gif  O siaip sako, kur vienas daiktas, du daiktai ir tada jau daug daiktu  smile.gif

Aga, Luknė panašiai. Neskaičiavusi pasako, kur vienas daiktas, kur du, kur trys, o paskui belenkaip. Nu ir su giminėm sudėtingai. "Žiūrėk, mama, sėdim visi trys". Pataisau, kad "visos trys", paaiškinu, kad aš mergaitė, Aistė mergaitė, ji mergaitė, todėl visos, ne visi. Grįžta tėtis, vėl jie kur nors sėdi: "žiūrėk, mama sėdim visos trys". biggrin.gif Ir vėl pataisau, kad dabar jau "visi trys".. Nu baisu, ne kitaip, kokia sunki ta mūsų kalba. biggrin.gif
Atsakyti
Creize, linkiu, kad kuo greičiau tos visos bėdelės baigtųsi mirksiukas.gif

Skaičiuoti vyrukas moka iki 10, bet po penkių dažnai eina 8 biggrin.gif bet tobulėja ir daiktus iki 5 ant stalo suskaičiuoja drąsiai. Su giminėm irgi matau, kad sudėtinga kartais, bet dar netaisau, nes manau, kad su juo dar be prasmės tas taisymas smile.gif
Atsakyti
sveikos, kad liecia skaiciavima skaiciuoka kazkiek, bet dar tikrai jai nekvarsinu galvos del to, nemanau kad jau laikas skaiciuot 2+2 ir pan., tam ir yra vaikyste kad vaikas megaujasi ja, o ne mokinasi, kai ji nori skaiciuojam, bet tikrai dar specialiai nesisodinu salia ir nemokinu, toks ispusdis susidaro kad greit ir metinis jau tures skaiciuoti doh.gif del giminiu pataisau, bet tik todel kad savaime taip gaunasi smile.gif mano ir didziojo dar skaiciuodama praleidzia viena kita skaiciu ax.gif
Atsakyti
Mano mergike, suskaiciuoja iki 10 su mano pagalba, nes siaip tai nuo 5 pradeda sakyti 15, 16. Bet skaiciuoja labai gerai, kai susitariam kiek jai duosiu saldainiuku biggrin.gif Sako noriu 4, as jai duodu 2, ji tada sako, cia tik 2 duok 4. Taip ir skaiciuojam smile.gif
O siaip esu girdejus psichologes komentara, kad tokio amziaus vaikam svarbu moketi ne skaicius ir raides, bet kuo daugiau buitiniu dalyku pasidaryti be suaugusiu pagalbos, tada jie jauciasi saugiai ir gerai. Todel mes jau nuo 2m. mokam ir kirpti su zirklem, ir apsirengti ir rubus pasiimti ir i kiema iseiti. Kaip as juokauju, nemoka dar tik valgyt issivirti smile.gif
Atsakyti
O, dėl apsirengimo/nusirengimo. Kaip pamokinti vaiką nusivilkti maikytę per galvą? Arba maniškė nekantri, arba aš jai netinkamai patariu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2013 08 25, 19:26)
O, dėl apsirengimo/nusirengimo. Kaip pamokinti vaiką nusivilkti maikytę per galvą? Arba maniškė nekantri, arba aš jai netinkamai patariu.  g.gif

Mano mergike kazkaip pati ismoko. As jos nemokinau. Kai labai noredavo nusiimti, tai pati sugalvojo kaip issirangyti smile.gif Gal mate kaip as nusirengiu. Tik kai bliuskute jau darosi per maza, tai labai sunkiai sekasi biggrin.gif
Dabar dar nesenai ismokinau uzristi batu raisteli, nemoka tik suristi kilpuciu.
Atsakyti
labutis

manishke pati labai savairankishka -bent tokia nori buti ir turinti savo nuomone cool.gif doh.gif
o batukai su lipuku visi - tai raishteliu turbut taip ir neishmoks rishtis kaip beja brolis vienas uzaugo. su ikishamais arba lipukais ir nemoka 7 metu rishti tu zuikio ausu lotuliukas.gif sportbaciams itaisau tokius
spaustukus user posted imageir ramu nereikia raishiotis
Atsakyti
Labas mergaites,
pradejau savo mergina leisti i darzeli, tai ojojojjjjj.... Labai ji ten nenori, o as i darba neinu, tai suabejojau ar gerai darau. Bet kelio atgal jau nera, nes jei atsisakom darzelio tai eile prieis vel po 3 metu biggrin.gif
Dabar grupej buvo gal 15 vaiku is kuriu 5 baisiai verke - visi berniukai ir mano mergina pirmu balsu. Tai sakiau pradziai gal imsiu varianta 4val. koki menesi.
Kaip jusu vaikam sekesi priprasti? Aisku visi pripranta, bet ar pripranta taip, kad eina ten su malonumu ar tik, kad atkenteti kol ateis mama ir pasiims.
Atsakyti