QUOTE(linxmute @ 2013 08 06, 10:58)
Sveika
lyg į FB visos pabėgusios aš su juo nedraugauju, tai galim paplepėti čia
Koks dukrytės vardas? Aiškiai kalba? Drąsi? Papasakok plačiau
lyg į FB visos pabėgusios aš su juo nedraugauju, tai galim paplepėti čia
Koks dukrytės vardas? Aiškiai kalba? Drąsi? Papasakok plačiau
Dukryte mano Ugnė, (gime 08.26), gana greitai viska ismoko, 10,5men jau vaiksciojo, o 1m. 10men, jau gan aiskiai kalbejo, labai graziai pasakydavo net toki zodi kaip mociute Tai dabar budama 3m. jau kalba kaip suaugusi ir kartais taip pasako, kad negaliu atsistebet MV atrodo, kad as taip primokinau, bet taip neprimokintum O kai 'netycia' gime broliukas, irgi rugpjucio men (08.08), tai dukrai reikejo dar greiciau suaugti. I darzeli neleidau, eis tik nuo sio rugsejo, abu vaikai buvo su manim. Dabar jau moka daryti ir i WC, ir pati apsirengia ir nusirengia ir pavalgo (jei skanu, pvz ledai), jei sriuba tai as maitinu Vaziuoja dviraciu. Kadangi gyvenam nuosavam name ir kiemas salia, tai pati zaidzia kieme, kol as su maziuku namuose. Su ja jau vargo nera, tfu, tfu, tfu..
Del drasos, tai dukra naujoj kompanijoj buna is tu vaiku, kurie is pradziu stovi nuosaly ir ziuri kaip kiti zaidzia, o kai isidrasina eiti zaisti, tai jau buna laikas vaziuoti namo Bet kuo vyresne tuo darosi drasesne. Sunus tai jau dabar visur puola stacia galva, matyt kad berniukas
Linxmute, ir as tave noriu pasveikinti!
As jau matyt treciam nesirysiu.... Po 3 metu sedejimo namuose apeme kazkokia psichoze Va, nesenai su uosviais issikoliojau. Pasiuliau vyrui daugiau vaikus paziuret, nes jau pusmeti nebuvau niekur be vaiku, tai gavau pylos nuo uosviu, kad prie ju sunelio kabinejuosi.. Sakiau daugiau nebendrausiu, darausi kategoriska