Įkraunama...
Įkraunama...

☼~2010 metų rugpjūtinukai! 54 tema~☼

QUOTE(linxmute @ 2013 08 06, 10:58)
Sveika  4u.gif
lyg į FB visos pabėgusios  g.gif aš su juo nedraugauju, tai galim paplepėti čia  mirksiukas.gif
Koks dukrytės vardas? Aiškiai kalba? Drąsi? Papasakok plačiau  mirksiukas.gif

Dukryte mano Ugnė, (gime 08.26), gana greitai viska ismoko, 10,5men jau vaiksciojo, o 1m. 10men, jau gan aiskiai kalbejo, labai graziai pasakydavo net toki zodi kaip mociute smile.gif Tai dabar budama 3m. jau kalba kaip suaugusi ir kartais taip pasako, kad negaliu atsistebet smile.gif MV atrodo, kad as taip primokinau, bet taip neprimokintum smile.gif O kai 'netycia' gime broliukas, irgi rugpjucio men (08.08), tai dukrai reikejo dar greiciau suaugti. I darzeli neleidau, eis tik nuo sio rugsejo, abu vaikai buvo su manim. Dabar jau moka daryti ir i WC, ir pati apsirengia ir nusirengia ir pavalgo (jei skanu, pvz ledai), jei sriuba tai as maitinu biggrin.gif Vaziuoja dviraciu. Kadangi gyvenam nuosavam name ir kiemas salia, tai pati zaidzia kieme, kol as su maziuku namuose. Su ja jau vargo nera, tfu, tfu, tfu..
Del drasos, tai dukra naujoj kompanijoj buna is tu vaiku, kurie is pradziu stovi nuosaly ir ziuri kaip kiti zaidzia, o kai isidrasina eiti zaisti, tai jau buna laikas vaziuoti namo smile.gif Bet kuo vyresne tuo darosi drasesne. Sunus tai jau dabar visur puola stacia galva, matyt kad berniukas smile.gif
Linxmute, ir as tave noriu pasveikinti! 4u.gif
As jau matyt treciam nesirysiu.... smile.gif Po 3 metu sedejimo namuose apeme kazkokia psichoze biggrin.gif Va, nesenai su uosviais issikoliojau. Pasiuliau vyrui daugiau vaikus paziuret, nes jau pusmeti nebuvau niekur be vaiku, tai gavau pylos nuo uosviu, kad prie ju sunelio kabinejuosi.. Sakiau daugiau nebendrausiu, darausi kategoriska g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingriukas77 @ 2013 08 06, 12:54)
Linxmute, ir as tave noriu pasveikinti!  4u.gif
As jau matyt treciam nesirysiu.... smile.gif

Ačiū 4u.gif Mes irgi ilgai dėliojom visus "už" ir "prieš". Pati aš augau viena, tad visada norėjau turėti didelę šeimą. Bet gyvename 2 kambarių bute, vietos mažai. Vieną dieną vyras pasakė: "dabar arba niekada" biggrin.gif Vistik ir ne jaunyn einam. Tai va smile.gif

Manoji princesė į darželį nuo praėjusio rudens keliauja. Neblogai jai ten visai. Šiandien pirmą dieną po ilgesnių nei 1,5 mėn. atostogų nuvedžiau abu į darželį. Brolis verkti pradėjo, kad nenori, o sesė jį ramino apkabinusi wub.gif Nors maniau, kad bus atvirkščiai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linxmute: 06 rugpjūčio 2013 - 13:03
QUOTE(Ingriukas77 @ 2013 08 06, 12:54)
Dukryte mano Ugnė, (gime 08.26), gana greitai viska ismoko, 10,5men jau vaiksciojo, o 1m. 10men, jau gan aiskiai kalbejo, labai graziai pasakydavo net toki zodi kaip mociute smile.gif Tai dabar budama 3m. jau kalba kaip suaugusi ir kartais taip pasako, kad negaliu atsistebet smile.gif MV atrodo, kad as taip primokinau, bet taip neprimokintum smile.gif O kai 'netycia' gime broliukas, irgi rugpjucio men (08.08), tai dukrai reikejo dar greiciau suaugti. I darzeli neleidau, eis tik nuo sio rugsejo, abu vaikai buvo su manim. Dabar jau moka daryti ir i WC, ir pati apsirengia ir nusirengia ir pavalgo (jei skanu, pvz ledai), jei sriuba tai as maitinu biggrin.gif Vaziuoja dviraciu. Kadangi gyvenam nuosavam name ir kiemas salia, tai pati zaidzia kieme, kol as su maziuku namuose. Su ja jau vargo nera, tfu, tfu, tfu..
Del drasos, tai dukra naujoj kompanijoj buna is tu vaiku, kurie is pradziu stovi nuosaly ir ziuri kaip kiti zaidzia, o kai isidrasina eiti zaisti, tai jau buna laikas vaziuoti namo smile.gif Bet kuo vyresne tuo darosi drasesne. Sunus tai jau dabar visur puola stacia galva, matyt kad berniukas smile.gif
Linxmute, ir as tave noriu pasveikinti!  4u.gif
As jau matyt treciam nesirysiu.... smile.gif Po 3 metu sedejimo namuose apeme kazkokia psichoze biggrin.gif Va, nesenai su uosviais issikoliojau. Pasiuliau vyrui daugiau vaikus paziuret, nes jau pusmeti nebuvau niekur be vaiku, tai gavau pylos nuo uosviu, kad prie ju sunelio kabinejuosi.. Sakiau daugiau nebendrausiu, darausi kategoriska  g.gif

Nu bet tai kokia šaunuolė mergaičiukė thumbup.gif Kieme kažkada sutikę buvom mergaitę mažučiukę, nu nežinau net kiek jai galėjo būt, bet tikrai dar ne du, tai kaip ji aiškiai kalbėjo, šakės! O mano dičkė tai ne ne ne, dar toli iki aiškios suaugusiųjų kalbos..

O kaip ta pyla nuo uošvių atrodė? blink.gif Ta prasme, neįsivaizduoju, kokiu tonu ar žodžiais galėtų man vyro tėvai tokį dalyką pasakyt. g.gif

QUOTE(linxmute @ 2013 08 06, 14:03)
Ačiū  4u.gif Mes irgi ilgai dėliojom visus "už" ir "prieš". Pati aš augau viena, tad visada norėjau turėti didelę šeimą. Bet gyvename 2 kambarių bute, vietos mažai. Vieną dieną vyras pasakė: "dabar arba niekada"  biggrin.gif Vistik ir ne jaunyn einam. Tai va  smile.gif
Manoji princesė į darželį nuo praėjusio rudens keliauja. Neblogai jai ten visai. Šiandien pirmą dieną po ilgesnių nei 1,5 mėn. atostogų nuvedžiau abu į darželį. Brolis verkti pradėjo, kad nenori, o sesė jį ramino apkabinusi  wub.gif Nors maniau, kad bus atvirkščiai.

Aš irgi norėčiau trijų. Gal net keturių vaikučių. Bet ne dabar. Po kokių penkerių metelių. Jei aplinkybės palankiai susidėliotų, būtų tikrai smagu didelė šeimyna. O mano mamai plaukai pasišiaušė, kai pasakiau, kad gal kokių keturių vaikų norėčiau. lotuliukas.gif Šiurpinu aš ją kartais vaikų klausimu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2013 08 06, 13:49)

O kaip ta pyla nuo uošvių atrodė?  blink.gif Ta prasme, neįsivaizduoju, kokiu tonu ar žodžiais  galėtų man vyro tėvai tokį dalyką pasakyt.  g.gif
Aš irgi norėčiau trijų. Gal net keturių vaikučių. Bet ne dabar. Po kokių penkerių metelių. Jei aplinkybės palankiai susidėliotų, būtų tikrai smagu didelė šeimyna. O mano mamai plaukai pasišiaušė, kai pasakiau, kad gal kokių keturių vaikų norėčiau.  lotuliukas.gif Šiurpinu aš ją kartais vaikų klausimu. biggrin.gif

As skambinau vyrui telefonu, pasakyti, kad nepamirstu grizti vaiku ziuret, o salia MV, buvo jo mama, tai ji pereme telefona ir pradejo rekti, kad man atsirugs. Toliau net nepamenu, nes man tai buvo taip netiketa, kad praradau atminti biggrin.gif Na, o veliau pskambino dar ir MV tetis. Kadangi jie nera labai tokie ramus ir net siek tiek linke i isterija, tai pokalbis aisku nebuvo kulturingas smile.gif
O del mano mamos, tai ji aplamai laiko, kad vaiku auginimas yra didelis vargas. Visa laika mane atkalbinejo vis atideti, kai planavau pirma vaika, bet man jau labai reikejo smile.gif Del antro, tai mano mama, kaip ir as, galvoja, kad gerai tureti broli ar sese, todel tai galima padaryti del pirmo vaiko. Na, bet daugiau tai jau nei uz ka smile.gif
O Ginglingos mergaites kasos, tai nerealios wub.gif Kadangi as pati niekad neturejau kasu, o paauglysteje aisku labai norejau tureti (dabar tai jau uztenka kiek yra), o mano vyras turi labai tankius plaukus, tai vis stebejau kieno plaukus paveldes mano dukryte. Kol kas panasu, kad tarpinis variantas tarp manes ir vyro - nebus penki plaukai kaip pas mane, bet ir ne vyro miskas smile.gif O sunus paveldejo vyro sukuosena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingriukas77 @ 2013 08 06, 15:24)
As skambinau vyrui telefonu, pasakyti, kad nepamirstu grizti vaiku ziuret, o salia MV, buvo jo mama, tai ji pereme telefona ir pradejo rekti, kad man atsirugs. Toliau net nepamenu, nes man tai buvo taip netiketa, kad praradau atminti biggrin.gif Na, o veliau pskambino dar ir MV tetis. Kadangi jie nera labai tokie ramus ir net siek tiek linke i isterija, tai pokalbis aisku nebuvo kulturingas smile.gif
O del mano mamos, tai ji aplamai laiko, kad vaiku auginimas yra didelis vargas. Visa laika mane atkalbinejo vis atideti, kai planavau pirma vaika, bet man jau labai reikejo smile.gif Del antro, tai mano mama, kaip ir as, galvoja, kad gerai tureti broli ar sese, todel tai galima padaryti del pirmo vaiko. Na, bet daugiau tai jau nei uz ka smile.gif
O Ginglingos mergaites kasos, tai nerealios  wub.gif  Kadangi as pati niekad neturejau kasu, o paauglysteje aisku labai norejau tureti (dabar tai jau uztenka kiek yra), o mano vyras turi labai tankius plaukus, tai vis stebejau kieno plaukus paveldes mano dukryte. Kol kas panasu, kad tarpinis variantas tarp manes ir vyro - nebus penki plaukai kaip pas mane, bet ir ne vyro miskas smile.gif O sunus paveldejo vyro sukuosena smile.gif

Eik tu sau! smile.gif Ta prasme turbūt nejuokinga, bet jau įsivaizduoju rėkiančią moteriškę į ragelį biggrin.gif O ką pats vyras šiuo klausimu?

Mano vyro tėvai taikūs žmonės. Turbūt negalėtų jie taip niekad leptelt.. Daugiausia ką galėtų padaryt, tai pačiam vyrui kažką pasakyt, bet tik ne man.

Dėl plaukų, tai mano giminėj iš tečiaus pusės pusbroliai visi ir brolis vešliais plaukais ir antakiais. biggrin.gif O mano plaukai tokie šiaip sau, ploniukai ir ne per vešliausi. Vyro sesers irgi tokie, tai manau ir Luknės bus tas pats..
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2013 08 06, 14:46)
Eik tu sau! smile.gif Ta prasme turbūt nejuokinga, bet jau įsivaizduoju rėkiančią moteriškę į ragelį biggrin.gif O ką pats vyras šiuo klausimu?

Mano vyro tėvai taikūs žmonės. Turbūt negalėtų jie taip niekad leptelt.. Daugiausia ką galėtų padaryt, tai pačiam vyrui kažką pasakyt, bet tik ne man.

Dėl plaukų, tai mano giminėj iš tečiaus pusės pusbroliai visi ir brolis vešliais plaukais ir antakiais. biggrin.gif O mano plaukai tokie šiaip sau, ploniukai ir ne per vešliausi. Vyro sesers irgi tokie, tai manau ir Luknės bus tas pats..

Mano vyras labai megsta itraukti savo mama i konfliktus ir siaip jai viska raportuoja. Siuo atveju sake: As kaltas, as ir sutvarkysiu.
Bet man atrodo, kad jau nelabai susitvarkys.
O mano mama, tai nera niekad manes aprekus ir aplamai nesu girdejus jos rekiancios, tai susidurus su MV gimine, kai jau jie atsipalaidavo ir pradejo elgtis iprastai, tai buvo labai nemalonu.
Va, mano mergaites dabartines kasos:
user posted image
Atsakyti
labutis

sveikinimai shiom dienom shvenciantiems !
user posted image

bet grazi plauku spalva wub.gif

jeigu mane aprektu anyta ar jos vyras tai turbut butu paskutinis kartais kaip bendravom g.gif biggrin.gif

o del vaiku jeigu noreciau tai ir gimdyciau kiek noriu neklausus niekieno nuomones. bet pagal tai kokia dabartine padetis manau, kad fabrikelis uzdarytas iki kol ishloshim daug milijonu lotuliukas.gif
nors maze kaip dabar buvo atvaziavus drage su mazyte mergyte labai sake nori seses wub.gif
mb sako jai ar nori pasilikti shita mergyte tai atsake labai noriu wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
LABUKA, tęsiant broliuku ir sesucių temą, mes turim draugus kurie yra vyresni už mus su vyru ir turi dviejų metų dukrytę, kazkada juokėmės, kad mano Benediktui reikia sesytės (mazos, Nes vyresne turi) aš pajuokavau, kad kai jie pirks brolį, mes pirksim sesę, dabar draugė laukiasi, sakau ko laukiam sako Jonuko..... ax.gif tai dabar kaip ir prisijuokavau galvoju lotuliukas.gif kažin g.gif čia to padažo laikytis lotuliukas.gif
o šiaip mes augam gerai nuo rugsejo planuojam keliauti i darželį
o cia pasirodom

http://www.part.lt/i...e5491150291.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kodencija: 09 rugpjūčio 2013 - 11:48
Linxmute, sveikinu 4u.gif Mano svajone trys vaikuciai wub.gif
Atsakyti
sveikinimai shvenciantiems rugpjutinukams thumbup.gif
user posted image

Kondencija--grazuolis mirksiukas.gif
trys vaikai smagu jeigu pasiseka letesnio budo. o jeigu padauzos yra tikrai ka veikti cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glinglingas: 13 rugpjūčio 2013 - 11:43
Labukas mergaites. 4u.gif Smagu matyt atgyjancia temute po truputi. Vaikiukai visu nuostabus. wub.gif Jau tokie paauge. Man vis iskyla prisiminimai apie savo berniuka kai gime pries 3 metus wub.gif Tokia nostalgija apima, jis taip greit uzaugo. Noreciau sustabdyt laika wub.gif

Vaikinas mano irgi tik visai nesenai pradejo kartot musu zodzius. Kitaip sakant daugiau kalbeti. Bet jau tiek sneka, tiek pasakoja wub.gif Zinoma sneka jis 2 kalbom. kur lengvesni zodziai naudoja norvegu kalba. Taip ir sneka pusiau lietuviskai pusiau norvegiskai. Dar ir anglu kalbos primaiso kartais doh.gif tai jetus buna sunku issiaiskinti ka jis nori pasakyt: o vaikas taip stengiasi kazka papasakot ir matos kad nervuojas kai mes ne bum bum. smile.gif

Puodo reikalai kaip cia pasakius: kaku dazniausiai i kelnes ir niekaip neina prisnekinti ant puodo. jei patys pagaunam momenta mums pasiseke. Sysiu dazniausiai daro i puoda. lauke megsta kokia zolyte apsisiot arba koki automobilio rata. doh.gif

Turim baisulini tika. rankas i kelnes ir uz su mykoliuku zaidzia, draskosi. Ypac kai susinervina. ir nakti daznai rankas i triusikelius kisa. Neisivaizduojam kaip su tuo kovot. Konkreti beda. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Creizė @ 2013 08 16, 06:41)
Turim baisulini tika.

O ką darot su tuo? Pas gyd buvot? Ką skyrė?
Mano didutei neseniai diagbnozavo tiką (kosčiojimas iš įpročio pas ją, nes sirgo daug), tai kolkas tik neuro sirupėlį paskyrė. Nieko nepadeda jis doh.gif
Atsakyti