Įkraunama...
Įkraunama...

☼~2010 metų rugpjūtinukai! 54 tema~☼

Sveikos,
simtas metu nebuvau blush2.gif
uzejau pasiziureti kaip Jums sukasi, o cia tokia liudna zinia verysad.gif Paulina group.gif
Atsakyti
Sveikos,
Paulina, ir mes su Tavim 4u.gif

Kaip čia ramu unsure.gif Atėjom pasveikinti savo kambariokų su 3-iuoju gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Įdomu kaip kam besiseka? Ką jau moka?
Atsakyti
labutis

Aciu uz sveikinimus ir pasirodo mano maze ta proga /cia gimtadieniui gavo pasijodinejima poniu/
user posted image

prisidedam sveikindami pradzioj gimusius rugpjutinukus thumbup.gif
user posted image

Atsakyti
Sveikinam!!!

Linxmute, o tai naujienos bigsmile.gif Sveikinu ir tave! Kaip cia taip: planavot ar kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2013 08 05, 11:47)
Aciu uz sveikinimus ir pasirodo mano maze ta proga /cia gimtadieniui gavo pasijodinejima poniu/

bigsmile.gif kokia didelė wub.gif
QUOTE(Nosyte_ @ 2013 08 05, 12:21)
Sveikinam!!!

Linxmute, o tai naujienos  bigsmile.gif Sveikinu ir tave! Kaip cia taip: planavot ar kaip  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif planavom trumpai biggrin.gif Pavyko iš pirmų bandymų biggrin.gif
Kaip tavo mažylis auga? Jau visas vyrukas?
Atsakyti
Glinglingai, nu sukuosena tavo merginos, tai visad stulbinanti!
QUOTE(linxmute @ 2013 08 05, 12:38)

Ačiū  4u.gif planavom trumpai  biggrin.gif Pavyko iš pirmų bandymų  biggrin.gif
Kaip tavo mažylis auga? Jau visas vyrukas?

ot tai tau, net nepasimegavot lotuliukas.gif O brolis tai jau vyrukas, nuo brolio neatsilieka ir nenori atsilikti rolleyes.gif
Atsakyti
Oij, linxmute, kaip faina thumbup.gif

Glinglingo mergina su kasomis kaip visada wub.gif

Beje, į plaukų temą. Šiandien ryte šukuojuos plaukus (neblogai paauginus turiu, jau iki pečių cool.gif ), o Luknė šalimais stovėjo, tai pažiūrėjo į mane ir ėmė verkt: "aš irgi noriu plaukučius turėt" doh.gif

Ir, žinoma, sveikinimai švenčiantiems ir atšventusiems trimečiams! Aš pati atsimenu savo trečiąjį gimtadienį, tai man atrodo, kad nuo šio gimtadienio jau prasideda vaikų tikroji vaikystė. wub.gif

O sekasi kaip? Gerai gi. smile.gif Auga mano ožkitėlė kuo puikiausiai. Kartais nesusikalbam niekaip, kartais net pati nustembu, kokia ji jau didelė ir protinga. wub.gif Moka skaičiuot iki dešimt. Moka savo raidelę (L), sesės raidelę (A), mamos (M), tečiaus (T), Rėjaus (draugelio savo), Sigutės (teta). Moka duris atrakinti (iš vidaus toks suktukas, ne raktas), moka dviratuką mint. Domofono kodą kai reikia rinkt, suspaudžia buto numerį. Žino gatvę, kurioje gyvena. Ir namo numerį. Ir aukštą žino.(Šito nemokinom, bet kai telefonu reikia adresą kam padiktuoti, tai ji greit įsiminė) Moka pati užmigt. Moka pati pavalgyt. Tiesa, dar neapsisprendžia, ar ji kairiarankė, ar dešiniarankė. smile.gif Spalvinant paveikslėlius matosi bandymas nuspalvinti vieną konkrečią detalę, o ne visą puslapį. biggrin.gif Ir lipdukus pradėjo kruopščiau klijuot.
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2013 08 05, 15:35)
Beje, į plaukų temą. Šiandien ryte šukuojuos plaukus (neblogai paauginus turiu, jau iki pečių  cool.gif ), o Luknė šalimais stovėjo, tai pažiūrėjo į mane ir ėmė verkt: "aš irgi noriu plaukučius turėt"  doh.gif

Ir, žinoma, sveikinimai švenčiantiems ir atšventusiems trimečiams! Aš pati atsimenu savo trečiąjį gimtadienį, tai man atrodo, kad nuo šio gimtadienio jau prasideda vaikų tikroji vaikystė.  wub.gif

O sekasi kaip? Gerai gi. smile.gif

o jos plaukučiai kokie? Būdavo lyg trumpučiai g.gif

Ačiū 4u.gif ir man atrodo, kad nuo dabar jau tikroji vaikystė smile.gif

O mes panašiai mokam drinks_cheers.gif tik iki 10 skaičiuodama suklysta. Vardą, pavardę žino, tėvų vardus, močiučių, senelių. Piešti piešia gana neblogai, auklėtoja vis girdavo ją, kad gražiai apskritimą piešia, eina suprasti kur žmogaus veidas su akytėmis, nosyte ir t.t. biggrin.gif
Labai puikiai moka cypti biggrin.gif Pasimušti su broliu. Nors sutaria jie tikrai gerai. Buvom pas stomotologę. Broliui dantį grežė, o mažė verkė, nes broliuką skriaudė lotuliukas.gif Gydytoja negalėjo atsistebėti tokiu jų ryšiu wub.gif
O dabar laukia leliuko. Vis klausinėja ką jis pilvuke dabar veikia biggrin.gif

Kažin kaip kitos temutės daugiavaikės begyvena? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2013 08 05, 16:30)
o jos plaukučiai kokie? Būdavo lyg trumpučiai  g.gif

Ačiū  4u.gif ir man atrodo, kad nuo dabar jau tikroji vaikystė  smile.gif

O mes panašiai mokam  drinks_cheers.gif tik iki 10 skaičiuodama suklysta. Vardą, pavardę žino, tėvų vardus, močiučių, senelių. Piešti piešia gana neblogai, auklėtoja vis girdavo ją, kad gražiai apskritimą piešia, eina suprasti kur žmogaus veidas su akytėmis, nosyte ir t.t.  biggrin.gif
Labai puikiai moka cypti  biggrin.gif Pasimušti su broliu. Nors sutaria jie tikrai gerai. Buvom pas stomotologę. Broliui dantį grežė, o mažė verkė, nes broliuką skriaudė  lotuliukas.gif  Gydytoja negalėjo atsistebėti tokiu jų ryšiu  wub.gif
O dabar laukia leliuko. Vis klausinėja ką jis pilvuke dabar veikia  biggrin.gif

Kažin kaip kitos temutės daugiavaikės begyvena?  biggrin.gif

Nu kokie kokie? Trumpi. smile.gif Ir ploni. Na bet auga auga po truputį, va neseniai vėl ėjo pas kirpėją iš priekio pasikirpt, kad į akis nelįstų.

Luknė irgi skaičiuodama septynetą karts pamiršta. Seniau mokėdavo skaičius iki dešimt kaip dainelę, nesuklysdavo, bet jei prašydavau ką nors suskaičiuoti, tai baksnodavo belenkaip. Tai ir buvom užmetę tuos skaičiavimus. Dabar gi žiūriu, kad jau moka suskaičiuoti daiktus visokius, tai imamės iš naujo šio užsiėmimo. smile.gif

Kaip fainiai, kad šitaip draugauja. thumbup.gif Maniškės lyg irgi daugiau draugauja, nei ne. Kartais lauke kai Aistė neina su mumis ir aš ją vis kviečiu kviečiu, galiausiai sakau "aij, tegu ji čia būna, einam", tai Luknė su ašarom bėga Aistės už rankos tept link manęs. smile.gif Buvo čia dar periodas, kai labai su sese miegot norėdavo. Aistę pirmiau vyras užmigdo ir lovelėn paguldo ir tik paskui, pasakas paskaičius atvedu miegot į jos lovą ir Luknę. O bet ne kartą teko rast Luknę įsilipusią pas Aistę ir susirangiusią į pakraštėlį. smile.gif
Atsakyti
Linxmute-sveikinu ir as su nestuke.gif trecias tikrai smagu lotuliukas.gif thumbup.gif

manishke irgi sypaila gera, ozka labai nebloga ir jeigu reikia i aki gali duoti doh.gif
Atsakyti
Labas mergaites,
esu su jumis nuo pat pirmu nestumo dienu, sedejau ant laktos 3 metus ir tik dabar nusprendziau prabilti blush2.gif Vis tas kuklumas...
Jau ir antra vaika turiu, bendrauju antro vaiko forume, bet pirmas visada yra ypatingas... Cia dar viskas nauja, o su antru jau einu pramintais keliais.
Gal del to, kad arteja dukrytes 3-cias gimtadienis, toks graudulys apeme, prisiminiau visas po gimdymo praeitas depresijas, kai tik sitas forumas buvo paguoda.
Visos jus man kaip senai pazistamos drauges, o as jums cia turbut atrodysiu kaip Pilypas is kanapiu blush2.gif
Gal dar priimsit mane... Bet sitam forume vis maziau bendraujanciu, o taip gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingriukas77 @ 2013 08 06, 10:45)
Labas mergaites,
esu su jumis nuo pat pirmu nestumo dienu, sedejau ant laktos 3 metus ir tik dabar nusprendziau prabilti  blush2.gif  Vis tas kuklumas...

Gal dar priimsit mane... Bet sitam forume vis maziau bendraujanciu, o taip gaila  verysad.gif

Sveika 4u.gif
lyg į FB visos pabėgusios g.gif aš su juo nedraugauju, tai galim paplepėti čia mirksiukas.gif
Koks dukrytės vardas? Aiškiai kalba? Drąsi? Papasakok plačiau mirksiukas.gif
Atsakyti