Įkraunama...
Įkraunama...

☼~2010 metų rugpjūtinukai! 54 tema~☼

Labas rytas.

Norejau tik pasakyti, kad mano didziausia gyvenimo meile, mano Jonas...21 balandzio, visam laikui uzmerke akeles ir paliko mus........21d. gime, 21d isejo....
Atsakyti
QUOTE(Paulina 7 @ 2013 05 03, 07:40)
Labas rytas.

Norejau tik pasakyti, kad mano didziausia gyvenimo meile, mano Jonas...21 balandzio, visam laikui uzmerke akeles ir paliko mus........21d. gime, 21d isejo....

Paulina, net širdis suspurdėjo iš skausmo, UŽUOJAUTA JŪSŲ ŠEIMAI console.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina 7 @ 2013 05 03, 06:40)
Labas rytas.

Paulina.... jetus, nėra tokių žodžių, kurie išreikšti galėtų užuojautą.... stiprybės Jūsų šeimai... console.gif
Atsakyti
Paulina, užjaučiu labai labai. Liūdžiu kartu sad.gif
Atsakyti
Paulina.....plysta sirdis nuo tokios zinios...dalinames skausmu kartu....sad.gif(( tiesiog..nerandu zodziu....
Atsakyti
Paulina, stiprybes tau... laikykis...
Atsakyti
Labas rytas.

kaukiu su tavim, laikykis mamukai, Jonukui ramybės angeliukui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina 7 @ 2013 05 03, 08:40)
Labas rytas.

Net žodžių sunku rasti paguosti, nes tokių turbūt nėra... Laikykis, mamukai!!! Mes su tavim. Tavo Jonukas bus pats geriausias angeliukas danguje wub.gif
Atsakyti

Paulina, mes Tave labai stipriai apkabinam ...
Atsakyti
Paulina... Labai sunku rasyti pro asaras, bet noriu pasakyti, kad visada prisiminsim Tavo Jonuka - Musu Jonuka, kuris nuo pirmos gimino dienos kovojo uz savo gyvenima. Toks mazutis, o patyre tiek savo neilgame gyvenimelyje kiek turbut ne vienas is musu gyvenime nesame patyre ir galbut ne nepatirsim. MUMS JIS VISADA SIRDYSE ISLIKS KAIP DRASIAUSIAS, NARSIAUSIAS BERNIUKAS - MUSU RUGPJUTINUKAS!!! verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.

Daug laiko nebuvau nieko rašiusi, tik paskaitydavau. Čia, FB, tačiau šiandien netylėsiu.

Paulina, begalinis skausmas tau, tavo šeimai..Padalinam nors po dalelę, tuomet tau gal teks šiek tiek mažesnė. Nuoširdžiai tikiu, kad gavai beprotiškai daug augindama Jonuką, gavai iš jo, ne tik davei. Visa tai, ką jis tau davė, visada liks. Būk stipri, tokia, koks jis buvo. Duok, Dieve, tau ir šeimai, sveikatos, stiprybės ir darnos ....
Atsakyti

Užjaučiu labai... console.gif Stiprybės jūsų šeimai.
Atsakyti