QUOTE(Monmorensi @ 2015 03 12, 12:33)
bet juk vien pagal teliuškavimą turėtų jaustis, kur pusė, o kur visas buteliukas (?)
ne visi tai supranta, ypač kai labai pilnas pradeda vaidentis, nes neteliuškuoja, tada vertina svorį - ale labai lengva ir... Jeigu tikrai būtų pusė, klausimo turbūt nebūtų, būtų aišku... Turėjau 2 kartus patirtį su parduotais atidarytais nepermatomais buteliukais...
1) Pati savom rankom atidariau parduotuvėje pirktą pakuotę, nupurškiau 2,5 ml į atomiką, to nupurškimo man užteko, kad susipažinti su kvapu ir suprast, kad tai man tolygu košmarui, pardaviau tą pačią dieną, aiškiai parašius, kad trūksta 3 ml, o žmogus pradėjo ginčyti, kad buteliukas pustuštis.
2) nusipirkau YSL nu ale 90 proc. likę. Pagal barškėjimą man atrodė, kad ant dungno. Su niekuo nesiginčijau, bet uoliai išpurškiau į atomikus. Jis buvo apie 95 proc. pilnumo
3) prisiekiau sau, kad niekada nepardavinėsiu nepermatomų buteliukų. Po vienos narės klausimo - o kaip įrodysit, kad yra tiek, kiek sakot. Pagalvojau, kad geriau aš juos atiduosiu arba išmesiu, nei dėl kažkokios smulkmės kažkam įrodinėsiu, vaidenasi ar ne...