Įkraunama...
Įkraunama...

Nepermatomi bei nestandartinių formų buteliukai

QUOTE(salduke @ 2015 03 11, 18:08)
Pirkau draugei iš žmogaus celofane Narciso Rodriguez Narciso. Draugė sako, kad jų buteliuke yra pusė.  Neva jos, pakuotė atidaryta, nupurkšti, vėl įdėta. Argi galima vėl užlipinti celofaną?

KPŠ... va šito tai nekenčiu reikalo ph34r.gif
Galima užlipinti verysad.gif įgudusi akis pamatys, neįgudusi - ne. Esu dariusi eksperimetą tuo reikalu.. neklauskit kodėl, dar mama forume perskaitys blush2.gif
Viešinkit nenaudėlį/ę, kad ir kur besibazuotų.. mad.gif

Nesisielokit, visko būna console.gif
Atsakyti
Vis tik manau, kad draugė, itin sunkiai įžiūrimam buteliuke pamačiusi šiaudelio kontūrus, pamanė, kad liko pusė buteliuko ar pan. Vakare nieko nesimato prieš lempos šviesą.
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2015 03 12, 09:10)
Vis tik manau, kad draugė, itin sunkiai įžiūrimam buteliuke pamačiusi šiaudelio kontūrus, pamanė, kad liko pusė buteliuko ar pan. Vakare nieko nesimato prieš lempos šviesą.

nueičiau į parduotuvę su svarstyklėm ir paprašyčiau, kad leistų pasverti naują supakuotą buteliuką ir savą dėžutėje.
Atsakyti
Mūsų mieste neįmanoma gauti tokių kvepalų.
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2015 03 12, 09:22)
Mūsų mieste neįmanoma gauti tokių kvepalų.

tai parašykit tūrį ir prašykit, gal kas iš merginų turi naujus ir pasvers.
Atsakyti
bet juk vien pagal teliuškavimą turėtų jaustis, kur pusė, o kur visas buteliukas (?)
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 03 12, 12:33)
bet juk vien pagal teliuškavimą turėtų jaustis, kur pusė, o kur visas buteliukas (?)

ne visi tai supranta, ypač kai labai pilnas pradeda vaidentis, nes neteliuškuoja, tada vertina svorį - ale labai lengva ir... Jeigu tikrai būtų pusė, klausimo turbūt nebūtų, būtų aišku... Turėjau 2 kartus patirtį su parduotais atidarytais nepermatomais buteliukais...

1) Pati savom rankom atidariau parduotuvėje pirktą pakuotę, nupurškiau 2,5 ml į atomiką, to nupurškimo man užteko, kad susipažinti su kvapu ir suprast, kad tai man tolygu košmarui, pardaviau tą pačią dieną, aiškiai parašius, kad trūksta 3 ml, o žmogus pradėjo ginčyti, kad buteliukas pustuštis.
2) nusipirkau YSL nu ale 90 proc. likę. Pagal barškėjimą man atrodė, kad ant dungno. Su niekuo nesiginčijau, bet uoliai išpurškiau į atomikus. Jis buvo apie 95 proc. pilnumo biggrin.gif
3) prisiekiau sau, kad niekada nepardavinėsiu nepermatomų buteliukų. Po vienos narės klausimo - o kaip įrodysit, kad yra tiek, kiek sakot. Pagalvojau, kad geriau aš juos atiduosiu arba išmesiu, nei dėl kažkokios smulkmės kažkam įrodinėsiu, vaidenasi ar ne...
Atsakyti
Tūris tik 30ml. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 03 12, 13:26)
1) aiškiai parašius, kad trūksta 3 ml, o žmogus pradėjo ginčyti, kad buteliukas pustuštis.
3) Po vienos narės klausimo - o kaip įrodysit, kad yra tiek, kiek sakot.

o siaubeli ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 03 12, 14:26)

3) prisiekiau sau, kad niekada nepardavinėsiu nepermatomų buteliukų. Po vienos narės klausimo - o kaip įrodysit, kad yra tiek, kiek sakot. Pagalvojau, kad geriau aš juos atiduosiu arba išmesiu, nei dėl kažkokios smulkmės kažkam įrodinėsiu, vaidenasi ar ne...

Kartais norisi čia turėti kokį "nesąmonių muziejų" apie žmonių skirtumus:) Manęs kai pradeda prašyti kvepalų čekių arba veržtis į namus jų pauostyt, tai kažkaip įdomiai pasijuntu... Gerai nors, kad tokių mažuma blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Costes @ 2015 03 12, 19:53)
Kartais norisi čia turėti kokį "nesąmonių muziejų" apie žmonių skirtumus:) Manęs kai pradeda prašyti kvepalų čekių arba veržtis į namus jų pauostyt, tai kažkaip įdomiai pasijuntu... Gerai nors, kad tokių mažuma blink.gif

lotuliukas.gif

kažkas yra rašęs seniau, kad atėjo į namus, apsipurškė ir nepirko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 12 kovo 2015 - 20:30
QUOTE(Monmorensi @ 2015 03 12, 21:30)
kažkas yra rašęs seniau, kad atėjo į namus, apsipurškė ir nepirko  biggrin.gif

Dassss... žinau tokių, kurie į Sarmas, Kristianas ir kitas parf. parduotuves eina visai dienai pasikvėpinti, bet, kad jau ir po namus vaikščios pradėjo...
Atsakyti