Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta - XV tema

QUOTE(niekaip @ 2013 04 07, 16:26)
Radau nemazai idomiu atsiliepimu,vienas ju: " Butinai aplankykite Chrisi sala. Ji yra pietuose, Libijos juroje. Keltas kelia is Ierapetros miestelio. Sioje saloje pasijunti, lyg butum persikeles i Afrika. Ypac silta Libijos jura, ispudinga karscio isdeginta augmenija. Atsiveria labai grazus vaizdas i Kretos sala. Dar vienas privalumas -apytusti papludimiai. Tiesa, sia sala megsta nuogaliai, bet jei jie jums akiu nebado - butinai ja aplankykite. "
Dar nemazai rekomenduoja uzsienio forumai, bet ir kaina nemaza - 25 Eur zmogui tai ir galvoju ar verta.

O tai gal visai įdomu ten smile.gif
Atsakyti

ka manot, kazi ar cia tikra?
http://www.myliuatostogas.lt/

Atsakyti
QUOTE(zuikelisv @ 2013 04 09, 19:46)

Tikrai ne bash.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2013 04 09, 21:21)
Tikrai ne  bash.gif

Kodel ne?
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2013 04 09, 21:21)
Tikrai ne  bash.gif

Atrodo realu, nes CIA tik hotel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lori30 @ 2013 04 09, 21:55)
Atrodo realu, nes CIA tik hotel smile.gif

na taip čia vzb, dar plius avia bilietukai po 700 žmogui maždaug, ar čia jau gera kaina 2 plius vienas, savaitei HB apie 2800 gaunasi g.gif
Atsakyti
Man tai kazkas ne to.. 5 zv ir dar su HB.. Jei teisybe ir niekur nepakastas suo - superinis variantas.
Nes tiek kainuoja 3* be maitinimo.. arba prastokame su HB.. Nes tikrai turetu kainuoti kiek ir raso - virs 3000..

Na labai keista unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 10 balandžio 2013 - 07:38
Kai per pigu irgi itarimas kyla g.gif ...... principas man labai panasus kaip veikdavo tie visi amber, atostogu sandelys ir pan...... tiktai taktika kita, ne zmones kvieciasi ir kisa o internete paskleide...... beje su visais atostogu sandeliais kas isvaziavo tie patenkinti, bet kiti lygtai su problemom susidure.....

Ai, tiesa, pamirsau pamineti, kad i sita psl buvau per kazkokia nuoroda papuolus pries kokias 4 dienas.... tai tu pasiulymu galiojimui buvo like 4 val kazkur..... dabar ziuriu tas pats ir apie 7 val like..... nu biski nerimtai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 10 balandžio 2013 - 08:38
QUOTE(Saga @ 2013 04 10, 09:37)
tai tu pasiulymu galiojimui buvo like 4 val kazkur..... dabar ziuriu tas pats ir apie 7 val like..... nu biski nerimtai

aj, sitaip taip dauguma daro, cia tai dzin.

Bet nemokamas suris tik pelekaukautuose unsure.gif

Reiketu patikrinti imone... licencija tai skelbia g.gif
Atsakyti
Paprasciausia butu parasyti VTAT, ir uzklausti, ar normali imone.
Pries metus isteigtas UAB.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 10 balandžio 2013 - 09:08
QUOTE(linamog @ 2013 04 10, 10:06)
Paprasciausia butu parasyti VTAT, ir uzklausti, ar normali imone.

Ne VTAT kompetencija..
Atsakyti
ir mane domina ar jau kas nupirko ju pasiulyma? ) as labai noriu bet bijau...
Atsakyti