Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta - XV tema

QUOTE(Dovis @ 2013 03 22, 11:04)

Del skrydzio laiko ir as nesupykciau jei pakeistu, galetu bent pora valandu paankstinti, nereiktu naktineti  smile.gif Tik idomu ar del auto nuomos nekiltu problemu.

Kokios problemos? Pakeicia skrydzio laika, rasai emeila autonuomai ir jokiu problemu nelieka biggrin.gif

QUOTE(Dovis @ 2013 03 22, 12:01)
Ducky, man karscio reikia biggrin.gif

Karstis tai nebent megejams butu papludymiuose. Mes pernai Maljorkoje buvom birzelio pradzioje, tai mirkti vandenyje liuks, bet keliauti doh.gif Baisu buvo is masinos islipti, toks jausmas, kad karstis prie zemes priplos. Dabar skrisim birzelio viduryje, tai itariu, kad bus tas pats unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2013 03 22, 13:56)
jo dėl vandenuko biški gaila, nebus tikrai dar tiek prišilęs, kad galima būtų mirkti kaip kompote  verysad.gif

Viskas bus tvarkoje su vandenuku birželį, net neabejoju. Mes gi neišlepinti Baltijos jūros "vaikai". lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2013 03 22, 13:44)
Viskas bus tvarkoje su vandenuku birželį, net neabejoju.

drinks_cheers.gif , bent jau pernai, tai buvo kaip arbatele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2013 03 22, 14:44)
Viskas bus tvarkoje su vandenuku birželį, net neabejoju. Mes gi neišlepinti Baltijos jūros "vaikai".  lotuliukas.gif

birželėį tikiu, kad bus tvarkoj, bet gegužę tikrai jaučiu kaip baltijoj bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2013 03 22, 13:46)
birželėį tikiu, kad bus tvarkoj, bet gegužę tikrai jaučiu kaip baltijoj bus  biggrin.gif

Manau, kad geguze vanduo bus siltesnis nei Baltijoje. Pries savaite grizom is Madeiros, vandenynas isiles apie 19l, maudemes. Orai ten panasus kaip Kretoj. Tai iki geguzes, tikrai vanduo isils daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 22 kovo 2013 - 16:33
Sapnavau šiandien, kad jau atskridom į Kretą, o aš vis dar neišsinuomavus auto ir net nežinau, kur tai padaryti. Gal kas iš greitai vykstančių naudosis šios kompanijos paslaugomis, kuri siūlo labai patrauklias kainas ir lyg tai pilną draudimą?
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2013 03 22, 12:04)
Zalia Ruta, o jus isigijot jau kokius bilietus? biggrin.gif Ar vis dar blaskotes?

Nesiblaskau, tiesiog neperku. Dabar kainos tokios, kad neapsimoka visai pirkti atskirai bilietu.
Blogiausiu atveju imsim kokia paskutine minute.. Kuriu nebebuna lotuliukas.gif
Atsakyti
Gegužės mėnesį vanduo jau puikus, nėra ko bijoti smile.gif Praėjusiais metais pirmą kartą Kretoj maudžiausi kovo 5, tai dar šalta buvo, kaip Baltijoj, bet nuo balandžio jau galima maudytis normaliai, temperatūra kaip tik smile.gif
Beje, kiek suprantu, visos į Chaniją skrendat, tai netoli yra tokia vieta vadinama Seitan Limania, pasigūglinkit nuotraukas, deja pati nebuvau ir dabar labai gailiuosi, nes tik neseniai apie ją sužinojau... Tai jei kam pakeliui bus, gal užsuksit, gal patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2013 03 23, 11:14)
Sapnavau šiandien, kad jau atskridom į Kretą, o aš vis dar neišsinuomavus auto ir net nežinau, kur tai padaryti. Gal kas iš greitai vykstančių naudosis šios kompanijos paslaugomis, kuri siūlo labai patrauklias kainas ir lyg tai pilną draudimą?

O as sapnavau,kad nuskridus atsidarau lagamina, o ten tuscia, nei vieno rubo sau neisidejus lotuliukas.gif Jausmas ne koks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shpirti @ 2013 03 25, 11:57)

Beje, kiek suprantu, visos į Chaniją skrendat, tai netoli yra tokia vieta vadinama Seitan Limania, pasigūglinkit nuotraukas, deja pati nebuvau ir dabar labai gailiuosi, nes tik neseniai apie ją sužinojau...

Kaip man patinka tokie papludymiukai wub.gif Aciu uz info, butinai vaziuosim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 25, 17:33)
Kaip man patinka tokie papludymiukai  wub.gif Aciu uz info, butinai vaziuosim  thumbup.gif

ir mes jau užsitaginom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2013 03 26, 08:14)
ir mes jau užsitaginom  thumbup.gif

thumbup.gif , galetu dar kas nors is buvusiu tokiu perliuku pametyti biggrin.gif
Atsakyti