Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta - XV tema

QUOTE(Nika23 @ 2013 03 21, 14:24)
rolleyes.gif Viesbuciai super. Jus turbut 14 dienu busit?

Nea sad.gif mes savo nors ir trumpas atostogas bet vistiek dalinam. biggrin.gif taip turėtų būti įdomiau, o ir viešbučių daugiau aplankysim. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hija @ 2013 03 21, 13:30)
Nea sad.gif mes savo nors ir trumpas atostogas bet vistiek dalinam.  biggrin.gif  taip turėtų būti įdomiau, o ir viešbučių daugiau aplankysim.  lotuliukas.gif

Tikrai kad trumpos dar tas naktinis skrydis verysad.gif gal dar pakeis srydzio laika ax.gif .Vaziuosit i Balos laguna?
Atsakyti
QUOTE(Nika23 @ 2013 03 21, 14:07)
Tikrai kad trumpos dar tas naktinis skrydis verysad.gif gal dar pakeis srydzio laika ax.gif .Vaziuosit i Balos laguna?

as ir vis tikiuosi skrydzio laiko pakeitimo..... galvojau gausiu pigu bilieta ir nereiks vis sekti tu kainu (pernai jau kaip darbas buvo tris kartus per diena ziuredavau tikedamasi gera kaina gauti), o gaunasi kad jungiuosi kas kelios dienos paziureti gal netycia laikas pasikeite musu naudai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2013 03 21, 14:22)
as ir vis tikiuosi skrydzio laiko pakeitimo.....

Abejoju, kad pakeis. Pernai i Maljorka tokiu pat laiku skridom.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 21, 15:29)
Abejoju, kad pakeis. Pernai i Maljorka tokiu pat laiku skridom.

jo...... pernai tik apie 12 val Maljorkoj buvom......... viena diena praradom..... bet kol dar nesusiguleje viskas ir pakeitimai kitom kryptim vyksta vis tikiuosi siemet ne tokio velyvo nusleidimo ax.gif
Atsakyti
Oujeeee kaip pabrango siandien bilietai cool.gif I pigius skrydzius tapo nebepanasu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 21 kovo 2013 - 16:18
Zalia Ruta, o jus isigijot jau kokius bilietus? biggrin.gif Ar vis dar blaskotes?
Hijos, labai faini viesbutukai thumbup.gif Musu ilgesnes atostogos, bet nusprendem apsistoti vienam viesbutyje, nesinores n kartu lagaminu kraustyti biggrin.gif
Kai pas mus dabar tokie orai, idomu ar ten atsils laiku biggrin.gif Neteks birzeli sriukeliu detis biggrin.gif
Del skrydzio laiko ir as nesupykciau jei pakeistu, galetu bent pora valandu paankstinti, nereiktu naktineti smile.gif Tik idomu ar del auto nuomos nekiltu problemu.
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2013 03 22, 12:04)

Kai pas mus dabar tokie orai, idomu ar ten atsils laiku biggrin.gif Neteks birzeli sriukeliu detis biggrin.gif

man atrodo bet kokiu atveju ten bus žymiai šilčiau biggrin.gif
Atsakyti
Ducky, man karscio reikia biggrin.gif O jei vakare reiks striukes, tai ne kas biggrin.gif
Taip ta ziema nusibodo,norisi,kad greiciau atostogos ateitu, bent ten bus silta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2013 03 22, 13:01)
Ducky, man karscio reikia biggrin.gif O jei vakare reiks striukes, tai ne kas biggrin.gif
Taip ta ziema nusibodo,norisi,kad  greiciau atostogos ateitu, bent ten bus silta smile.gif

o man kaip tik karščio nereikia smile.gif atsimenu turkijoj buvau vasara plius 40 - norisi tik mirt vietoje doh.gif biggrin.gif man temperatūra plius kokie 25 (kiek turėtų būti kai mes skrisim) bus pats tas. Galiu ir striukele užsimesti, svarbu normaliai kaip žmonės paturistausim , o ne prakaitu apsipylus pavėsyje tupėt smile.gif
Atsakyti
Tas tai taip, jei turistavimui, tai 25 pats tas, bet jei maudynem ir plezinimuisi, tai norisi tos silumos biggrin.gif Ai svarbu,kad veju tik nebutu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2013 03 22, 13:51)
Tas tai taip, jei turistavimui, tai 25 pats tas, bet jei maudynem ir plezinimuisi, tai norisi tos silumos biggrin.gif Ai svarbu,kad veju tik nebutu biggrin.gif

jo dėl vandenuko biški gaila, nebus tikrai dar tiek prišilęs, kad galima būtų mirkti kaip kompote verysad.gif
Atsakyti