Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta - XV tema

Na bet bilietu kainos doh.gif Kodel nepirkau uz gera kaina verysad.gif Dabar visiskai nebeapsimoka su rainiais.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 18, 12:59)
Na bet bilietu kainos doh.gif Kodel nepirkau uz gera kaina verysad.gif Dabar visiskai nebeapsimoka su rainiais.

as ir pramazinau..todel palieku kitiems metams kreta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2013 02 18, 14:32)
as ir pramazinau..todel palieku kitiems metams kreta verysad.gif

Bet tai gal dar bus? g.gif
Tai kur tada lekti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 18, 11:59)

drinks_cheers.gif as ir pasiziurejau, sakes doh.gif Vis del to pasiteisina tas dalykas, kad reikia pirkti, tik kainoms pasirodzius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 02 18, 16:21)
drinks_cheers.gif as ir pasiziurejau, sakes  doh.gif Vis del to pasiteisina tas dalykas, kad reikia pirkti, tik kainoms pasirodzius  thumbup.gif

I tokiuskraštus, kur visi važiuoja atostogauti, tai tik pirkti, kai pradeda prekybą. Jau kelinti metai pastebiu, kad akcijų bilietams ten nedaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2013 02 18, 16:23)
I tokiuskraštus, kur visi važiuoja atostogauti, tai tik pirkti, kai pradeda prekybą. Jau kelinti metai pastebiu, kad akcijų bilietams ten nedaro smile.gif

Tai va, kad pernai kainos i Maljorka labai sokinejo.. Bent jau mano datai.. Likus menesiui tai is viso papigiai paleido.. unsure.gif Tai ir laukiau uz analogiska kaina.. Dabart turiu morka laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 16, 07:31)
Patarima duosiu: jus issinuomokit masina ir neliskit i ta Samarijos tarpekli smile.gif Padarytas jis ekstremalams turistams, norintiems pamiklinti savo kojeles. O kai skauda kojos, kai kepi kaip keptuvej pastoviai, tai ir gamtos grozis blanksta.
Po keliu dienu po Samarijos mes issinuomojom masina ir savarankiskai keliavom i Kretos pietus(ten visas kalnu masyvas, tu tarpekliu simtai yra) ivairiais sunkeliais. Ir kaip nustebom, kad pamatem vaizdu, grazesniu, nei Samarija bigsmile.gif bet skirtumas yra:kur keliauti sutinusiom kojom, kamuojamam karsciui, o kur vaziuoti su masina, su kondicionieriumi ir sustoti graziose vietose, kur uolos tiesiog krenta ant zmoniu wub.gif Kadangi masina nuomovam su dar viena lietuviu pora, tai ir ju nuomone buvo tokia pat-butumem anksciau zinoje, butumem net nesivargine po Samarijos tarpekli. O su mazameciais vaikais-is viso nepatariu ten brautis, pagailekit vaiku 4u.gif

Ačiū visoms, atsakiusioms apie Samariją ir iingutei už žemėlapį 4u.gif

Galbūt visai Samariją mesim iš programos mirksiukas.gif . Mašiną nuomosimės visoms 15 dienų. Mano vaikai keliauninkai ir vadinasi, kad prie ekstremalų, 11 km paskutinį kartą praėjo, bet lygesniu keliu, todėl dėl 16 km dar abejoju g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 02 15, 21:25)
O kaip su velyvu atvykimu?

Uzklausiau, tai kaip ir su viskuo cia butu biggrin.gif Jei kam idomu ir sugebat pabendrauti anglu kalba, parasykit uzklausima ir teisinga tel nr. Man rase, kad bande skambinti, bet as telefona buvau irasius bele koki blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 18, 16:59)
Tai va, kad pernai kainos i Maljorka labai sokinejo.. Bent jau mano datai.. Likus menesiui tai is viso papigiai paleido..  unsure.gif Tai ir laukiau uz analogiska kaina.. Dabart turiu morka laugh.gif

Tai jus gal ne vasara vykot? Nes as tai i Maljorka pirkau sausio menesi pernai, ir mano datom tikrai nebuvo papigiai, o artejant vasarai tik brango.
QUOTE(Agnytė @ 2013 02 19, 16:04)
Ačiū visoms, atsakiusioms apie Samariją ir iingutei už žemėlapį  4u.gif

Galbūt visai Samariją mesim iš programos  mirksiukas.gif . Mašiną nuomosimės visoms 15 dienų. Mano vaikai  keliauninkai ir vadinasi, kad prie ekstremalų, 11 km paskutinį kartą praėjo, bet lygesniu keliu, todėl dėl 16 km dar abejoju  g.gif  mirksiukas.gif

Na, mes buvom su MB is to Samarijos kito galo. Plaukem laivu, ejom kazkiek, tada grizom atgal, pasibuvom, ir plaukem atgal. SU vaikais imanomas tas budas. Tik kad is kito galo beveik visada gaunasi lipimas i pakalne, tai kazkiek net sunkiau, tik jei neskubant, labai mielas kelias, tikrai iki to susiaurejimo labai netoli. Cia ziurint ko jum snorisi, ar tas ejimas, ar tik tiek, kad pamatyti, kas gi tas Samarijos tarpeklis. O jei su vaikais vargo bus, tai gal geriau rinkites kazka kito, kad visiems smagu butu, Kretoj tikrai yra daug ka pamatyti. O kai vaikai paaugs kada nors , kai grisite, pereisite visa tarpekli, nesidomiau bus.
Atsakyti
[quote=Žalia Rūta,2013 02 18, 15:59]
Tai va, kad pernai kainos i Maljorka labai sokinejo.. Bent jau mano datai.. Likus menesiui tai is viso papigiai paleido.. unsure.gif Tai ir laukiau uz analogiska kaina.. Dabart turiu morka laugh.gif
[/quote

Mes pernai irgi gaudem Maljorkos kainas spaliui, visa vasara stebejom, tai pagriebem po 500 lt ....... pigiau jau nebuvo nei pries nei po to ........ o kas rase forume nusipirke ziema bilietus tai net pavydas eme kokiom kainom......

O kiek jusu buvo tas "papigiai" ir kokiai datai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 20 vasario 2013 - 07:53
QUOTE(Sigitano @ 2013 02 19, 22:40)
Tai jus gal ne vasara vykot?

QUOTE(Saga @ 2013 02 20, 08:53)
Tai va, kad pernai kainos i Maljorka labai sokinejo..

Mes pernai vykom geguzes vidury.
Tai kovo menesi bilietai buvo 2+1 1100 lt. (i abi puses), tada pabrango iki 1500 kazkas tokio. Kai pabrango, pirkau i viena puse per vokiecius (nes ir zyyymiai pigiau ir nenorejau velaus atvykimo). Tai su vienu bagazu su viskuo buvo apie 1450. Pirkau balandzio vidury. O balandzio pabaigoj ismete jau is Kauno vel gal po 1000 lt (2+1). Zinau, kad permokejom 500 litu.

Tai va tokia mano pernai praktika..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 20 vasario 2013 - 08:10
O i Kreta per vokiecius neina nuskrist? g.gif
Atsakyti