QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 18, 16:59)
Tai va, kad pernai kainos i Maljorka labai sokinejo.. Bent jau mano datai.. Likus menesiui tai is viso papigiai paleido..

Tai ir laukiau uz analogiska kaina.. Dabart turiu morka
Tai jus gal ne vasara vykot? Nes as tai i Maljorka pirkau sausio menesi pernai, ir mano datom tikrai nebuvo papigiai, o artejant vasarai tik brango.
QUOTE(Agnytė @ 2013 02 19, 16:04)
Ačiū visoms, atsakiusioms apie Samariją ir iingutei už žemėlapį
Galbūt visai Samariją mesim iš programos

. Mašiną nuomosimės visoms 15 dienų. Mano vaikai keliauninkai ir vadinasi, kad prie ekstremalų, 11 km paskutinį kartą praėjo, bet lygesniu keliu, todėl dėl 16 km dar abejoju
Na, mes buvom su MB is to Samarijos kito galo. Plaukem laivu, ejom kazkiek, tada grizom atgal, pasibuvom, ir plaukem atgal. SU vaikais imanomas tas budas. Tik kad is kito galo beveik visada gaunasi lipimas i pakalne, tai kazkiek net sunkiau, tik jei neskubant, labai mielas kelias, tikrai iki to susiaurejimo labai netoli. Cia ziurint ko jum snorisi, ar tas ejimas, ar tik tiek, kad pamatyti, kas gi tas Samarijos tarpeklis. O jei su vaikais vargo bus, tai gal geriau rinkites kazka kito, kad visiems smagu butu, Kretoj tikrai yra daug ka pamatyti. O kai vaikai paaugs kada nors , kai grisite, pereisite visa tarpekli, nesidomiau bus.