Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 24

merginos, gal kuri turite ir galetumete pakomentuoti - kaip siu baldu kokybe?

atsiprasau, nemoku ikelti nuotraukos

http://www.ikea.com/...ucts/S99898433/
Atsakyti
QUOTE(wspring @ 2013 03 25, 09:57)
Aš mačiau tokį vienoje furnitūros parduotuvėje, 20lt/m. Čia pigu ar brangu  g.gif ?

Gal kas turit šias vonios svarstykles? Ar tikslios? Čia dar ir su laikrodžiu kaip suprantu. Neseniai pirkau maximoje su nuolaida 30lt kainavo, bet rodė beveik 10kg mažiau nei realiai sveriu, tai iškart gražinau ir vėl svarstyklių paieškose esu.
http://www.ikea.com/...PE270167_S4.JPG[/img]
http://www.ikea.com/...ducts/50190012/

Taigi geros svarstykles, tiesa gal truputi pataikauja, bet geros biggrin.gif jei svori mazina. Vat liudniau, kai vaikas koks mazasvoria atsistoja ir jam irgi rodo10kg maziau doh.gif
Atsakyti
Merginos atleiskit uz kvaila klausima jau simta kartu aptarta, tiesiog kadangi esu ne is Vilniaus, tai visada pramesdavau pro akis. Visgi dabar tenka buti Vilniuje, o uzsakymo reikia greitai, taigi klausimas kas geriau Erikas ar Kšištof ?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 03 27, 10:16)
klausimas kas geriau Erikas ar Kšištof ?

įtariu geri abu, tik reikia susisiekti ir kalbėti kada važiuos ir kuris greičiau atveš.
Aš bendrauju su Kšyštofu, man jis ir labai malonus, ir mandagus, ir geranoriškas, ir niekada nepavedė. Bet jų ofisas man nuo namų arčiau, tai gal todėl su jais ir susibendravau.
Skambink telefonu, bus paprasčiau.
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2013 03 27, 11:12)
įtariu geri abu, tik reikia susisiekti ir kalbėti kada važiuos ir kuris greičiau atveš.
Aš bendrauju su Kšyštofu, man jis ir labai malonus, ir mandagus, ir geranoriškas, ir niekada nepavedė. Bet jų ofisas man nuo namų arčiau, tai gal todėl su jais ir susibendravau.
Skambink telefonu, bus paprasčiau.

Besta.lt is viso super vyrukai ir moteriskes!
Kiekviena karta stebiuosi ju greitumu, nuosirdumu ir super bendravimu!
thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Balsuoju uz Ksistofa:)
Atsakyti
QUOTE(davaida @ 2013 03 28, 10:20)
Balsuoju uz Ksistofa:)

As uz Erika thumbup.gif
Atsakyti
labas vakaras, gresia didelis apsipirkimas ikejoj biggrin.gif
norejau paklausti, ar virtuvei pirkote orkaites, kaitlentes, saldytuvus ir pan technika IKEJOJ? kaip ten kokybe, patikimumas?
kas turite ikejos virtuves, ar patenkintos, kaip devisi patys baldai, pavirsiai?
Atsakyti
Aciu merginos uz balsavima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 03 30, 00:22)
labas vakaras, gresia didelis apsipirkimas ikejoj biggrin.gif
norejau paklausti, ar virtuvei pirkote orkaites, kaitlentes, saldytuvus ir pan technika IKEJOJ? kaip ten kokybe, patikimumas?
kas turite ikejos virtuves, ar patenkintos, kaip devisi patys baldai, pavirsiai?

Apie technika nezinau, bet dauguma jos yra ne ikea kaip firma, bet aeg jei neklystu ar kt. Cia galima pasiziureti. O baldu yra ivairiu, cia kaina daznai parodo kokybe. Jei pats pigiausias stalvirsis, tai nesitikeciau ilgaamziskumo. Nors jeigu labai imantriai atrodo baldas, tai kaina gali buti ir tik del to. Zodziu, pasiskaitykit medziagu sudeti. 4u.gif
Papildyta:
Targoweko akcijos:

user posted image
Atsakyti
Sveikos,kaip atrodo Bjursta stalų viršus po ilgesnio naudojimo,naudojant kasdien kaip virtuvinį?
Mąstau gal tiktų valgomajame,kur ir virtuvė kartu...
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 04 01, 21:01)
Sveikos,kaip atrodo Bjursta stalų viršus po ilgesnio naudojimo,naudojant kasdien kaip virtuvinį?
Mąstau gal tiktų valgomajame,kur ir virtuvė kartu...

pas mus valgomasis jau puse metu. Naudojam intensyviai su dviem aktyviais vaikais. Kol kas viskas liuks, bet prisaugoju, kad jokiu zaislu nedetu irmnesubraizytu.
Atsakyti