QUOTE(bondis @ 2013 03 18, 11:48)
Laba ryta, grazu ryta
Gal kas man paaiskintu kas ten kaip yra su Sanda apsvietimo sistema
http://www.ikea.com/...ucts/S39874604/
Ar galima ant to reilingo sukabinti kad ir 5 sviestuvus? Juos stumdyti i sonus pagal poreiki? Ir kuo Sis laikyklis skiriasi nuo Sio
Gal kas turit namuose sia sistema? Gal kokiu pastebejimu? Gal ten nerimtas reikalas
Nu uzsimaniau tokios sistemos vonioj, o ir zavi tai, kad nuo vieno laido viska gali pajungti, jokiu papildomu laidu tampyt nebereikia( na as bent taip isivaizduoju). O ir sviestuvus ne is karto gali visus susikabinti, kaip sakant, po truputi
Gal kas man paaiskintu kas ten kaip yra su Sanda apsvietimo sistema
http://www.ikea.com/...ucts/S39874604/
Ar galima ant to reilingo sukabinti kad ir 5 sviestuvus? Juos stumdyti i sonus pagal poreiki? Ir kuo Sis laikyklis skiriasi nuo Sio
Gal kas turit namuose sia sistema? Gal kokiu pastebejimu? Gal ten nerimtas reikalas
Nu uzsimaniau tokios sistemos vonioj, o ir zavi tai, kad nuo vieno laido viska gali pajungti, jokiu papildomu laidu tampyt nebereikia( na as bent taip isivaizduoju). O ir sviestuvus ne is karto gali visus susikabinti, kaip sakant, po truputi
Labas, mes turim, labai geras sprendimas slaitinems luboms mums, kad apsvietimas ant stalo butu. Taip, ant tu reilingu galima sukabinti kelis sviestuvus, pas mus du, reilingas tas trumpesnis, tai tilptu 3 is viso, ilgesniam daugiau. Pas mus platesnis laikiklis, nes didesne skyle luvose buvo, storesni laidai, jei laidai tvarkingai per maza skylute islenda estetiskiau gal tas plonesnis atrodo. O siaip tai vienintelis daiktas is IKEA (o turim tikrai nemazai), kuri rinkdamas ir tvirtindamas vyras ziauriai keikesi Kazkaip nelogiskai tvirtinasi prie sienos, tai reikejo mano patarimo ka ir kaip padaryt Imanoma, bet gaeltu but ir paprasciau, kazkaip IKEAi nebudingai sunkiai tvirtinom ten viska. Dar pas mus lubos nelygios, tai nelabai graziai susijunge su lubomis, bet cia jau lubu problema, ne lempos, vyras aptepe is sonu baltu kazkokiu reikalu ir ok viskas, tarpo nesimato. Siiaip tvirtas rimtas daiktas, idomus ir labai naudingai daug kur pritaikomas sprendimas, mes patenkinti.
Sorry uz telefonines nuotraukas