QUOTE(petrovna @ 2013 02 25, 11:30)
as irgi kaip ir uzsakiau prekes per Ksistova, bet neatsiunte saskaitos fakturos apmokejimui,ar tai reiskia,kad negausiu prekiu ar kaip, nes atrasiau laiska,kad patvirtinu uzsakyma,bet atsakymo jau negavau,niekad per juos neuzsakinejus,tai nezinau...
Užsakiau kovos rėmą su grotelėmis praeitą savaitę, pataikiau prieš pat jų važiavimą į Lenkiją. Vakar popiet atvežė į namus. Rėmas kainavo 175 lt, už atvežimą ir iki buto atnešimą (4 aukštas be lifto) paėmė 13 lt. Mano nuomone - labai normaliai.
Vaikinai labai užimti, buhalterė ateinanti kelioms valandoms per savaitę, pati tokią išvadą pasidariau vietoje pabuvusi ankstesnio užsakymo pasiimti. Taip kad mano patarimas - ne emeilus siuntinėkit, bet vieną mažą skambutį pasitikslinimui, ir visą informaciją turėsit.
Aš jais labai likau patenkinta - aptarnavimas, mandagumas, geranoriškumas. Jau sakiausi ne vieną kartą, ir visus kartus viskas buvo perfect, net tomis prieššventinėmis perkrautomis savaitėmis.
O gavau va
šitą daiktą
http://www.ikea.com/...PE233920_S4.JPGKaip miegas bus po kokio mėnesio, pasidalinsiu patirtimi, pakol kas liuks.