QUOTE(rozete @ 2013 07 06, 12:38)
aš tai dar nebandžiau, tik ruošiuos

dėl to ir klausinėju

na jau priemonių kažkiek užsipirkau, reiks kada prisėst, gal jau ir gausis kas

kažin ar čia tik man taip ar ir kitom, kai pradedi po tuos forumus skaitinėt tai ir užsimanai viską daryt

ir siuvinėt, ir lipdyt, ir muilą gamint, ir atvirukus
QUOTE(Sorceress @ 2013 07 06, 12:49)
Tai lauksim tamstos pasirodant su darbais

O dėl norėjimo ką nors naują pabandyt, manau, gerai, jei taip yra, bet svarbiausia nesukišt milijonų ir paskui pamatyt, kad nepatinka tas dalykas visai, reikia atsisijoti, kas tikrai įdomu ir patiks
Man ne viskas patinka bandyti

Nuo seno žinau kas man labiau prie širdies, tad labai smarkiai į šonus nesiduodu. Aišku, kai tiek pagundų ir pasiūlymų,žiūrėk jau pagauni save begalvojant ką čia nuveikus
va dekupažas man patiktų, bet jau nebeapžioju visko
Tad labai smarkiai ir nesiblaškau.nes yra kam patinka šimtas veiklų,o taip nieko gero ir tikrai gražaus nepadaro...

Na,turiu galvoje- kai apčiuopom visko norisi, tai nėr kada kurioje srityje siekti aukštesnio tobulėjimo lygio.
Aš geriau darysiu vieną, bet kad man pačiai būtų malonu ir žinočiau, jog darau gerai,nei dešimt darbų bele kaip
O skrebinimas tikrai brangus malonumas. Jei tik pabandymui ar tik sau kažką daryt- sakyčiau nebloga prabanga
Kiti gal ir sugeba,bet man tai nėr kada užsiimt daug veiklų
Oje, ta bandyk tada tuos klijus kur rekomendavau- garantuoju šimtu proc- niekas niekada neatšoks