Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-3

QUOTE(rozete @ 2013 07 06, 15:38)

kažin ar čia tik man taip ar ir kitom, kai pradedi po tuos forumus skaitinėt tai ir užsimanai viską daryt  doh.gif  ir siuvinėt, ir lipdyt, ir muilą gamint, ir atvirukus  lotuliukas.gif

oj cia apie mane lotuliukas.gif man ir patinka isbandyti daug ka mirksiukas.gif
Daugiausia milijonu, vistiek buvo sukista i skrebinimo priemones doh.gif ten tiek visko bigsmile.gif
O del kliju tai man popieriui geriausi UHU klijai, tas 3D kit- tai pas mus nu nesvietiskai brangus ... bet ir po kai kurio laiko, man vistiek atsoka su juo suklijavus unsure.gif metalinis ziedas buvo su kailiuku klijuotas.
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2013 07 06, 12:38)
aš tai dar nebandžiau, tik ruošiuos biggrin.gif dėl to ir klausinėju smile.gif na jau priemonių kažkiek užsipirkau, reiks kada prisėst, gal jau ir gausis kas biggrin.gif
kažin ar čia tik man taip ar ir kitom, kai pradedi po tuos forumus skaitinėt tai ir užsimanai viską daryt  doh.gif  ir siuvinėt, ir lipdyt, ir muilą gamint, ir atvirukus  lotuliukas.gif

QUOTE(Sorceress @ 2013 07 06, 12:49)
Tai lauksim tamstos pasirodant su darbais biggrin.gif O dėl norėjimo ką nors naują pabandyt, manau, gerai, jei taip yra, bet svarbiausia nesukišt milijonų ir paskui pamatyt, kad nepatinka tas dalykas visai, reikia atsisijoti, kas tikrai įdomu ir patiks smile.gif

Man ne viskas patinka bandyti smile.gif Nuo seno žinau kas man labiau prie širdies, tad labai smarkiai į šonus nesiduodu. Aišku, kai tiek pagundų ir pasiūlymų,žiūrėk jau pagauni save begalvojant ką čia nuveikus lotuliukas.gif

va dekupažas man patiktų, bet jau nebeapžioju visko lotuliukas.gif

Tad labai smarkiai ir nesiblaškau.nes yra kam patinka šimtas veiklų,o taip nieko gero ir tikrai gražaus nepadaro... ax.gif Na,turiu galvoje- kai apčiuopom visko norisi, tai nėr kada kurioje srityje siekti aukštesnio tobulėjimo lygio.
Aš geriau darysiu vieną, bet kad man pačiai būtų malonu ir žinočiau, jog darau gerai,nei dešimt darbų bele kaip ax.gif

O skrebinimas tikrai brangus malonumas. Jei tik pabandymui ar tik sau kažką daryt- sakyčiau nebloga prabanga smile.gif

Kiti gal ir sugeba,bet man tai nėr kada užsiimt daug veiklų biggrin.gif

Oje, ta bandyk tada tuos klijus kur rekomendavau- garantuoju šimtu proc- niekas niekada neatšoks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 07 liepos 2013 - 14:06
Ne, tai pabandyt galima viską, ką širdis geidžia, o paskui jau tobulėti kurioje nors vienoje ar poroje sričių, vienu užpakaliu tikrai visų kėdžių neužsėsi, čia nėr net ką diskutuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 07 07, 14:28)
Ne, tai pabandyt galima viską, ką širdis geidžia, o paskui jau tobulėti kurioje nors vienoje ar poroje sričių, vienu užpakaliu tikrai visų kėdžių neužsėsi, čia nėr net ką diskutuot smile.gif

Manęs yra rankdarbių rūšys, kurios net netraukia pabandyt biggrin.gif ,kai kuriems bandymams net alergija lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 07 liepos 2013 - 17:42
Aš irgi tokių turiu, mezgimas, pavyzdžiui, nei megzt moku, nei noriu mokintis, purto mane nuo mezginių, fu kaka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 07 07, 15:04)

Oje, ta bandyk tada tuos klijus kur rekomendavau- garantuoju šimtu proc- niekas niekada neatšoks  mirksiukas.gif

na ziurint kaip ant tu kedziu su savo uzpakaliu sest- jei su dydeliu noru- tada gaunas, bet jau kaip pats nori, ne kaip atrodo kitiem. O tobulejimui- tam visas gyvenimas, svarbu patinka ....
AS turiu tuos klijus, 100lt tubele schmoll.gif bet man juvelyrikoj ir siaip geriausiai dabar super glue esu tada tikra, kad 99% laikys.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 07 07, 15:53)
Aš irgi tokių turiu, mezgimas, pavyzdžiui, nei megzt moku, nei noriu mokintis, purto mane nuo mezginių, fu kaka biggrin.gif

lotuliukas.gif Ir dar nėrimas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nieko naujo kažkaip nesirodžiau... Atvirukų neturėjau,tai gal porą įmesiu temos pailiustravimui smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
...nes yra kam patinka šimtas veiklų,o taip nieko gero ir tikrai gražaus nepadaro...  ax.gif Na,turiu galvoje- kai apčiuopom visko norisi, tai nėr kada kurioje srityje siekti aukštesnio tobulėjimo lygio.
Aš geriau darysiu vieną, bet kad man pačiai būtų malonu ir žinočiau, jog darau gerai,nei dešimt darbų bele kaip  ax.gif

Nesutinku su jumis, merginos schmoll.gif . Mokėti ir išbandyti daugiau rankdarbių rūšių tikrai labai gerai ir naudinga. Pavyzdžiui aš ir mezgu ir neriu vąšeliu (ir darau tai tikrai neblogai). Labai džiaugiuosi, kad moku tai, nes mano vaikai gali dėvėti mamos megztus megztukus, kepuraites, kojines, pirštines ir pan. Be to puikiai galima tuos papildomus "mokėjimus" ir skrebukinge ar atviručių gamyboje pritaikyti.

pavyzdžiui čia apnertas popierinės juostelės kraštelis
user posted image

čia gėlytė su lapeliu
user posted image

šiam atviruke gėlytės nertos (šį ne aš dariau)
user posted image

čia megztą detalę panaudojau
user posted image

ir t. t.

Be to yra merginų, kurios ir skrebina, ir mezga, ir neria, ir įvaldžiusios frivolite techniką, ir papuošalus nuostabius daro, ir kryželiu siuvinėja, ir dar tarptautinius konkursus laimi skrebinime ir žurnalai spausdina jų darbus ir dar kitas norinčias moko rankdarbių. Pavyzdžiui Auksarankė http://ranku-darbo-g...s.blogspot.com/, Mazojira http://antpalanges.blogspot.com/ ir dar daug daug kitų.
Taip kad, ką išmoksi - ant pečių nenešiosi. O kadangi gyvenimas ilgas, tai galima ir išmokti ir ištobulinti visas tas technikas biggrin.gif
Atsakyti
Ne, nu baikit, gi fiziškai neįmanoma visko išmokti ir mokėti vienodam lygmeny. Ne veltui gi ir posakis - jack of all trades, master of none wink.gif Aš moku ir kryželiu siuvinėti, ir net mėgstu, bet nesiuvinėju, nes patinka tik procesas, o rezultatai tik kaimui kokiam tinkami, negi siuvinętais darbais sienas apkabinėsi, ne tie laikai, nerti irgi moku neblogai, bet į tai nesigilinau per daug, nes nėriniai irgi ne prie širdies. Su papuošalais taipogi draugauju neblogai, bet nei iš manęs mezgėja, nei dekupažininkė, nei kokia medžio drožėja. Kaip jau minėjau, nereikia norėti mokėti viską, nes tiesiog neįmanoma. Čia ne vien kūrybiniams darbams pritaikoma, bet viskam visame gyvenime. Jeigu jau esi fermeris, tai turbūt nelabai dantistas ar meno kritikas būsi. Elementari logika, manau smile.gif O, jeigu gerai įvaldai kelias sritis - tikrai ne į bloga smile.gif
Atsakyti
Gal žinote, kur galėčiau nusipirkti tokį? Ačiū 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Kokio skresmens reikia? Kuo didesnio reikia, tuo sunkiau rast, pati ieškojau biggrin.gif O šiaip, bandykit EBay, Handy Hippo, Craftie-Charlie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 09 liepos 2013 - 13:34