Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-3

Nu pavarei, moterie smile.gif Gražėja tavo darbai su kiekvienu nauju kūrinėliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 06 18, 12:18)
Nu pavarei, moterie smile.gif Gražėja tavo darbai su kiekvienu nauju kūrinėliu smile.gif

Ačiū ačiū blush2.gif

Čia kaip tu sakai- formelių reikalas lotuliukas.gif
Atsakyti
Ištryniau komentarą lauk, nes atsakymą į turėtą klausimą radau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 18 birželio 2013 - 17:30
QUOTE(Sorceress @ 2013 06 18, 15:24)
Ištryniau komentarą lauk, nes atsakymą į turėtą klausimą radau smile.gif

O ko klausei? nespėjau sužiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 06 18, 21:04)
O ko klausei? nespėjau sužiūrėti biggrin.gif

Apie mica miltelius, klausiau ar reikia dar kazkokiu priemoniu maisant su vandeniu, bet susiraday atsakyma, kad priklauso nuo milteliu smile.gif jeigu popieriaus darbam skirti, dazniausiai uztenka tik vandens, nes priedai jau imaisyti buna.
Atsakyti
Keletas naujų darbelių

Dėžutė A4 formato albumui ir atvirukas

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Ir

Krikštynos

user posted image
Atsakyti
Mano naujausias smile.gif

user posted image
Atsakyti
Čia kur mergaitės deda pvz is rusų forumų (cd dekliukus, albumus), tai manau jau daro tie kur ne skrebintojai,o knygu irisejai, kaip kad musu lietuvaite daro kazka tokio Margi Amatai Ben jau man panasu bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos, gal galit man į pora klausimėlių atsakyt biggrin.gif kur jūs perkat tokias atvirutes tuščias, ar darot jas iš popieriaus storesnio? ir kokius klijus naudojat, kad laikytųsi tie visi kaspinėliai ir sagutės? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2013 06 28, 14:30)
sveikos, gal galit man į pora klausimėlių atsakyt biggrin.gif kur jūs perkat tokias atvirutes tuščias, ar darot jas iš popieriaus storesnio? ir kokius klijus naudojat, kad laikytųsi tie visi kaspinėliai ir sagutės?  blush2.gif

Atviručių ruošinių pilna internete, bet, jeigu kokios įdomesnės spalvos, ar formos reikia, naudoju ir nelankstytą popierių (~220+ gsm), susilankstau, kaip man reikia smile.gif Dėl klijų, geriausiai silikonas, nes jis skaidrus, kai išdžiūsta, bet jis, brudas, brangus, tai dažnai į pagalbą pasikviečiu ir karštus klijus, kai klijuoji kažką, kur nesimato, tai nelabai svarbu, ar skaidru, ar ne smile.gif Tikiuosi atsakiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 28 birželio 2013 - 16:11
QUOTE(Sorceress @ 2013 06 28, 16:10)
Atviručių ruošinių pilna internete, bet, jeigu kokios įdomesnės spalvos, ar formos reikia, naudoju ir nelankstytą popierių (~220+ gsm), susilankstau, kaip man reikia smile.gif Dėl klijų, geriausiai silikonas, nes jis skaidrus, kai išdžiūsta, bet jis, brudas, brangus, tai dažnai į pagalbą pasikviečiu ir karštus klijus, kai klijuoji kažką, kur nesimato, tai nelabai svarbu, ar skaidru, ar ne smile.gif Tikiuosi atsakiau smile.gif

ačiū, atsakėt 4u.gif žiūrinėjau tuos karštus klijus, o su jais eina mažą taškiuką padėti, kad pvz kokį mažiuką karoliuką priklijuot ir kad nesimatytų ? g.gif
Atsakyti
Labai mažiem elementam nelabai rekomenduočiau, nors teoriškai, manau, įmanoma, bet bus daug terlionės ir geresnių priemonių patiems mažiausiems karoliukams yra. Pvz. pirkti tokius, kurie limpa patys smile.gif
Atsakyti