QUOTE(Dideja @ 2013 05 06, 08:39)
o as net labai giriu sia knyga, man labai patiko, mielai perskaiciau, nesinorejo atsitraukti pradejus skaityti
net ir asara nubraukiau skaitydama, tai reiskia, kad viskas labai tikroviska
net ir asara nubraukiau skaitydama, tai reiskia, kad viskas labai tikroviska
kaip įdomu rasti oponuojančią nuomonę. Viskas buvo netikroviška, visiškai neįtikino, viena neįdomiausių knygų. Knygą mielai parduočiau ar apsikeisčiau, jei ką domintų. Kalbėta buvo apie L.Riley "Orchidėjų namus".
Tęsiant diskusiją apie recenzijų pasirašymą. Aš sau kai kurias patikusias mintis pasižymiu , nes ranka nekyla braukyti knygoje. Jei knyga labai patinka, įsitraukiu į pirktinų sąrašą.
Téa Obreht "Tigro žmona". Patiko, nors antrą kartą neskaityčiau. Labai nustebino jaunas autorės amžius, iš mano skaitytų knygų patirties tokias knygas rašo garbaus amžiaus senoliai. Knygą apibūdinti kelių žodžių neužteks, ji tokia įvairialypė, daug alegorijų, daug mistikos, ir padavimų, ir senovės, ir žiaurumų, ir istorinių faktų. Knyga įtraukianti, kiek užburianti. O vargino šokinėjimai, neužbaigtumas, retkarčiais sunku suprasti tolyn nubėgančią mintį. Trūksta išbaigtumo, reiktų pašlifuoti ir patobulinti kūrinį, nes pagrindas labai geras, bet smulkmenos gadina bendrą vaizdą.
Alex Goldfarb, Marina Litvinenko " DISIDENTO MIRTIS. ALEKSANDRO LITVINENKOS NUNUODIJIMAS IR KGB SUGRĮŽIMAS". Dokumentinė knyga, priverčianti susimąstyti, o tuo pačiu kelianti tikrą siaubą ir mintis, kad kartais geriau nieko nežinoti. Perskaityti verta.
Dabar skaitau Pamuk "Mano vardas raudona". Tikriausiai įdomi, bet skaitau vakarais ir užmiegu beskaitydama, tai sunkoka vertinti. Nors knyga tikrai nėra migdanti.